*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (76)*
Raspunsuri - Pagina 10
Amalia spune:
Wow, Futuremother sunteti o familie frumoasa foc! M-ati bagat in boala cu ce ochi aveti cu totii! Taaare mult mi-au placut pozicile cu papuselele tale, sunt niste scumpi si niste dragalasi! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
futuremother spune:
uite miki am pus poze si cu tati dar sunt mai demult http://community.webshots.com/album/574836446ZQhrkF
mama de Raisa Maria si Rares Florin
futuremother spune:
multumesc Amalia, am primit pm- ul sper sa reusesc, multumesc
Amalia spune:
Laura doamne ce scumpica e grasunica ta! Cu mare drag m-am uitat la filmulete! E asa dulce cum merge ea preocupata de ce face!
poze cu minunile mele
miki01 spune:
Wow, chiar semanati voi doi! Frumoasa familie!
Citat: |
citat din mesajul lui futuremother uite miki am pus poze si cu tati dar sunt mai demult http://community.webshots.com/album/574836446ZQhrkF mama de Raisa Maria si Rares Florin |
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Amalia spune:
Alra ca de obicei, super locatie! Ma bucur ca v-ati simtit atat de bine! Sa va fie de bine iesirea!
Felicitari umblaretilor lui Laura, Eli si Futuremother! Go, go!
poze cu minunile mele
futuremother spune:
gata, am reusit. multumesc inca o data Amalia!
http://community.webshots.com/user/Cozonacei
futuremother spune:
am vazut si eu pozele Amalia, doi barbati cu adevarat! sa va traiasca, sa fie sanatosi si multa bafta !!!
elilov3 spune:
seara buna
futuremother foarte frumosi sunteti cu totiiiiiiiiii ma bag eu la petit daca nu sunt date manutele domnisoarelor
laura haha ce dulce e cati cum merge ea spre ceaunul cu mancare
nu am reusit nimik cu filmatul tati zice ca nu are chef ..miercuri vine ghiciti cine ...haha ati ghicit soacraaaaa acraaaaaa...ea vine eu plec ..ea pleaca eu vin sa vedem cat ii convine situatia lu ionu
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
lauramiron spune:
Amalia, multumesc Ca intotdeauna, cu o vorba buna pentru fiecare
Ce e cu linistea asta? Unde ati disparut toate??
Eu ma lupt cu Catica s-o tin pe langa mine, o atrag cu jucarii, sa stau si eu linistita, c-am venit de la aerobic si abia ma misc. Insa n-am pe cine, frate Acuma ca e mai sigura pe ea, se aventureaza peste tot, cerceteaza, trage tot ce prinde la nivelul ei...uffff, ce perioada ma asteapta Si n-am cum sa stau linistita, musai sa umblu coada dupa ea, ca mi-e frica sa nu cada pe gresie si sa se loveasca rau. Daca ar sta numai unde am parchet, as fi mai linistita, nu s-ar lovi rau, plus ca stie sa cada, ori in funduletz ori cu manutele in fata....dar gresia e periculoasa rau.
haideti, unde ati disparut??
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Laura doamne ce scumpica e grasunica ta! Cu mare drag m-am uitat la filmulete! E asa dulce cum merge ea preocupata de ce face! poze cu minunile mele Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |