*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (76)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Lauramiron, parca tu ii dadei Chamomilla Ecaterinei.Cat si de care?M-am hotarat sa-i dau si eu lui David, poate totusi nesomnul lui e de la dinti.Macar incerc.

Futuremother, ce curajos e Rares.Chiar ma intrebam ce mai faci, ca nu prea ai mai intrat pe forum de cand ai nascut.Ma bucur ca sunteti bine.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

multumesc malinas intru mai greu, am doi strumfi si ajutor ... mai nimic. ies mult afara cu ei, cand suntem in casa facem mancare, ne jucam, toaleta de rigoare, program ca la carte de la care nu prea ne permitem sa ne abatem pentru ca repede se instaleza haosul. asta e, greu dar tare frumos. v- as pune si niste poze dar nu stiu cu web- ul prea bine. daca cineva are timp sa- mi scrie cate ceva pt initiere i- as fi taaaaare recunoscatoare

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Lauramiron, parca tu ii dadei Chamomilla Ecaterinei.Cat si de care?M-am hotarat sa-i dau si eu lui David, poate totusi nesomnul lui e de la dinti.Macar incerc.

Futuremother, ce curajos e Rares.Chiar ma intrebam ce mai faci, ca nu prea ai mai intrat pe forum de cand ai nascut.Ma bucur ca sunteti bine.

_
[red]
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

macar user si parola de pe webshots, va roooog

Mergi la inceput

am pus deocamdata cateva poze pe contul comun yahho ... cat de curand voi face si in webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna ziua, mamici!

Noi ne declaram in stare "buna de functionare". Mai avem unele mici problemute dar am scapat de crocobaurii cei rai.
Intre timp a prins si tupeu si isi da drumul la maini sa mearga numai ca aterizeaza in nas. Asa ca trebuie sa fiu mereu in preajma ei. Si nu-i mai ajunge spatiul care il avea la dispozitie, a cucerit toata casa. Ba, mai mult, nu-i e teama de intuneric si galopeaza in patru labe si in camerele in care nu-i aprinsa lumina.

Alra, super concediul vostru, super locurile pe unde ati umblat. Sper ca ti-ai revenit.

Otilia, multa fericire doresc familiei voastre si sa vi se implineasca toate visele.

Miki, suntem alaturi de voi, sa aveti parte de noi sufletele alaturi.

Dandusa, mi-a placut tinuta ta, mi-a placut si tinuta Crinutei.

Anca, curajoasa esti sa treci singura prin hop. Si eu am patit-o acum cativa ani tot cu o dacie care a pierdut controlul intr-o curba la coborare. Dar am exploatat sotul din dotare.

Bertha, si eu ma bucur cand sclifosita mea papa cativa ml dintr-un aliment. Dar lasa ca se fac ele mari si recupereaza. Peste vreo 7-8 ani.

Malinas, si eu sunt de parere sa incerci cu lapte. Mai ales ca nu prea bea nici ziua. Si, dupa cum am inteles, prima data se trezeste undeva spre 12 noaptea? Eu zic ca ar merita sa incerci. Poate asa reusiti sa dormiti cateva ore linistiti.

Eli, Laura, Futuremother, felicitari puilor pentru deplasare.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

ahttp://community.webshots.com/album/574837542TMMZGZm reusit ceva aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flori76

Carmen,tu parca ai luat pt Victor mingiuca de la Fisher Price cu muzica si animalute(s-a discutat cateva capitole in urma,nu-mi mai amintesc).As vrea sa i-o iau lui Rares,insa am zis sa intreb mai intai daca e faina,daca merita banii??

la asta te referi?
http://www.leapfrog.com/en/infant_and_toddler/spinsingalphabetzoo.html

o gasesti in cora sau pe site-ri de jucarii online...costa aprox 100 ron

iulia o are de la 4 luni si e si acum incantata de ea

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

malinas

de exemplu
h t t p : / / w w w . j u c a r i l a . r o / c a r t e - p e n t r u - b a i t a . h t m l

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Malinas, eu ii dau Ecaterinei Chamomilla CH15 acuma (am inceput la primii dinti cu CH9), cate 3-4 granule, seara de obicei, cu o ora inainte de culcare. Daca e agitata si ziua, cum a fost cazul ultimelor zile, atunci ii dau o doza si in jurul pranzului. La inceput i le dizolvam in 2-3 lingurite de apa, insa de vreo luna i le vars direct in gurita si le suge singura. Sa vezi cum deschide gurita cand ma vede cu tubul, stie deja ce urmeaza

Am pus cateva poze de la munte aici http://good-times.webshots.com/photo/2977258610104281140zKPjUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Malinas, eu ii dau Ecaterinei Chamomilla CH15 acuma (am inceput la primii dinti cu CH9), cate 3-4 granule, seara de obicei, cu o ora inainte de culcare. Daca e agitata si ziua, cum a fost cazul ultimelor zile, atunci ii dau o doza si in jurul pranzului. La inceput i le dizolvam in 2-3 lingurite de apa, insa de vreo luna i le vars direct in gurita si le suge singura. Sa vezi cum deschide gurita cand ma vede cu tubul, stie deja ce urmeaza

Am pus cateva poze de la munte aici http://good-times.webshots.com/photo/2977258610104281140zKPjUP

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Laura, am gasit si eu si-am cumparat Chamomilla 15.AM sa ii dau si in timpul zilei, ca azi toata ziua a stat cu manuta in gura, bagata inspre masele.Ma gandesc ca poate ii dau ceva masele, ca tot ce baga in gura impinge in spate.Cate zile ii dai?1,2,3...5, cat tine criza?

fluturasha, merci mult.O sa incerc sa vad daca pot s-o comand.

Futuremother, am incercat sa ma uit la poze, dar momentan nu merge.Mai incerc

_
[red]
poze

Povestea povestilor

Mergi la inceput