*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (76)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mie dr. mi-a spus 1 an tb sa nu raman insarcinata de la cezariana-deci ne incadram. Acum luptam pentru Andrei, stii cum este, primul bebe este pentru tine (pt parinti) si al doilea pt primul :-)
Super ca aveti sanse si natural, noi nu prea aveam, dar banuim ca la noi a fost de la rinichi, acum sa vedem cum ies analizele.
Sanatate multa puiul fornait, imi pare rau ca tb sa treceti pe antibiotic!

Citat:
citat din mesajul lui flori76

Apropo,la cat timp dupa cezariana putem incerca pt bb? Noi inca ne protejam,dar abia astept sa nu mai fie cazul s-o facem,poate DD ne binecuvanteaza cu bb2.

Noi am trecut pe antibiotic Dupa o saptamana de panadol,pyvalone,vitamina C,Rares tot fornait e,ba a inceput si sa tuseasca,asa incat la sfatul dr,am inceput sa-i dam ceclor de azi.Sper sa fie bine.Doamne ajuta!

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

manumanu vazut puiutii dragi! Tare scumpi sunt! Greu de tot cu gemeni, sunt convinsa, dar cand vezi cum stau impreuna, se joaca, se ajuta - e vis.

Otilia, nu vrem gemeni neaparat, dar sansele sunt mai mari avand in vedere embriotransferul cu mai mult de 1 embrion. Cum va dori DD, sanatosi sa fie!

Carmendu, am si eu un fix cu diferenta de varsta intre ei si cum am mai spus, am deja 33 ani, daca dureaza 'lupta' prea mult, ce facem?

Bravegirl, cred ca tu spuneai ca ai fost multumita de nora dr Culcer. Se pot face analize la bebei si la ea? Este f aglomerat mereu la soacra-sa si vrem sa o schimbam.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Multumesc pt. urarile la adresa sotului meu!
Sunt cam zombi...ieri am inceput petrecere al 14 si s-a terminat la 24...mai tinea, dar se lasase frig rau afara.
A fost super, ne-am distrat...a primit si Sara o multime de cadouri de ziua lui tati...rochite, palariuta si vreo 3 maimutoaie.
Tati a primit un ceas super Guy Laroche de la prieteni , iar de la finii care-i cununam un LCD Samsung imens si de la mami si Sara un tort.
Mai fetelor, finii m-au bagat in ceata cu cadoul lor.Nu ne asteptam la un asemenea cadou, e in jur de 2000 de RON.Noi, le-am luat cadou de cununie o icoana pe care deja le-am dat-o saptamana trecuta.
Trebuie sa vad ce fac cu TV-ul nostru cel vechi...n-am unde sa-l pun si trebuie sa-mi iau suport de perte pt cel nou

La 16 mergem cu Sara la amsaj si la 17;30 facem IDR-ul.
INtreba cineva de yoga...miercuri la 11 am programare, pt. mine si Sara...sunt tare curioasa cum o sa fie.

Merg sa mai spal din oale...cratite....ca aseara n-am terminat.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ne-am intors aseara de la munte, vremea a fost minunata, in ciuda prognozelor Am stat toata ziua pe afara, am facut drumetie prin padure, Cati nu-si mai lua ochii de la apa (trece un rau prin zona, cu cascade micute), ne-am simtit tare bine. Daaaar nu a dormit noaptea, a spart dintele nr. 5 si asteptam perechea lui, asa ca suntem cam obosite, dar a trecut

Merge, frate, grasuna mea de rupe pamantul Si-a dat drumul zilele astea si merge singura prin casa, dintr-o camera in alta, patruleaza si pe afara, si prin iarba, si pe teren accidentat....peste tot O sa pun cateva poze sa ne vedeti

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor! nu am mai intrat demult sa scriu, am citit destul de putin dar cred ca suficient ca sa vad ca puii vostri cresc frumosi si sanatosi cu mici exceptii de secretii si tuse care sunt inerente mai ales acum cu schimbarea de anotimp ... si noi ne luptam cu ele, abia am scapat de o tuse ca am dat de secretii ... rezolvam noi si asta.
am vzut ca mamicile cu 1 bb isi pun problema pentru un al doilea. felicitari! e o decizie importanta si f buna. cat despre cezariana mie dr mi- a recomandat sa nu raman deloc insarcinata, ca vreau sau nu inca un copil, cel putin 2 ani. operatia se reface f bine in acest interval si cea de a doua sarcina e suportata bine de organism. asa am facut si a fost bine asa ca va recomand si voua din mai multe motive- intre cei doi copii ai mei e o dif de 3 ani si 1 luna si pot spune ca e f bine asa. cand am nascut baietelul, fetita deja nu mai folosea pampers, incepea sa manance singura, ne intelegea f bine, dormea noaptea neintrerupt, devenise independenta din multe puncte de vedere. tocmai incepuse si gradi deci imi ramanea timp sa ma ocup de cel mic fara ca cineva sa fie 'gelos'. sper ca nu v- am plictisit cu sfaturile mele dar nu as fi putut sa nu va recomand macar oricum alegerea e a fiecareia.
in rest despre noi pot sa va spun ca rares merge de la 9 luni jumate, surprinzator, ne- a blocat cand s- a ridicat de pe covor pe pat si a plecat pur si simplu. face ture non stop dar stau totusi in preajma lui pt ca nu are inca notiunea fricii de ceva, e un curajos . mananca bine dar nu prea mai vrea tzitzi si nu vrea nici sa bea lapte cu biberonul, asta e o problema pe care trebuie sa o rezolvam ... vreo 3 nopti nu a prea dormit abia azinoapte a dormit neintrerupt si vaiiii ce bine a fost. are 2 dintisori si gingia pregatita pentru muuuuulti altii speram sa iasa fara prea mari maraieli.
va doresc o zi minunata, sanatate la puiuti si bafta multa celor care au 'treaba' !

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Dandusa, cat sunteti de frumosi totiSa stii ca Crinuta are ceva si de la tine, in pozele astea mi-am dat seama foarte bine. E minunata, oricum
Si mie-mi plac tocurile la ocazii, in rest nu port, dar si cand port, imi plac la nebunie!! Arati traznet, rochia superba Te-ai mai tuns cumva?

Alra, imi dau seama cat de important a fost pentru voi si pentru vacanta voastra faptul ca Laura s-a simit foarte bine si ca a avut diverse activitati si cine s-o distreze. Bravo!! Ati mai respirat si voi. Mi-e dor sa vad Nicolu', pe bune! N-am mai vazut-o cred ca din concediul din vara...

Anca, esti minunata!! Imi pare rau pentru accident, dar te-ai descurcat de minune. Eu as fi sunat sotul imediat

Eli, felicitari pentru mergaretz Si nu mai fi stresata la tot pasul, eventual da-i o bluzita cu gluga, si-l secondezi tinandu-l de gluga, fara ca el sa simta

Revin dupa ce-mi aduc creatza de la gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

laura felicitari pentru mergareata
futuremother ne bucuram ca ne mai dai vesti despre voi..are mama baiat mare curajos
carmendu

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

manumanu- ai pm

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

elilov felicitari si pentru mergaretul tau !!!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

laura felicitari pentru mergareata
futuremother ne bucuram ca ne mai dai vesti despre voi..are mama baiat mare curajos
carmendu

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
O saptamana frumoasa!
Vad ca a inceput bine. Felicitari mergaretilor: Cati, Dimitrie, Rares.

Lauramiron, vezi ca si tu esti restanta la poze. Stii tu care poze .
Miki, hop si eu sa sparg mitul. Eu al doilea bbl-am dorit tot pentru sufletelul meu, iar Ana o primeste in brate cu portia . Deocamdata. Ca pe viitor le trimit la joaca cum se crapa de ziua. Deja exersam, ele la Lego langa pat, eu mai motai 5-10 minute si tare bine este.
Ramo, imi vine sa zambesc daca mi-o imaginez pe Sara la Yoga.
Flori, pai deja diferenta va fi mai mare de 1,5 ani. Eu in locul tau nu m-as mai chinui cu protectia, adica nu as folosi anticonceptionale sau sterilet. O perioada mai poti incerca metoda calendarului.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput