*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (76)*
Raspunsuri - Pagina 4
elilov3 spune:
ziua buna
malinas si eu tind sa credca ii este sete..si eu am avut o perioada asa exact, dar exact cum descri....si eu am cedat l-am luat langa mine si dormim bine pana dimineata cu trezirile de rigoare pt papa...
camelian imi si imaginez prunul cu prunele lui din jack si vrejul de fasole
oti la multi ani! sa fiti sanatosi si sa aveti numai realizari impreuna
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
dandusa spune:
Cameliam,
eu sant pt dat de mancare noaptea!daca asta cere copilul,asta fac.el stie cel mai bine,dupa parerea mea.
cu prizele,eu i-as pune protectii sau as ascunde zona.de cate ori vreau sa-l distrag pe Radu de la ceva ii arat o chestie oauuu.nu stiu,ceva ce am la indemana si-i place sau ceva nou.de cate ori vreau sa-l iau din locul x,pt ca-i cah sau periculos...,ii dau ceva in mana si-l iau pe sus.fie ca-i un biscuite,fie ca-i un morcov necuratat,pt ca asta-i la indemana.daca nu-i dau nimic si-l iau pe sus,se supara si plange,normal!
cu lumanarea,te inteleg perfect atat pe tine cat si pe copilasul de 3 anisori.asa si eu la Crinuta,as fi vrut sa sufle ea si doar ea!cu cca 1 luna inainte de ziua ei(1 an),am inceput s-o invat sa sufle in lumanare.azi asa,maine asa,pana cand a invatat fata.eram superrr fericita ca va sufla in lumanare.la ziua ei,abia trezita din somn...,se uita saracuta ca din cosmos...,'ce vor nebunii astia de la mine?'...,n-a vrut sa sufle si pace,am suflat eu si gata!apoi a urmat o perioada f lunga in care sufla si in paineisi alinia feliile de paine,praji,biscuiti...,isi aranja lumanarile in ele ,ma ruga sa i le aprind si ea sufla.cea mai mare distractie,asta era.dupa varsta de 2 1/2,s-a mai lasat de obicei.ii ajunsese atata suflat.acum,la aproep 3 ani,ii pot explica sa inteleaga ca-i si ziua lui Radu si trebuie sa-l lasam si pe el sa sufle.deci parintii copilului,ar trebui sa inteleaga si sa explice din timp copilului situatia.poti eventual sa-l faci folositor,dandu-i sa tina paleta de taiat tortul sau sa-i explici ca poate sa sufle si el dupa ce sufla ea si culmea...,el poate sa sufle de 2 orima rog,tu stii mai bine ce tip de copil este...,daca nu merge si nu merge...pregateste o bunicuta sa fie pe faza si sa-i puna mana la gura la timp,eventual
Otilia,
La multiii,multiii ani,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Ralucutzza,
am admirat printesa scumpa.mi-a placut la nebunie poza cu cojocelul
..................
beiii,m-ati facut sa rosesc,atatea complimente,atatea vorbe frumoaseee
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Olivia26 spune:
Salutare
Otilia, la muuuuulti ani cu sanatate, fericire si multa iubire!
Hai Anaaa
Anca, am scapat si de nenea denti si nici sotul nu mai pleaca cel putin nu chiar acum (e nasol ca el are viza pe 10 ani si oricand se hotarasc ca e nevoie il pot chema si sa plece in cateva zile), dar pana una alta...oh yeeeeh...life baby
Malinas, daca ai sti ce bine te inteleg Pai uite ca acum m-am prins eu de ce nu doarme al meu, acelasi motiv...gagicile frate
Acum, lasand gluma la o parte, sper sa dea rezultat vreo metoda ca e greu tare fara somn.
Ginye, te felicit din suflet pt decizie, Stef e tare norocos cu asa mamica.
Oti, pediatra a zis ca deocamdata nu avem de ce sa ne facem griji ca e ok 11,7, sa incercam sa-i dam mai multe alimente care contin fier, ea e retinuta in a da orice fel de medicamente sau suplimente daca nu e neaparata nevoie, ca si mine de altfel Noua ne zisese nenea de la laborator ca ar fi cam mic fierul dar nu stiu cat se pricepe el cand e vb de bebei ca valorile de referinta de pe foaia de analize sunt pt adulti. Din ce am gasit si eu, hemoglobina normala la bebeii de 6-12 luni e intre 10.5-14 iar fierul min 15, mediu 30 iar el are 38, asa ca ne-am linistit deocamdata. Distractie placuta azi
Dandusel
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Otilia LA MULTI ANI fericiti alaturi de sotiorul tau!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de printesele voastre!
Monicus multa bafta Anei!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Ginye super decizie! Daca se poate si nici nu-ti afecteaza locul de munca, de ce nu! Pensia si asa au astia de gand sa n-o mai prindem, la cat au impins varsta de pensionare..
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
bertha spune:
Malinas, Olivia, daca ai vostri nu dorm pt ca-s cu gandul la fete, mandra mea o fi cu gandul la baieti?!
Olivia, Ioana, din cele cateva lingurite amarate papate de ea, a reusit sa ajunga la 12.4 hemoglobina. Cine stie cat o mai avea acum, ca e iar in greva de cand cu raceala...de-aia nici n-am mai scris, sa nu ma vait iar...3 zile n-a mancat nimic cu lingurita, a refuzat-o total, a trait cu laptic si cu ce i-am pus pe masuta, adica alimente care se pot manca manual, sa zic asa: carnita, morcov, cartof, telina...ce sa mai zic?!
Anca, slava Domnului ca nu ati patit nimic, asta-i cel mai important! Nu stiu cum ai gasit putere sa te stapanesti sa nu-i spui sotului, iti inteleg perfect motivele si iti admir altruismul. Eu si daca vroiam sa ascund temporar o intamplare de genul asta, tot se prindea, nu reusesc sa ma port normal in asemenea situatii si, in mod sigur, s-ar fi suparat rau daca nu-i spuneam. De altfel, si eu m-as fi facut foc si para daca ar fi venit acasa, s-ar fi purtat normal si a 2-a zi mi-ar fi spus ca a lovit masina. Deci, ne potrivim!
Otilia, la multi-multi ani fericiti impreuna cu sanatate si voie buna cat cuprinde!
S-a trezit.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
Olivia Ami
Otilia multi ani fericiti! De mancat mancam tot pasat inca 2 luni de aici inainte. La inceputul lui decembrie o sa incercam primele bucatele de mancare din viata noastra. Mananca f bine, foarte mult si am constatat ca e un mamaligar. Ii place mamaliga la nebunie.
Ami cum mai esti cu raceala? Eu sunt racita coapta/fripta. Mi-e groaza sa nu se imbolnaveasca si piciul.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
miki01 spune:
Salutare mamici dragi!
Nu prea am reusit sa mai scriu dar de citit, in linii mari, am reusit sa tin pasul. Nu ma vait, dar in timpul zilei nu am nici un ajutor si nici nu stiu cum trece timpul.
multi pentru toti cozonaceii nostri dragi, care mai de care mai iuti de picior, mai frumosi, mai isteti, mai mancaciosi, mai dormiciosi!
multi si pentru mamicile lor harnice, frumoase si sexoase (toate, fara exceptii).
Imi pare rau pentru puiutii care au fost bolnaviori!
Ginye, ma bucur tare mult pentru voi! Tare scump este Stefanut!
Otilia, sa traiti sanatosi impreuna pana la adanci batraneti. (vazut poze cu gogosica care impingea masuta, tare dragalasa)
Pe la 8 luni, noi am avut hemoglobina 11.1 si ne-a dat fier 2 luni. Nu am mai repetat analizele dupa 2 luni (in care i-am dat Fe doar seara (9 pic) si nu de 3 ori/zi cum ne-a recomandat dr).
Anca, imi pare rau pentru incidentul cu masina! Tare curajoasa ai mai fost! Strasnica mamica dar si sotie! Ce sa mai zic de puitza mica, cea mai curajoasa!
Carmendu, felicitari pentru ziua ta (cu ceva intarziere)! Super bine a luat in greutate Victor de la lapticul nou.
Eu sunt destul de sresata ca nu vrea de o sapt deloc lapte, ce mai strecor in somn adanc noaptea, max 200 ml, in rest nimic. Am schimbat de laptele, am schimbat bibe/cani, fara rezultat, cand simte gustul inchide gura si gata. De cateva zile, inainte de baita am bagat o masa de lapte (formula) cu cereale si ii dau cu lingurita cam 150-200.
In rest, voinicul nostru este bine, mananca f bine ziua, are cam 9.5 kg, nu merge singur, sta in picioare nesprijinit, dar nu face pasul singur. Ma striga toata ziua, se bucura din orice, se joaca tot timpul, ce mai e un scump. Mai nou, zilele trecute a descoperit 'putzulica'. E tare scump cum o arata cand intrebi de dansa :-))
Mamicile cu gandul la bebe 2 (sau 3!!!) am intrat sa va dau curaj, INCEPEM LUPTA PENTRU BEBE 2 (sau 2 si 3, cine stie?!?)
Gratie unei bune prietene (de-a noastra, AndradaP) m-am hotarat sa merg la Budapesta si am programare pe 30 oct pt consultatie!!! Deja ieri am recoltat pt analize si sper sa fie totul in regula. Abia astept, am aceleasi emotii ca la primul FIV.
Revin...
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Olivia26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Olivia, Ioana, din cele cateva lingurite amarate papate de ea, a reusit sa ajunga la 12.4 hemoglobina. Cine stie cat o mai avea acum, ca e iar in greva de cand cu raceala...de-aia nici n-am mai scris, sa nu ma vait iar...3 zile n-a mancat nimic cu lingurita, a refuzat-o total, a trait cu laptic si cu ce i-am pus pe masuta, adica alimente care se pot manca manual, sa zic asa: carnita, morcov, cartof, telina...ce sa mai zic?! |
Super valoarea hemoglobinei, inseamna ca asimileaza f bine. Cam asa e si la noi de la o vreme, de aceea am si vrut sa-i fac analizele ca-mi faceam griji, macar sclifoselul papa carnita, fetita desteapta, al meu nu prea vrea carnita, se stramba cand baga bucatica in gurita si o impinge afara. Eu ii mai pun pe masuta si branzica, galbenus sfaramat, bucatele de miez de paine, depinde ce-mi vine la mana. Avem copilasi mari, cu personalitate, nu mai accepta sa fie tratati precum bebelusii Totusi ieri am fost la munte si i-a dat tati sa pape in carut in aer liber, a halit un borcanel de 220g tooot..cine sa ma inteleaga Cu vaitatul sa stii ca eu am ajuns la concluzia ca e f constructiv, asa invatam unele de la altele. Sanatate multa, multa
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Miki, supeeer ca v-ati hotarat pt bebe2, BAFTA MULTA!!!!! chiar ca ne dai curaj, sincer, pai pe 30 oct ai asigurata galerie serioasa aici! Pupam dulce scumpetea mica, cred ca ce dragalas e cum arata el putulica Cu lapticul, incearca sa suplinesti cumva dandu-i iaurt, branzica. Bine ca papa cum tb. Deci la 11.1 v-a dat fier, incercam si noi intai prin alimentatie si daca nu merge poate ii dam si noi vreo luna fier picaturi ca nu s-o face gaura in cer Ciudat ca pe buletinul de analize scrie la valoarea de referinta a hemoglobinei 13.5-19.5 ceea ce mi se pare enorm chiar si pt un adult, asta e intervalul normal si pe buletinul din ro? (daca iti mai amintesti, daca nu, stai linistita)
Ginye, sanatate multa, ceaiul de ceapa rules Cica ceapa rosie e mai eficace si mai ales cojile, eu am fost la supermarket si le-am curatat ceapa de coji, am pus si 2 cepe asa ca sa aiba ce cantari Am simtit clar o imbunatatire a starii mele dupa cateva cesti.