*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (76)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Azi DAvid a alunecat pe parchet si, desi eram la 20 de cm de el, a dat cu capul de marginea patului si si-a facut un cucui vant de toata frumusetea, in mijlocul fruntii. El nu a plans decat f putin, dar mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand il vad cum arata.

dandusa, .Cu apa am incercat,dar nu a luat decat o gura si nu l-a mai interesat.Sa ma culc cu el sau sa-l iau in pat cu noi e una dintre ultimele variante, pentru ca am incercat si eu nu ma odihnesc, fiind mult prea stresata sa nu vin peste el, etc.Acum incerc sa-l dezvat de adormitul in brate din timpul zilei, sper sa reusesc si apoi usor, cumva, trebuie sa gasesc o solutie pentru a-l obisnui sa adoarma singur.Daca nu merge, montam patutul pliant la noi in camera.Oricum, in noaptea asta doarme Liviu in camera cu el, ca sa ma odihnesc eu, iar maine noapte dorme eu in camera cu David, ca sa se odihneasca Liviu. Acum fac sapaturi in capitolele din urma, dupa mesajele diamishei legate de somnul Soniei.Poate ma ajuta ce a scris ea. Cum ai reusit sa vezi ca gingia lui Radu este vanata?Eu incerc sa ma uit la gingiile lui David, la masele, dar nu reusesc.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mergem si noi usor intr-o mauntza si acum trei zile am facut si noi primi pas singurica, doar doi pasi.. sper sa fie act mai multi..
Sanatate cozanaceilor..

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

O alimentatie saraca in sare la varsta de sugar protejeaza organismul de aparitia hipertensiunii arteriale la varsta de adult.

Eu nu îi pun sare în mâncare, dar mai adaug condimente naturale, gen cimbru, o foaie de dafin, p#259;trunjel, m#259;rar.

Am obervat ca multe mamici le dau cozanaceilor pufuleti, covrigi, etc. Nu stiu.. sunt pareri pro si contra cu adaugatl sarei in mancarica..

Transpun ce am citit.. din carti... si de pe net.. pareri dupa cum am spus sunt si pro si contra...
Fiecare decide ce este mai bine pentru puiutzul lor.

"Sarea este foarte apreciata in alimentat ie datorita proprietatii ei de a intensifica gustul natural al alimentelor, fiind totodata importanta pentru supravietuire, insa, folosita in exces, poate fi totodata si o substanta periculoasa. Corpul unui adult dispune de un sistem care controleaza cantitatea de sare de care are nevoie, insa acest lucru nu este valabil si pentru organismul unui copil. Rinichii copilului, nu sunt suficient de maturi pentru a mentine nivelul normal de sare in corp, astfel incat o doza prea mare il poate afecta. Pana la implinirea varstei de un an rinichii sugarului nu sunt capabili sa elimine in mod natural sarea si de aceea nu este indicata adaugarea acesteia in mancarea lui. Toate sarurile minerale de care are nevoie organismul pana la aceasta varsta le va lua din alimentele pe care le consuma in mod obisnuit. "

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!
Remember me? am ajuns si noi acasa de vreo 3 zile. Ne-am botezat, am avut roseola, cativa muci, lipsa poftei de mancare care a revenit de cand suntem acasa, distractie, bunici disperati dupa nepot si altele, oohoo si inca cate. sper sa-mi fac timp sa mai intru, am apucat sa citesc fugitiv pe ici colo.
Multi pupici pt toate mamicile si cozonaceii dragi!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

salutam toate mamicile si cozonaceii.
n-am mai intrat de mult pe aici. o multime de probleme si multe batai de cap ne-au tinut departe. Cel putin suntem sanatosi si suntem impreuna si pana la urma asta conteaza cel mai mult. Restul se poate rezolva.
Lory are acum aproape 11 luni si nu mai stiu cate kg. La controlul de 10 luni avea 11,2 kg si 80 cm. Acum sunt tare curioasa cum stam la 11 luni.Sper ca nu va mai lua asa mult. In rest mananca f bine si de toate( adica orice i-as pregati ei), e foarte vioaie, merge de-a busilea cu o viteza uimitoare si de aceea nici nu o prea pasioneaza mersul inca. Se ridica in picioare daca se sprijina de ceva (canapea, scaun , mobila) dar nu sta singura in picioare nesustinuta
Si inca ceva merge tot pe varfuri. Si incaltata si descaltata. Sa-mi fac probleme? Am sperat ca va renunta dar...Poate ma lamureste cineva cum sta treaba.
Malinas si Lory a facut cunostinta sambata cu raftul de la birou, s-a dezechilibrat si a intrat cu capul in el.a plans mititica dar am pus repede o lingura si comprese cu gheata si n-am facut cucui , avem doar un semnde buna purtare.

Trebuie sa citesc din urma macar acest capitot si revin
Speram sa fim mai active de acum si maine poate am timp si punem si noi ceva poze mai recente

Dana, mami de Lory (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Dandusa Ami Miky

Am facut primii 2 pasi singurel!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

felicitaaaari! Bravo Stefanut!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Dandusa Ami Miky

Am facut primii 2 pasi singurel!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Malinas, ufff, imi dau seama ce urat a fost Se poate intampla si daca-l tii de mana, eu am patit-o cu Rebeca pe la 1 an, o tineam de mana, s-a intors dintr-o data si s-a lovit de tocul usii, n-am mai reusit s-o feresc. Pupici multi sa treaca cucuiul repede
Gynie, Monicus felicitari pentru primii pasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Dandusa, eu am patit asa la Rebeca, tot la maselutze, adica era rosu vinetie gingia si am fost cu ea la o prietena dentista si mi-a spus sa stau linistita ca n-am ce-i face, sta maseaua mai mult in gingie, sparge mai greu, s-ar putea chiar sa se inflameze dedesubt, insa odata cu eruptia se termina si vanataile si inflamatiile.
Acuma la Cati la incisivii laterali sus gingia este cumva galbena parca-ar fi puroi acolo si umflataaaaa Si o chinuie ingrozitor...
Doamne ajuta sa iasa maselutele lui Raducu cat mai repede, sa va odihniti si voi mai bine noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Felicitari, Ana! pentru mami fericita.

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Mergem si noi usor intr-o mauntza si acum trei zile am facut si noi primi pas singurica, doar doi pasi.. sper sa fie act mai multi..
Sanatate cozanaceilor..

pozele mele
Povestea nasterii

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput