Cu dragoste din Iasi (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Miki!!! Stiam eu ca nu ai sa rezisti si vei aparea zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mai incerc www.flickr.com/photos/43288043@N07/sets/72157622409835367/detail" target="_blank">poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ma rog la Doamne-Doamne ca monstruoasa cladire construita fix in dreptul geamurilor mele sa foloseasca macar la ecranarea "veseliei" de dincolo de ea (cca. 50 de metri)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi69

Mai incerc www.flickr.com/photos/43288043@N07/sets/72157622409835367/detail" target="_blank">poze"

Adriana

Vroiam sa vad si eu pozicile, da' zice "Ooops is private"
Pe cele pe care vrei sa le vedem fa-le publice (sub fiecare poza e o bulina care tre s-o faci verde) Si apoi, da link numai la una si se vad toate (publicele, bineinteles)
Oare ai sa intelegi ceva din balmajeala mea?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Le-am modificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

GabrielaG: eu am fost la Mario, langa puscarie: servire ireprosabila, mancare super buna. Da va trebuie masini, nu e de mers pe jos pana acolo.
O colega a facut la Casa Pogor. Atmosfera selecta, mancare buna.
Daca imi mai amintesc ceva iti mai scriu.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana

GabrielaG: eu am fost la Mario, langa puscarie: servire ireprosabila, mancare super buna. Da va trebuie masini, nu e de mers pe jos pana acolo.
O colega a facut la Casa Pogor. Atmosfera selecta, mancare buna.
Daca imi mai amintesc ceva iti mai scriu.

Ioana.

Pt aceeasi chestie noi ne-am orientat spre CUI. E sus o salita chiar draguta. Nu prea sunt multumita eu de servire, dar mancarea e ok. Si preturile sunt bunicele. La Mario e cam scump, zic eu. Acum depinde si cat de mare e "adunarea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat sa va ofer o fierbinte si sa va urez o saptamana usoara....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor , multumesc de idei...va ofer o floricica si un pupic.

Eu ieri m-am simtit cam rau...adica vedeam stelute verzi..la miscari mai bruste...si aveam un cap greu...care ma ducea intr-o parte. Drept pt care azi inca n-am baut cafeaua si am de gand s-o inlocuiesc cu un ceai. Lacramioara...am savurat aroma de la cafeaua ta...

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

'Mneata.
Gabriela si eu la fel am fost ieri, dar era de la presiunea in scadere... asa ca eu am baut cafea si m-am linistit - eu am un ceas cu barometru o super chestie de al TCM care nici nu costa prea mutl si imi spune si vremea si multe altele inclusiv temperatura... asa ca am vazut presiunea in scadere vertiginoasa si m-am conformat.
NUstiu ce sa iti recomand in zona, candva era Monte Carlo un restaurant super si destul de aproape dar de un an n-am mai fost ep acolo... deci...

Adi dupa cum spuneam, suepr printesa scolarita.

Eu de azi am santier in casa... o vreme... asa ca sunt deja cu nervii la pamant inainte de a incepe.

Va urez o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput