Cu dragoste din Iasi (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU - IONUT!
tot binele din lume!

si zi-i mamei sa mai treaca pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va doresc o zi usoara si week-end placut. In Iasi incepe nebunia... cu sarbatorile Iasului....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Carmenp , LA MULTI ANI pt Ionut!!! Sa fie sanatos, sa creasca mare si fericit si sa va bucurati copiii vostri minunati!

Da, azi era inchis o parte din Splai deja, spre deliciul lui Alex... normal.

Mergi la inceput

L-am inscris pe Alex la un concurs pe net http://www.talentedenazdravani.home.ro/index.html
Ei bine, moatza sta buluc in spatele meu si controleeaza sa vada daca am scris ce vrea el sa scriu! Mai ieri il tineam in brate si scriam la pc si adormea in bratele meel, iar acum ma verifica!
- 'Vezi nu ai scris la fel. Eu am spus sa scrii... da-te la o parte ca scriu eu!' chiar am sa incep sa il las sa scrie singur la calculator sa ma scuteasca ca indiferent daca scriu mot-a-mot ce spune tot comenteaza!
De fapt comenteaza de dimineata!
'- mami, poti sa ma rogi si sa ma rogi frumos sa ma trezesc eu stau cu ochii inchisi si nu te aud. Cand dormi auzi? Eu nu aud daca nu vreau!'
apoi la masa:'-de ce trebuie eu sa mananc dimineata si acasa si la gradinita? imi spui?' - bea o cana cu lapte dimineata si eventual mai ia ceva de pe platou daca vrea si de obicei nu vrea...
in drum spre gradinita:
'-eu chiar nu inteleg. De ce trebuie sa merg la gardinita azi? Eu nu ma distrez deloc la gradinita. Nu imi da nici lego azi. Eu merg la gradinita doar joi ca am sah si ne jucam cu lego si martea ca avem engleza si luni ca dansez cu Miruna si miercuri si vineri merg cu tine la birou.'
-' miercurea ai pictura. nu vrei la pictura?'
-' bine, merg si miercuri la gradinita dar azi e vineri!. merg cu tine la birou. Sau cu tata. Vrei sa vin cu tine sau merg cu tata!'
Auzi la el mic de escroc sentimental ce e! daca nu vreau sa il iau cu mine pleaca cu tat-sau, de parca am fi la concurenta. Asa ca tat-sau l-a lasat la gardinita. Cand s-a intors in masina mi-a spus ca micul ghiaur i-a spus ca de fapt a 'incercat sa vada daca merge'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Neataa!!

La multi ani lui Ionut!

Lori,ma bucur ca ati rezolvat fara antibiotic,felicitari!

Carmen,ce fain ne scrii despre Alex..sa-ti traiasca!

Gabi n-ai mai sunat ...

Pe mine nu ma deranjeaza aglomeratia,nu ajung in zonele alea decat daca vreau..:) si probabil voi vrea duminica sau marti cand voi pierde o ora jumate pe langa Octav Bancila.

Am pus www.flickr.com/photos/43288043@N07/sets/72157622409835367/" target="_blank">poze din prima zi de scoala.

Mergi la inceput

Adi, multumesc de aprecieri...
Super pozele!!! DOar ca... ca nu pot vedea pozele !!!!! Nu stiu cum sa le vad!!!
Am intrat mai devreme si mi-a cerut sa am autentific si am vazut o poza apoi PA! nu mai vad nimic... help, sau trimite-mi-le pe gmail

Kiss super! Vezi, ati scapat! lui Horia cel viteaz!

Gabriela, dar matinala mai esti! Eu de un timp cu greu fac oki pe al 6,30 si cu greu ma urnesc spre bucatarie... Bine ca sotul meu e mai matinal si face el cafeaua - cafeaua adica pune pastila in expresor, nu fierbe el nimic!!! nu-i plangeti de mila! adica mie sa imi plangeti ca sunt asa obosita!

Mergi la inceput

sa va fac sa aruncati dupa mine?

week end placut! - cu nebunia din oras Cristinile - herra si miki - sigur imi vor multumi de urare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Intrebare intrebatoare: imi puteti recomanda un restaurant bun, aproape de universitatea Cuza, unde sa se simta lumea ok. E vb de o comisie de la doctorat....m-am gandit la restaurantul Oscar de pe Catargi ...dar am citit niste chestii pe net, referitor la servire, aglomeratie, si nepastrarea rezervarii care m-au cam pus pe ganduri.
Multumesc mult,
Gabriela si baietii scolari, care astazi se bucura de wk-end...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ati vazut ce nebunie e in oras? Am fost la dentist si are cabinetul undeva in spate la Hala... Mama mia ce era acolo de masini, de corturi sau ce mai sunt alea... circulatia deviata, artere inchise... E o nebunie si unde mai pui ca in parc in Podu Ros, ala din fata BCR-ului au pus in mijloc peste gardul verde, flori... masinute si parcul e plin de camioane care descarca diverse utilaje.... Cine a permis sa faca varza spatiul verde? M-a oripilat imaginea... Eu care-s o ecologista convinsa.... Nici nu ai pe unde sa mergi spre Palat din Podu Ros... cum urci pe stanga sunt "buticurile" cu diverse iar pe dreapta sunt parcate masini pe trotuar.... Ma oboseste aceasta "atmosfera de sarbatoare"....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

sa va fac sa aruncati dupa mine?

week end placut! - cu nebunia din oras Cristinile - herra si miki - sigur imi vor multumi de urare!

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Deja se vad semete varfurile tiribombelor
Acusica incepe "balul"

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput