Cu dragoste din Iasi (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si fug....

Se anunta o vreme tare....... vine iarna.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna, foarte buna cafelutza....sau aroma ei..
Azi am avut o durere cumplita de cap...si chiar ma minunam ca uite domnule o ok afara, fata de previziuni...dar se pare ca acum a venit ploaia...si mai si tuna.

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Si noi am purces exact.. taman ...cand a inceput torentiala(pe la 15) spre muzica si de acolo spre balet...am ajuns acasa ciuciulete,cu toate cizmele,hainele de ploaie si umbrelele noastre!
Apoi am pus apa fierbinte in lighenase si-am stat cu zgaibile-n ele..si fiimea a rasturnat unul ..vre-o 3 litri de apa s-au intins frumos pe parchet ...numa atat ca am sarit repede si-am recuperat juma de lighean dupa care am strans apa de pe parchet/uscat/ lustruit..sper ca n-a apucat sa se ude ,sa nu se umfle.

Si asa ne-am jucat in si cu apa astazi!

Multumesc Carmen pentru complimentele adresate Catalinei.
Si cat stai in curatenie?

Voiam sa va las cafea ptr dimineata,insa vad ca Gabi n-are voie si ca sa nu-i fie pofta,va las doar niste ceai de menta proaspat si parfumat.

Miki,cum e cu galagia?
Mai e putin si se termina...A fost noroc si cu vremea,poate a fost mai liniste.

Noapte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

eu am anulat ieri tenisul si o vizita la orl din cauza vremii.

cat despre balciul de langa bloc - la una din tarabe tot mai urla muzica si erau "jocuri" de lumini, dar departe de ce a fost zilele trecute, si de ce va fii ...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Va ofer o ... nu mai zic nimic de orele pe care le-am stat ieri prin intersectii ca sa ajung di metalurgie in Podu Ros.... ca ma apuca iar....
O zi buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adi, stii ca sunt fan Catalina, cu vechime! Asa ca iarta fanul din mine, ca se mai exteriorizeaza, asa sunt fanii... Aproppos, duminica am vazut costume populare pt copii vis-a-vis de Palat...

Stau in curatenie un pic, cica 2 saptamani eu cred ca 3... nu e mare lucru, schimb usile si tevile de la centrala si instalatia electrica si etc... pun tapet nou la Alex in camera! si pe unde va mai trece instalatia electrica noua ca nu am de ales, etc... Adica nu fac treaba de mantuiala insa nu stau in santier mai mult de cat e cazul. Radeam ca sotul meu a spus ca pe mine ma apuca in decembrie de obicei curatenia iar anul asta am luat-o din timp, dar daca era musai sa schimb instalatia electrica si cea de la centrala - ca era veche din 2001 si era cu pexal care totusi nu tine mai mutl de 4 ani in mod normal!!!, de ce sa nu scot si usile? si decat sa varuiesc mai bine lipesc tapet nou - ca tot aveam tapet... si la ce oferte sunt acum merita. Asa ca ma mut de luni pt 1-2 saptamani - ma rog sper si gata vom vedea. Cred ca eu ma mut la serviciu!!!!

Va doresc sa rezistati zilele astea cu stoicism, pentru mine e consum nervos maxim in perioada asta in fiecare an, dar parca anul asta m-a afectat mai mult.
Va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Va ofer o ... nu mai zic nimic de orele pe care le-am stat ieri prin intersectii ca sa ajung di metalurgie in Podu Ros.... ca ma apuca iar....

pai trebuie sa eviti P Ros pe cat posibil.

eu vin acasa facand stanga din tudor desi de obicei merg pe splai; apoi urmez traseul pe langa piata nicolina si respectiv gara nicolina -> chiar in fata garii fac dreapta si ajung acasa.

e drept ca la ora la care ies eu e si mai liber (dupa 18,30)

dar... mult a fost, putin mai este...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

buna dimineata!

unde ati disparut?

haideti la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Neata...dau caflutza sau ceai, dupa preferinte....Azi noapte mi-a fost frig...brrrr

Va doresc o zi frumoasa.
Ati fost la artificii, concert, etc? Ce a mai fost prin centru?

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Salutare!

Am o saptamana tare plina.... Si parca nu mai am timp de nimic inafara de job si... putin de tot pentru Stefy.... Aseara am ajuns la ora 19 acasa si ea ma intreaba: Mami iar ai audit? ca stie saracuta ca in vara numai la ore tarzii veneam....

herra, ce sa fac daca stau in Podu Ros?

La multi ani, Cristina!

Mergi la inceput