Cu dragoste din Iasi (88)
Raspunsuri - Pagina 5
adi69 spune:
Ooo...Anca,eu ziceam de jucarele pentru mine..de ustensile de lucrat cu pasta de zahar,coloranti,prafuri sidefate..nu jucarii pentru copii..scuze de incurcatura.
Dar poate ma interesez de magazin de jucarii in Chisinau..sa vad.
Cand pleci?
herra spune:
Loredana, cum e micutul? nu ti-a dat dr nr de tel la consultatie?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
miki68 spune:
Loredana, daca-ti foloseste, am gasit un numar de fix de la cabinetul dr. Receanu 0232410208
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
GabrielaG spune:
Multumim herra pt cafelutza....e delicioasa in o asa frumoasa zi de toamna.
Pupici si o saptamana minunata,
Gabriela si baietii
kisstherain999 spune:
'Neata,
am reust sa vorbesc cu dr Receanu duminica la cabinet si mi-a spus sa ii pun la gat cartofi cu otet ca el pleaca si nu ma poate astepta (ca doar de asta am dat 2 milioane la consultatie)
I-am dat remediu pt febra si tonsilotren (de la mine putere), acum e ok fara febra, dar are puroi pe amigdale. Ma duc la pranz la Receanu sa vad ce imi da.
In general sunt dezamagita de atitudinea domnului doctor, dar pot trece peste asta daca scapam de antibiotic.
Parca sunt drogata, m-am trezit din ora in ora.
O saptamana usoara
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kisstherain999 'Neata, am reust sa vorbesc cu dr Receanu duminica la cabinet si mi-a spus sa ii pun la gat cartofi cu otet ca el pleaca si nu ma poate astepta (ca doar de asta am dat 2 milioane la consultatie) I-am dat remediu pt febra si tonsilotren (de la mine putere), acum e ok fara febra, dar are puroi pe amigdale. Ma duc la pranz la Receanu sa vad ce imi da. In general sunt dezamagita de atitudinea domnului doctor, dar pot trece peste asta daca scapam de antibiotic. Parca sunt drogata, m-am trezit din ora in ora. O saptamana usoara |
Stiu cum e, si eu am avut o intrevedere de tipul 'stupid people' cu respectiva persoana.... am plecat val-vartej la Viena dupa asta... Era iunie si el nu mai primea pacienti... asa ca i-am spus pe romaneste ce gandea despre el o mama disperata... si a spus ca daca am bani sa plec in strainatate la consultatii... si asa am facut!
Inainte insa am subliniat ca in viata mea nu voi avea un cuvant bun despre el si nu am.
l_carmen2003 spune:
Ajutor!
Cat mai stau la bloc vreau sa nu capiez... asadar...
stau la et 1 si pana la 4 nimeni nu mai are incalzire centrala - blocul are 4 et. Doar cel de la parter. Nu ma intereseaza legalitatea actiunii ci daca stiti cum se procedeaza: vreau sa scot tevile de la termoficare din apartament - nu doar eu, ci toti de deasupra - pentru ca daca inca o iarna mai e zgomotul din fiecare noapte de la tevi capiez pur si simplu si nu stiu ce se va intampla... Stiti cu cine vorbesc si ce trebuie sa fac sa scot apa din instalatii etc? Please... ca sotul meu e tare de cap si spune ca nu se cearta cu nimeni la cat mai stam in blocul ala si nici eu nu vreau sa ma cert dar nu mai suport zgomotul tevilor inca o iarna...
iulia-stefy spune:
La multi ani, Cristina(Herra)!
La multi ani, Dana(Nora)!
Kiss, multa sanatate lui Horia.
Carmen, noi cand am avut nevoie sa scoatem apa din instalatie, sotul meu a fost la puntul termic, dar pentru ce vrei tu.... chiar nu stiu cu cine sa vorbesti.
Lacramioara si Stefania Iulia
GabrielaG spune:
La multi ani HERRA!!!
La multi ani Nora!!!!
Sa fiti fericite, iubite si sa aveti o familie fericita!!!!
Si scuze pentru intarzierea urarilor...
Azi a fost greva la scoala...de maine incepem din nou.
Pupici,
Gabriela si baietii scolari