INSEMINARE 45

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Luminitastai linistita ca si foly mei au fost in ziua 8 doar de 10, dar pe ultima suta de metrii au crescut atat de mult incat a trebuit sa facem IA in ziua 12.
Alla tu de fapt la ce medic esti? Eu sunt la Surcel.Am si auzit ca e foarte bun plus ca o prietena medic mi l/a recomandat.
Fetele, cate suntem acum la stimulare?Sa ne ajute D-zeu pe toate sa ramanem luna asta.Facem chef pe forum.
Viss cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

aruam eu una nu am facut fara stimulare... nu prea stiu nimic despre.
anna_ivan - sa ne dai exemplu bun la testare
ati avut volum tare bun la spermograma. ii dai omega sau ii dai altceva pt volum?

nu-i dau nimic pt volum ca la noi cantitate estem lispeste calitatea:)
sotul meu a luat vitamina C, Se+Zn, vitE si branca ursului. Noi am plecat de la spermograma de 2.5 mil/ml si dupa tratamentul de mai sus a crescut la 8.5 ml, dar la inseminare a fost mai scazuta si eu cred ca s-a datorat asteptarii langa usa cabinetului care a fost de aproximativ o ora ca el nu a vut curaj sa le spuna la cei care stateau la coada ca pe el il assteapta dr cu inseminarea, a stat acolo si s-a enervat asa ca s-a vazut in rezultat. aaa si noi am avut absitenta 4 zile, am observat eu ca asta ar fi cea mai potrivita perioada de absitenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Luminitastai linistita ca si foly mei au fost in ziua 8 doar de 10, dar pe ultima suta de metrii au crescut atat de mult incat a trebuit sa facem IA in ziua 12.
Alla tu de fapt la ce medic esti? Eu sunt la Surcel.Am si auzit ca e foarte bun plus ca o prietena medic mi l/a recomandat.
Fetele, cate suntem acum la stimulare?Sa ne ajute D-zeu pe toate sa ramanem luna asta.Facem chef pe forum.
Viss cum esti?

eu medicul il am in oradea. la cluj ajung strict in ziua inseminarii la doctorul Ona. si merg la cluj doar pt ca la noi nu exista biolog sa prepare sperma.
l-am vazut azi pe surcel pe acolo. cred ca majoritatea fac cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan
nu-i dau nimic pt volum ca la noi cantitate estem lispeste calitatea:)
sotul meu a luat vitamina C, Se+Zn, vitE si branca ursului. Noi am plecat de la spermograma de 2.5 mil/ml si dupa tratamentul de mai sus a crescut la 8.5 ml, dar la inseminare a fost mai scazuta si eu cred ca s-a datorat asteptarii langa usa cabinetului care a fost de aproximativ o ora ca el nu a vut curaj sa le spuna la cei care stateau la coada ca pe el il assteapta dr cu inseminarea, a stat acolo si s-a enervat asa ca s-a vazut in rezultat. aaa si noi am avut absitenta 4 zile, am observat eu ca asta ar fi cea mai potrivita perioada de absitenta

nasol cu asteptarea si cu recoltarea in clinica...
primele 6-7 luni l-am tinut si eu pe zinc cu acid folic si permen. acum am schimbat: vit C, vit E - 10 zile, napraznic, spermotrend si capsule de telina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sensibila felicitari! Tot cam la fel am avut si eu rezultatele. Cred ca ti s-a luat o piatra dupa inima.

28+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

am facut azi inseminarea.s-a desfasurat cam asa:am plecat dim la 7 la sp.Giulesti pe fuga..am lasat sperma,m-am invoit sa ma intorc la 10.30,a condus sotul nebun prin aglomeratia din bucuresti,am ajuns la fix la spitalul meu, am facut internari, iesiri,am plecat de la spital in fuga spre giulesti, am ajuns la 11(tocmai ma strigase dr. de 10 min),am stat 1o min pe masa,15 min. pe canapea pe hol,am luat taxiul si m-a dus iar la mine la spital, unde mi-am pregatit lucrarea pe care o am maine de prezentat la ex. oral, si am ajuns acasa la 17.am adormit franta pana la 19.
nu am simtit durere,nu am avut reflux pe chilot.dar spermatozoizii sotului au fost mai putini, a avut asa la cele 4 inseminari:70 mil, 80 mil,35 mil, si acum 18 mil.asta e, o fi si el stresat, obosit.
aruam:eu de cate ori am facut inseminare pe ciclu nestimulat, nu am avut decat 1 folicul,cand am facut stimulare,am avut 2-4 pe un ovar.si dc am ramas insarcinata a fost cu 2 foliculi, cu 1 singur nu s-a prins niciodata.asta a fost la mine, care nu am o trompa, si nu se pune si foliculul de la ovarul respectiv.tu poate ai mai multi foliculi.
va pup fetelor, va tin pumnii.
ciudat ca am sanii sensibili de cu 2 zile inainte de inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Aurum eu am facut 2 IA fara stimulare,nereusite, pt ca eu ovulez k,sotul are prb cu spermograma,desi dupa preparare a avut o data 7 milioane ,a 2-a Ia cu 18 mil,dar pana la urma neeusite.acum am luat o pauza sa nu mai fumezeSucces Alla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

am facut azi inseminarea.s-a desfasurat cam asa:am plecat dim la 7 la sp.Giulesti pe fuga..am lasat sperma,m-am invoit sa ma intorc la 10.30,a condus sotul nebun prin aglomeratia din bucuresti,am ajuns la fix la spitalul meu, am facut internari, iesiri,am plecat de la spital in fuga spre giulesti, am ajuns la 11(tocmai ma strigase dr. de 10 min),am stat 1o min pe masa,15 min. pe canapea pe hol,am luat taxiul si m-a dus iar la mine la spital, unde mi-am pregatit lucrarea pe care o am maine de prezentat la ex. oral, si am ajuns acasa la 17.am adormit franta pana la 19.
nu am simtit durere,nu am avut reflux pe chilot.dar spermatozoizii sotului au fost mai putini, a avut asa la cele 4 inseminari:70 mil, 80 mil,35 mil, si acum 18 mil.asta e, o fi si el stresat, obosit.
aruam:eu de cate ori am facut inseminare pe ciclu nestimulat, nu am avut decat 1 folicul,cand am facut stimulare,am avut 2-4 pe un ovar.si dc am ramas insarcinata a fost cu 2 foliculi, cu 1 singur nu s-a prins niciodata.asta a fost la mine, care nu am o trompa, si nu se pune si foliculul de la ovarul respectiv.tu poate ai mai multi foliculi.
va pup fetelor, va tin pumnii.
ciudat ca am sanii sensibili de cu 2 zile inainte de inseminare.

viss, bine ca-ai facut-o!!! sa fie intr-un ceas bun!.. tare chinuita esti cu programul asta de la spital, nu scapi asa usor , plus examenele..foarte stresant. durerile alea de sani sa stii ca le am si eu in preajma ovulatiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

am facut azi IA la 3 zile de abstinenta

rezultatul mult mai bun decat la prima IA.
daca la prima IA am avut 20 mil / ml cu motilitate de 50% din care a reusit sa prepare doar 7 mil, acum am avut o scadere mare la numar (abstinenta incalcata ...bat-o vina), dar o crestere incredibila la motilitate: 2.5 ml volum * 7 mil / ml cu motilitate de 80%! si am avut o prelucrata de 12 mil

alla, ma bucur ca esti multumita!!! ai scapat cu bine, sa se lase cu bebel/bebei!!!!
mersi de comentariu cu foliculii , acum ce-o fi o fi, nimeni nu poate sa garanteze cum raspundem la stimulare, eu sunt surprinsa de cat de prost reactionez la menopur, clostybegytul ala ieftin imi dadea rezultate mult mai bune,la doze mici chiar (1/2 pastila!), dar asta a fost in luna mai anu' asta si de atunci cine stie , mai imbatranii si eu!..nu prea glumesc,de fapt, la mine acum fetelor fiecare luna o simt cum conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Luminita, stai foarte bine! eu cu valori asemanatoare ca ale tale am facut IA in ziua 15. In ziua a 10 a aveam foliculi de 13, 12,5, 9 si endo de 5, iar dr mi a spus ca este ok.

Fetelor, eu am dureri de mijloc si ovaras ca inainte de menstra...

la toate fetele!

Mergi la inceput