INSEMINARE 45
Raspunsuri - Pagina 7
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady Despre mine ce sa spun , azi la eco in z13, endomentru este de 10, o frumuseste dupa cum spune Dr Albu, aveam doi foliculi mai mari pe ovarul drept unul de 16-17 si unul de 14. Mai fac si azi injectie de stimulare, si maine la 12.30 pregnylul, iar miercuri la 12.30 avem inseminarea.... ![]() Am niste emotii de imi sare inima din piept, este prima si ultima inseminare, va fi norocoasa si imi va aduce copilasul mult dorit. pe toate |
sa dea domnu sa fie intr-adevar ultima inseminare
alla76 spune:
am facut azi IA la 3 zile de abstinenta ![]()
rezultatul mult mai bun decat la prima IA.
daca la prima IA am avut 20 mil / ml cu motilitate de 50% din care a reusit sa prepare doar 7 mil, acum am avut o scadere mare la numar (abstinenta incalcata ...bat-o vina
), dar o crestere incredibila la motilitate: 2.5 ml volum * 7 mil / ml cu motilitate de 80%! si am avut o prelucrata de 12 mil 

alla76 spune:
| citat din mesajul lui anna_ivan z7 IA, TB=37.1 'neata fetelor. va tin pumnii celor care aveti azi IA. la mine zilele trec din ce in ce mai greu. si mai am si urmatoarea problema: utrogestanul pe care il introduc intravaginal il mai gasesc uneori pe chilot la vreo cateva ore dupa ce l-am introdus. |
stai linistita, e normal sa ai secretia de la utrogestan. si eu am intrebat doctorita data trecuta ca mi se parea ca prea repede si prea mult ajunge pe chilot. dar a zis sa nu imi fac probleme
TB se mentine super la tine! doamne ajuta sa fie cu ochisori
alla76 spune:
| citat din mesajul lui sabine Am aparut si eu.Sunt la Cluj iar acum am s vad ce se intampla de data asta.Oricum sa cum am spus e ultima data cand fac inseminare.Daca nici acum nu v fi sa fie voi face FIV in ustri. Luminitam/am injectat singura si chiar nu m/a durut deloc.De data asta chiar nu am nici un simptom.Nu m/am balonat si nici nu mi/e rau desi iau si closty. Nu stiu ce sa spun legat de comentariile cu privire la clinica Cluj. Eu cred ca fiecare e subiectiva pt ca vorbim din punct personal de vedere, format ca urmare a experientelor traite.Eu personal nu am de ce sa ma plang.Ultima IA am facut/o in data de 6 care a fost o duminica. Dr a venit de acasa pt ca foliculul nu putea sa mai astepte.La fel si laboranta. Azi am sunat, mi/a spus ca pot sa ma duc daca vreau dar inca e prea devreme asa ca mai bine sa ramana pe maine care e ziua 7.Eu asa cum am mai spus am fost si monitorizata. Din ziua 8 zilnic, la fel in ziua IA si a doua zi.Nu stiu ce sa spun, eu nu pot sa le fac chiar nici un repros.Bubu spunea ceva de partea de laborator ca dotare in inseminare 44.Ei ici am si eu retinere din cauza faptului ca nu pot sa apreciez nimic.Nu stiu daca e dotat, daca subst folosite sunt din cele mai bune.Habar nu am. Legat de articolul cu cvadrupletii, l/am citit si eu in ziarul Clujeanul.Acolo nu spune ca ar fi fost conceputi in Ungaria.Daca e asa scuze dar eu asa am tras concluzia din articol. Ei, ma injectez diseara cu menopur iar maine dim la medic sa/mi vad foliculasii. ![]() sabine, bafta la injectat si monitorizat. azi am fost si eu placut impresionata la cluj (spre deosebire de data trecuta). imi mentin parerea ca medicul biolog e o scumpa de femeie. a fost draguta, a vorbit frumos, chiar m-a impresionat. parea ca-i pasa cu dotarea totusi ar putea sa stea mai bine |
alla76 spune:
| citat din mesajul lui sensibila Daca tot am ramas printre voi si ma intrebati ce face bebe, va zic. Am primit in sfarsit interpretarea genetica la TT. Risc varsta Sindrom Down 1:964 SCAZUT Risc caulculat in funtie de varsta gestationara si valorile masurate ale analizelor 1:997 SCAZUT Ulm-indexul 2.6 SCAZUT Risc trisomie 18 Sindrom Edwards 1:10000 SCAZUT Risc defecte de tub neural 1:10000 SCAZUT Asa ca bebe e bine ! SLAVA DOMNULUI ! Am facut modificarile de care mi-ati spus ! Daca mai trebuie ceva modificat sa imi spuneti ! Bafta la monitorizari si inseminari ! e in burtica +17 Dr Anca Moisa IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html |
felicitari!!! BB cuminte! doamne ajuta sa ai o sarcina fara emotii si stres!
aruam spune:
Chiar niciuna nu ati facut inseminare fara stimulare?
.
Va rog sa-mi spuneti si mie m-ar ajuta mult in luarea unei hotarari.
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
anna_ivan spune:
alla tinem pumnii sa fie cu ochisori
spermograma la noi a fost 7,5ml cu 5 mil/ml si mobilitate 30% initial, iar dupa preparare au inrodus 7.15mil cu mobilitate 80%
alla76 spune:
luminita, pt ziua 10 nu sunt chiar maricei dar nu sunt nici chiar micuti si prapaditi. acuma ce sa spun, la stimulare cu closty am avut si eu 3 stimulari la rand in ziua 10 doar foly de 12. si au crescut frumos peste 19 de fiecare data.
acum ca ti-a umblat la doza de menopur poate isi dau si foliculii drumul. si sa speram ca recuperezi la endometru. ai avut ceva de asteptat!! doamne ...
adrianaady frumos endo! si foliculii o sa creasca pana miercuri suficient! tinem pumnii si facem galerie !!! sa iasa din prima!!!
peta bine ai revenit! te asteptam cu vesti bune dupa injectari si monitorizari!
alla76 spune:
sabine, bafta la injectat si monitorizat.
azi am fost si eu placut impresionata la cluj (spre deosebire de data trecuta).
imi mentin parerea ca medicul biolog e o scumpa de femeie. a fost draguta, a vorbit frumos, chiar m-a impresionat. parea ca-i pasa
cu dotarea totusi ar putea sa stea mai bine
alla76 spune:
aruam eu una nu am facut fara stimulare... nu prea stiu nimic despre.
anna_ivan - sa ne dai exemplu bun la testare ![]()
ati avut volum tare bun la spermograma. ii dai omega sau ii dai altceva pt volum?

pe toate
e in burtica