INSEMINARE 45
Raspunsuri - Pagina 6

anna_ivan spune:
z7 IA, TB=37.1
'neata fetelor. va tin pumnii celor care aveti azi IA.
la mine zilele trec din ce in ce mai greu.
si mai am si urmatoarea problema: utrogestanul pe care il introduc intravaginal il mai gasesc uneori pe chilot la vreo cateva ore dupa ce l-am introdus.

sabine spune:
Am aparut si eu.Sunt la Cluj iar acum am s vad ce se intampla de data asta.Oricum sa cum am spus e ultima data cand fac inseminare.Daca nici acum nu v fi sa fie voi face FIV in ustri.
Luminitam/am injectat singura si chiar nu m/a durut deloc.De data asta chiar nu am nici un simptom.Nu m/am balonat si nici nu mi/e rau desi iau si closty.
Nu stiu ce sa spun legat de comentariile cu privire la clinica Cluj.
Eu cred ca fiecare e subiectiva pt ca vorbim din punct personal de vedere, format ca urmare a experientelor traite.Eu personal nu am de ce sa ma plang.Ultima IA am facut/o in data de 6 care a fost o duminica.
Dr a venit de acasa pt ca foliculul nu putea sa mai astepte.La fel si laboranta.
Azi am sunat, mi/a spus ca pot sa ma duc daca vreau dar inca e prea devreme asa ca mai bine sa ramana pe maine care e ziua 7.Eu asa cum am mai spus am fost si monitorizata. Din ziua 8 zilnic, la fel in ziua IA si a doua zi.Nu stiu ce sa spun, eu nu pot sa le fac chiar nici un repros.Bubu spunea ceva de partea de laborator ca dotare in inseminare 44.Ei ici am si eu retinere din cauza faptului ca nu pot sa apreciez nimic.Nu stiu daca e dotat, daca subst folosite sunt din cele mai bune.Habar nu am.
Legat de articolul cu cvadrupletii, l/am citit si eu in ziarul Clujeanul.Acolo nu spune ca ar fi fost conceputi in Ungaria.Daca e asa scuze dar eu asa am tras concluzia din articol.
Ei, ma injectez diseara cu menopur iar maine dim la medic sa/mi vad foliculasii.

sabine spune:
fetele, scuze daca vedeti ca lipseste litera a.Se tasteaza f greu si nu stau intotdeauna sa verific.

sensibila spune:
Daca tot am ramas printre voi si ma intrebati ce face bebe, va zic.
Am primit in sfarsit interpretarea genetica la TT.
Risc varsta Sindrom Down 1:964 SCAZUT
Risc caulculat in funtie de varsta gestationara si valorile masurate ale analizelor 1:997 SCAZUT
Ulm-indexul 2.6 SCAZUT
Risc trisomie 18 Sindrom Edwards 1:10000 SCAZUT
Risc defecte de tub neural 1:10000 SCAZUT
Asa ca bebe e bine ! SLAVA DOMNULUI !
Am facut modificarile de care mi-ati spus !
Daca mai trebuie ceva modificat sa imi spuneti !
Bafta la monitorizari si inseminari ! e in burtica
+17
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

danutza27 spune:
Buna fetelor
Mi-am facut si eu un pik timp sa va mai scriu si eu ceva desi de citit va citesc in fiecare zi.
Eu am terminat stimularea cu closty si am inceput cu estrofem pt ingrosarea endometrului.Azi merg la eco sa vedem cum stam cu foliculii-daca s-au format si ce dimensiuni au si cati s-au format.
Is un pik suparata ca doctorita mea considera ca pana in ziua 11-12 nu are rost sa imi faca eco si cel mai bine e si sigur sa vada in zile mai sus mentionate.
Am citit ca voi ati fost monitorizate inca din ziua 8.NU stiu ce sa mai cred?
Azi sunt ziua 12 o sa merg sa vad cum sunt.
Va pupik si va tin pumnii la toate

luminita42 spune:
Fetelor salutare, m-am intors de la eco, de la medlife cam dezamagita:
sunt in z10 a cm am trei foliculi: 12,5; 11 si 8 mm, repartizati pe ambele ovare, nu mai tin minte care cum, ca au pastrat temporar eco la cabinet. Endometru era patetic si ala: 5,8 mm parca. Ceva pareri, ati avut asa raspuns la menopur, fetele?
Am intrat cam dezumflata la doctorita (predoi deliana), dar ea a parut multumita chiar si cu atat. S-a 'executat' la dublarea dozei de menopur si mi-a reintrodus in schema, cycloprogynova (2/zi). Acu' mi-e ciuda ca nu am luat din proprie initiativa cycloprogynova la ciclul asta, nu stiu de ce parca am avut presentimentul ca si menopurul imi va afecta endo.
Doctorita a fost ca de obicei amabila, dar nu stiu de ce nu reusesc sa stabilesc un contact uman cu ea, o fi chestie de compatibilitate, vorba fetelor de pe forum sau pur si simplu are paciente pe banda rulanta si nu are chef de discutii prea "lungi". Am stat cu totul 5 minute la ea in cabinet si asteptarea a fost pe masura: o ora jumate sa fac eco + o ora jumate sa intru la doctorita.
M-a chemat din nou miercuri la eco sa vedem ce fac foliculii mei dupa ce ii indop cu menopur la dublu
Ce fac fetele- Viss, alla va inseminarati?...

luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila Daca tot am ramas printre voi si ma intrebati ce face bebe, va zic. Am primit in sfarsit interpretarea genetica la TT. Risc varsta Sindrom Down 1:964 SCAZUT Risc caulculat in funtie de varsta gestationara si valorile masurate ale analizelor 1:997 SCAZUT Ulm-indexul 2.6 SCAZUT Risc trisomie 18 Sindrom Edwards 1:10000 SCAZUT Risc defecte de tub neural 1:10000 SCAZUT Asa ca bebe e bine ! SLAVA DOMNULUI ! Am facut modificarile de care mi-ati spus ! Daca mai trebuie ceva modificat sa imi spuneti ! Bafta la monitorizari si inseminari ! ![]() ![]() Dr Anca Moisa IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html |
sensibila felicitari!!! excelente rezultate! cred ca te simti foarte fericita si usurata ca ai trecut si de hopul asta!!!

sabineimi pare bine sa te aud!..incepe 'avatarul' cu eco de maine si pentru tine!!! sa fie mult noroc!

anna_ivansi mie mi-a curs utrogestanul (o parte) dar cred ca a ramas suficient sa-si faca efectul!.. eu cred ca doctorii, cand stabilesc doza iau in calcul si "pierderile"!

Ma duc la un cabinet pe-aici sa fac injectia fetele!

adrianaady spune:
Buna fetelor
Sensibila super vesti despre bebeul tau, sarcina usoara in continuare si multumim ca ne ti la curent
Luminita draguta mea dar ai toate motivele sa fii multumita... uite eu vineri la eco , in z10 avem cel mai mare folicul 12 si azi peste doua zile in z13 era 16-17 mm...iar endo al meu un ziua 10 era 5, si azi la eco in z13 era 10
Asa ca dragutza mea ai valori f bune, si cel mai bine este ca dimensiunile foliculilor sunt apropiate, asa ca ai mari sanse sa fac inseminarea cu trei foliculi babani...
Incearca pina la viitoare eco sa maninci bine, sanatos, apa multa , lapte si o sa vezi ca dupa doza mai mare de menopur vor creste ca fat frumos
Despre mine ce sa spun , azi la eco in z13, endomentru este de 10, o frumuseste dupa cum spune Dr Albu, aveam doi foliculi mai mari pe ovarul drept unul de 16-17 si unul de 14. Mai fac si azi injectie de stimulare, si maine la 12.30 pregnylul, iar miercuri la 12.30 avem inseminarea.... Am niste emotii de imi sare inima din piept, este prima si ultima inseminare, va fi norocoasa si imi va aduce copilasul mult dorit.
pe toate

luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Buna fetelor Sensibila super vesti despre bebeul tau, sarcina usoara in continuare si multumim ca ne ti la curent ![]() Luminita draguta mea dar ai toate motivele sa fii multumita... uite eu vineri la eco , in z10 avem cel mai mare folicul 12 si azi peste doua zile in z13 era 16-17 mm...iar endo al meu un ziua 10 era 5, si azi la eco in z13 era 10 ![]() ![]() Asa ca dragutza mea ai valori f bune, si cel mai bine este ca dimensiunile foliculilor sunt apropiate, asa ca ai mari sanse sa fac inseminarea cu trei foliculi babani... Incearca pina la viitoare eco sa maninci bine, sanatos, apa multa , lapte si o sa vezi ca dupa doza mai mare de menopur vor creste ca fat frumos ![]() Despre mine ce sa spun , azi la eco in z13, endomentru este de 10, o frumuseste dupa cum spune Dr Albu, aveam doi foliculi mai mari pe ovarul drept unul de 16-17 si unul de 14. Mai fac si azi injectie de stimulare, si maine la 12.30 pregnylul, iar miercuri la 12.30 avem inseminarea.... ![]() ![]() ![]() |
adrianaadychiar la tine ma gandeam acum, ma uitam in urma pe forum sa-mi readuc aminte ca retinusem valorile tale!!!... Deja ma simteam mai bine dar acum ca mi-ai scris asa repede am sperante mai mari!!...

peta spune:
Fetelor, m-am intors si eu din concediu...a durat un pic pana am citit tot ce s-a scris in lipsa mea. Imi pare rau ca luna asta nu a ramas niciuna insarcinata. Poate cine stie, luna viitoare avem mai multe gravi ca sa nu ne stricam media
La mine luna de pauza a fost un dezastru, abia azi in ziua 38 mi-a venit menstruatia, deci nu poate fi vorba de ovulatie fara tratament. Asa ca acum, cu forte proaspete, imi fac programare la monitorizare in ziua 10 si din ziua 3 incep puregonul dupa schema primita data trecuta.
Va urez multa bafta tuturor!!!