INSEMINARE 45
Raspunsuri - Pagina 11
viss spune:
araceli, dr. mea, Bucur Cezara, imi face stimulare cu Puregon - 1 luna - da, 1 luna - nu.
alla76 spune:
luminita, ce ma pot enerva medicii astia care sunt putin iritati cand le punem intrebari

faza cu "ecografia in ziua de IA nu-mi aduce nimic nou " ma calca si pe mine pe nervi.... chiar nu ii inteleg. asa fac si la cluj (cel putin in cazul meu asa a fost - si era clar ca in ziua inseminarii nu m-a monitorizat doctorita din oradea...sa excluda eco de la ei
cu faza asta: "daca ai spermograma buna prestezi dupa IA,doua zile la rand in pozitia misionarului si stai pe spate 30 min, e gratis)" ai fost de coma
super tare!
sensibila, tare ne-am dori toate sa "te prindem din urma"
pup burtica si BB ul
Viss felicitari pt examen
si pe mine m-au durut rau ovarele de duminica si azi m-au mai durut dar pana la jumatatea zilei. acum s-a mai atenuat durerea. e ceva nou pt mine, desi e a 4-a stimulare cu closty... nu m-au mai durut pana acum
Araceli frumos si endo si foli de pe OD. cel de pe OS s-ar putea sa nu fie totusi chist! sa prestati cu drag si spor si sa se lase cu 

araceli, si doctorita mea considera ca ajunge sa atinga 18 pt a face injectia. pana isi face efectul injectia oricum mai cresc, si sunt maturi. eu stiam de 3 cm stimulate fara pauza... dar se pare ca vorba cu cati medici atatea obiceiuri e de actualitate si in cazul asta
danutza27 felicitari pt recolta. tinem pumnii!
anna_ivan - a crescut putin TB 
rabdare...da! bine spui. oare de unde imi fac rost de putina rabdare? ![]()
sabine spune:
Bun fetelor,
la mine situatia se prezinta asa
-OS, trei foliculi= doi de 12 si unul de 10.Sunt ziua 7.Dr a zis ca e f bine, ca sunt suficienti, nu ne intereseaza marimea deocamdta ci numarul lor dat fiind faptul ca e doar ziua 7.La 5 foliculi am inteles ca e cu problema.Sunt prea multi, iar daca cumva se fecundeaza mai multe ovule ai ghinion, in sensul ca exista mari probabilitati sa se piarda.De endometru nu stiu ca nu am intrebat nimic.
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Bun fetelor, la mine situatia se prezinta asa -OS, trei foliculi= doi de 12 si unul de 10.Sunt ziua 7.Dr a zis ca e f bine, ca sunt suficienti, nu ne intereseaza marimea deocamdta ci numarul lor dat fiind faptul ca e doar ziua 7.La 5 foliculi am inteles ca e cu problema.Sunt prea multi, iar daca cumva se fecundeaza mai multe ovule ai ghinion, in sensul ca exista mari probabilitati sa se piarda.De endometru nu stiu ca nu am intrebat nimic. ![]() |
buna productia, mai ales pt ziua 7. Foliculii sunt deja binisor dezvoltati! tinem pumnii!
cand te mai duci la eco?
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 aruam eu sunt la doctorita Predoi Deliana, la medlife si a fost cam asa: - 2 monitorizari ecografice primesti la celebrul pachet de monitorizare si platesti 390 ron. Monitorizare in ziua de IA nu se face, am intrebat-o pe doctorita de ce si mi-a spus ca acesta este protocolul clinicii si ca ecografia in ziua de IA nu-mi aduce nimic nou (!!oare???);cu ocazia fiecarei ecografii vei plati si 2 analize de estradiol a cate 38 ron; -o IA simpla costa 900 ron (eu din asta am facut); -o IA dubla costa cam 1100 ron (parca nu are rost sa faci dubla si in plus e stresant; daca ai spermograma buna prestezi dupa IA,doua zile la rand in pozitia misionarului si stai pe spate 30 min, e gratis Deci IA simpla + 2 monitorizari (eco si estradiol: 900+390+76= 1366 ron fara medicamentele de stimulare si tratamentul de sustinere. ![]() Multumesc Luminita pt raspuns. Mi se pare si mie ciudat ca in ziua inseminarii nu se face monitorizare,daca foliculul nu s-a spart sa inteleg ca le facem degeaba numai de dragul de a le face. Stii cumva daca si alti medici procedeaza la fel? ![]() |
anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
ella28 spune:
Neatza,
Mie Dracea mi-a spus ca nu face eco inainte de inseminare deoarece prezervativul pe care-l pune pe aparat are spermicid si deci ar afecta sperma pe care o baga la inseminare. Dupa inseminare , mi-a facut eco pentru ca am rugat-o eu dar a folosit altceva, nu prezervatiz , a improvizat![]()
Sabine, stai fff bine! Bafta multa!
Peta bine te-ai reintors si poate ne vedem iar pe la Gynera. Eu maine merg la monitorizare.
Araceli spune:
'Neata fetele
Sabine, foarte buna productia. Sa intrebi data viitoare cum stai si cu endometrul.
Luminita, si eu m-am intrebat de ce nu mi-a dat dr. T pregnyl la dimensiuni de 24. Eu am o prietena care merge tot la dr. T si ei i-a dat pregnyl de cateva ori la dimensiunile de 27-28...probabil ca o sa-mi dea maine daca o sa ii gasim tot acolo. Eu n-am facut niciodata pregnyl, s-au spart mereu de la sine, dar nu poti stii niciodata...Cat despre contact, o zi da, una nu, asa recomanda el tuturor fetelor la monitorizare.
Cam scumpa inseminarea la Medlife. La dr T costa 250 inseminarea, 250 prepararea si 200 monitorizarea.
peta spune:
ella - bine te-am regasit. Bafta multa la monitorizare, in a cata zi esti? Eu sunt mai in urma un pic, sunt abia ziua 3 de la CM, ma duc marti pe 06.10 la prima monitorizare.
llary spune:
Alla ,da e vorba dupa preparare
Viss felicitari,presimt ca o sa ramai acum ca o bucurie nu vine singura
noi2 spune:
Ma bucur sa citesc ca suntem mai multe pentru inseminare la Dr Dracea. Si eu tot maine merg la monitorizare.Ella, poate ne vedem acolo! Eu am fost si luni, iar maine merg la 18.45. IN seara asta ultima doza de Menopur. Sa vedem ce o mai fii maine... sper pe vineri, sambata inseminarea :D