INSEMINARE 45

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Noi2 eu am programare maine la 18.15 dar voi intarzia sigur...la 18 ies de la job si nu ajung in 15 min.
Peta sunt ziua 11 azi sa stii ca ma bucur ca ai facut o pauza de tratament, cred ca luna de luna e prea mult: fizic & psihic. De bani nu mai vorbesc ca odata ajunse aici , cam stim la ce sa ne asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Ella, stai linistita... eu am ajuns la fuix luni, avem programare la 18.15 si am intrat la 20.15. Eu voi fi maine ziua 11. Bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ella - mi-a facut bine pauza, chiar nu-mi mai aduceam aminte cum e sa-ti traiesti viata fara sa te gandesti daca e sau nu momentul sa "prestezi", fara medicamente, inseminari si alte nebunii...Din pacate insa am constatat ca fara tratament ovarele mele iau pauza, intra in somaj. Sunt niste puturoase!!!
Bafta multa maine si tie si lui noi2 - sa ne spuneti ce "productie" aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Alla, eu azi fac pauza la eco dar de maine ma duc in fiecare zi pana sambata inclusiv.S/ar putea ca duminica sa fie inseminarea, sa vedem.Daca nu vaa fi duminica ci luni trebuie sa ma duc la eco si duminica.Acum nu stiu cum va fi, nu ca data trecuta.Voi face pregnyl de 1500 nu de 5000, in mai multe serii. Habar nu am dar o sa va spun.
Viss, Luminita, cum sunteti? Ilary la tine ce se mai aude? Ana[/red]?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

z9 IA TB=37.2
buna fetelor.
am usoare dureri de burta asa ca de la balonare.

alla? ceva simptome? tu esti in z11?

Mergi la inceput

Noi 2 esti ziua 11.Tinem pumnii!!! Cum te simti?Ai ceva simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Sabine, iubita, maine o sa fiu Z11...azi fac ultimul Menopur, si maine eco... cred ca pe sambata o punem de IA, dar mai intai a vedem cum au crescut ousoarele... in Z8 aveam 3 foliculasi de 13, 12 si 11 mm. Tocmai m-au sunat de la clinica ca se muta programarea de la 18,45 la 14,15.. sunt nerabdatoare... poate maine bag un Gonasi si in weekend sunt inseminata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

noi2 foarte bune valori pentru ziua 8, ce mai, ai semne bune de tot!!
Sabine esti mare campioana, draga mea, cu foliculi de 12 in ziua 7!!!Zi-mi si mie secretul fato ca io numai foly (vorba ta)anemici am dat ...:-(( va povestesc eu la toate, azi sunt cam deprimata din cauza asta...Faci numai menopur sau menopur+closty?
anna_ivan imi place ca raportezi in fiecare zi, mie mi se pare ca se arata de-o sarcina, e asa un feeling!
anda, ce mai faci?,vroiam demult sa-ti zic ca 36,9 grade e o temperatura buna, nu toate femeile au peste 37 dupa ovulatie si totusi raman gravide!..

ella28 bine ne-am regasit; chestia asta cu spermicidul de-o zice doctorita ta e a mai 'acatari' explicatie, Pai, inteleg ca pe 'sulanul" ala de la eco ei folosesc un lubrefiant si lubrefiantul contine spermicid, dar.... se gasesc lubrefianti si fara spermicid de unde si englezescul "sperm-friedly lubricant", daca nu in RO, atunci in afara!.. Ar putea sa importe la cati bani ne cer pe la clinicile astea...Pe de alta parte cum naiba afecteaza sperma , ca sperma e deja in cateter si cateterul se duce dincolo de colul uterin!! ...zic si eu..!
dar nu cred ca medicii sunt vinovati in acest caz, e politica clinicii si cu asta basta!..deocamdata e cererea mare si clinicile sunt putine asa ca le merge.

adrianaady, te-ai inseminat azi cumva?...sa fie intr-un ceas bun draga mea, daca e asa!!!

alla, viss, peta, ilary, araceli, aruam...pe cine uitai fetitelor sa stiti ca va citesc pe toate si va tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Luminita am luat din ziua 3 pana in ziua 7 inclusiv closty, iar in zilele 4, 6, 7, 8 menopur.Azi trebuie sa fac ultima injectie.Suplimentar, vitamina E si C in fiecare zi o pastila. Atat doar, acum sa vedem ce va fi luna asta dar moralul meu e cam la pamant.Ma gandesc ca, chiar daca am foliculasi nu de asta depinde totul.Mai trebuie sa se potriveasc momentul si sa am si trompa ,,agera,, asa ca....la cat noroc am....

Mergi la inceput

Luminita, o pastila de closty pe zi am luat si menopur de 75.Cu closty doar, de abea faceam un amarat de foly.Mititei si rahitici aveam mi multi dar aia chiar nu contau.

Mergi la inceput