Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
...in schimb am observat o pilozitate mai abundenta pe burtica...sunt firisoare mici...dar probabil cum e burta mare si pielea intinsa imi sar mai repede in ochi....o fi bine? medicul zice ca e din cauza hormonilor si ca dupa ce voi naste totul va reveni la normal!

Esti in grafic, ca sa spun asa...

27+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

RamoC....cu o oglinda din aia rotunda, de machiaj....ai incercat?....dac tot nu merge...vb fetelor....poate te ajuta vreo cosmeticiana
si in nici un caz lama la sprancene!!!!

lavi, am avut noroc....culorile au stat la locul lor ..desi, recunosc, ama vut ceva temeri la un body care este alb cu albastru si cu galben

floricik, da..praji cu prune ...ia zii, vrei ratzeptu'?

pentru fetele din decembrie si sf. de noiembrie....o sa mai fie un expo de bebei..in perioada 3-6 decembrie - KIDEX.

Romanitza, tu de ce targ..din noiembrie zici?..nu de alta, dar, vb ta...sa stiu unde si cand sa-l trimit p'al meu

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Urmatorul targ babyexpo: 19,20,21,22 NOIEMBRIE..LA POLIVALENTA. Eu deja am o invitatie.

LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

....vin de la un somn...am ochii carpiti...

Fetele de aici...voi beti coca cola si pepsi??
ca eu sincer beau..nu mult dar beau..si azi m-am speriat de cat de mult misca bebe..oare din cauza ca-l agit eu cu pepsi??????

Monis....ce vb tu acolo de 3 saptamani..lasa bebe macar 4 sa mai stea...sa va fie bine la amandoi apoi...sa scapati de spital si sa mergeti acasa...

Lumi ..ai grija de tine si incearca sa nu te lasi coplesita de probleme O sa fie bine, indiferent daca Anabelle va suge laptic de la tine sau va bea formula!

Cosicel nu stiu ce sa zic cu medicii astia..si mie pop mi-a zis ca am placenta varza..asta acum 8 saptamani si ceva... si de atunci am mers la Tg Mures intr-un suflet sa vb cu medicul meu care mi-a zis ca totul e ok..
Acum o saptamana am ami fost la tg Mures si mi-a zis ca daca ar fi fost cuma zis Pop...acum nu mai aveam bebe in burta...
Poate Hergheliu are dreptate...dar uite ac si cei mai buni gresesc cu cate ceva..
Eu zic sa mai mergi la un medic si sa-i spui ce a zis si hergheliu...ca asa poate il faci atent pe problema ta!

Krelia..am intrat si eu pe google si am gasit modelul ..banuiesc ca ai dat o gramada de banuti pe el..dar e foarte frumos...sa-l folositi cu placere si sanatosi!
Ce culoare????????

...sia cum m-a sunat soacra...vine pe la mine..
de ce?????????
cine a pus-o?????????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alexa ai PM cu parola

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!
Ce departe ati ajuns... nu va mai pot prinde din urma, desi m-am trezit dimineata la 6 fara un sfert, am ajuns la zi cu cititul, dar nu am mai reusit sa raspund, am adormit si m-am trezit la 10.30.

Ramonika - venim la intalnire, da, numai sa nu ploua, ar trebui sa avem o locatie de rezerva in caz ca vine ploaia...

Lalu - imi pare rau ca ai racit si nu poti veni Multa sanatate!

Andre - multa sanatate si tie o sa ne gandim la tine

Fetelor sa luati aparat foto, eu nu am , nu mai functioneaza.

Vroiam sa va pun si eu poze cu puloverase tricotate de mine pentru Dominic, acum nu am facut asa ceva.

Diana - imi pare rau ca stai in stres cu masuratorile, sper sa fie totul bine

Monis - pachetele de scutece happy au si pungute,cum zicea si Arcadia.

Lauradi- ma bucur ca esti bine

Nu mai tin minte ce vroiam sa pun,... sunt deabia la prima pagina din acest capitol

Injectii pentru stimularea lactatiei mi-au facut si mie dupa ce am nascut, am alaptat dupa 24 de ore de la nastere,cand m-am mutat cu copilul in rezerva.

Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Fetele..m-am intors de la Marele Targ Preturi la fel ca in magazine, nici o diferenta. Singurul avantaj este ca sunt toate la un loc si nu mai tb sa umbli tot Buc. Am luat cu tati strictul necesar .Si sunt f happy ca am gasit si carucior...DAR nu de la targ. Acolo sunt preturi fff mari si nici n-am gasit cum imi doream. Asa ca am luat unul din Titan(pe care il ochisem ieri) de la Baby Care, 3 in 1...cu 9 mil. E super si usor de bagat in portbagaj la masina! Tot in Titan am gasit si finet. Sunt multe chestii f utile in mag Titan, la preturi f bune.Cam asta e cu targul...Va pupicesc 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna burtici! azi facem cinste cu ce vreti voi!am intrat in sapt 31.
ieri am terminat cu muraturile si cele trebuincioase iernii...azi ne-am apucat de curatenie generala...iar dupa aia odihna
de luni incep si cursurile la faculta(parca nu puteau incepe la fel de bine si pe 5 oct)
asta e..trece cumva
va pup pe toate

delia 31+ Sandor-Cristian
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

FETELE dar pentru epilat ati incercat crema?Eu cu asta ma epilez si apoi daca mai e cazul mai dau putin si cu lama.Oricum nu ma fac decat cand merg la dr,la 3-4 sapt.E nociva oare crema pt bb?
Patut pentru puiuti ati cumparat?
Pentru ce optati lemn sau tarc?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Camy eu beau cola dar f putin. Adica 1 gura...asa la cateva zile. Asta pt ca sotul isi cumpara si imi face pofta Eu am observat ca fetita mea e mai agitata dupa ce mananc ceva dulce...incerc sa evit dulciurile dar nu pot mereu
Krelia daca tu poti as vrea reteta...si ar fi pt prima data in viata mea cand fac praji Asa cum fac oale de haleala poate ma pricep si io la o praji...

Ma duc sa ma pregatesc pt plecarea la spital.
Va pe toateeee

29+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput