Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, acus o tai acasa.
mai am o saptamana de munci si apoi gata

din pacate acasa inca n-am terminat cu santierul, asa ca o sa lipsesc si w-e asta de pe forum, sa nu ma dati disparuta.
probabil mai intru luni dimineata.
un week-end placut tuturor si sa-mi dati mult de citit luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Nu stiu cum sa fac sa ma defrisez azi...ca daca e de mers la spital, imi e rusine sa merg cu padurea Letea dupa mine. De 2 zile ma tot gandesc la asta, da solutii ioc. Ca eu de una singura nu cred ca reusesc sa fac ceva bun pe acolo.
(Al meu sot nu vrea, zice ca daca pe dr il deranjeaza padurea mea , nu am decat sa ii dau lui lama sa ma faca el , poftim raspuns .)

A propos defrisari, eu am astazi programare la cosmetica (am gasit o romanca) pentru ca nu mai vreau sa pun lama, plus ca deja nu prea mai am acces direct in unele zone...
Mie mi se intampla ceva ciudat, in ultimul timp nu prea imi mai creste parul nici la "dansa", nici pe picioare si nici sub brat... ma rog, creste, dar mult mai incet ca inainte! Nu ca ma plang, dar parca e ciudat... mai e cineva cu "problema" asta?

Cat despre podoaba capilara, se pastreaza mai bine, nu prea mai cade... De ar ramane asa!

27+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

fetelor, acus o tai acasa.
mai am o saptamana de munci si apoi gata

din pacate acasa inca n-am terminat cu santierul, asa ca o sa lipsesc si w-e asta de pe forum, sa nu ma dati disparuta.
probabil mai intru luni dimineata.
un week-end placut tuturor si sa-mi dati mult de citit luni...

ok...Spor la treaba week-end-ul acesta...ai grija de tine si stai linistita ca sigur vei avea de recuperat vreo 2 sau 3 capitole...ca ne stii pe noi cat suntem de harnicute ...iti doresc un sf de sapt cat mai frumos...

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ramonika weekend placut sa ai si tu si mai ales intalneala placuta la suc deseara. Poate intra celelalte burtici si o sa ne puna si noua o poza cu voi toate .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Ce as mai vrea si eu sa rezist la ceara...da de unde. Daca ma credeti ca nici de pensat nu am mai suportat si acuma is nepensata din 25 iulie cand am fost la o nunta, deci de 2 luni...arat ca ...nu mai zic cum . Poate pana la uram bag lama si in sprancene, ca acolo ajung singura si nu ar fi nici prima data (in copilarie le-am aranjat asa frumos o data cu lama, de mai mare dragul iti era de mine )

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenic
A propos defrisari, eu am astazi programare la cosmetica (am gasit o romanca) pentru ca nu mai vreau sa pun lama, plus ca deja nu prea mai am acces direct in unele zone...
Mie mi se intampla ceva ciudat, in ultimul timp nu prea imi mai creste parul nici la "dansa", nici pe picioare si nici sub brat... ma rog, creste, dar mult mai incet ca inainte! Nu ca ma plang, dar parca e ciudat... mai e cineva cu "problema" asta?

Cat despre podoaba capilara, se pastreaza mai bine, nu prea mai cade... De ar ramane asa!

27+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

La mine creste exact ca inainte si pe picioare si jos...nu imi cade nici parul din cap...in schimb am observat o pilozitate mai abundenta pe burtica...sunt firisoare mici...dar probabil cum e burta mare si pielea intinsa imi sar mai repede in ochi....o fi bine? medicul zice ca e din cauza hormonilor si ca dupa ce voi naste totul va reveni la normal!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Multumesc tuturor pt. urari!Nu prea am timp sa va urmaresc zi de zi dar incerc pe cat posibil.

Am o intrebare: se merita efortul sa mergi la Babyexpo? In afara faptului ca sunt mai multe chestii in aceasi loc, dpdv preturi sunt mai avantajoase decat in alte magazine? Nu prea ma omor dupa aglomeratie si chiar nu stiu ce sa fac, sa ma duc sa nu ma duc....

P.S. imi puteti trimite si mie parola pt. picassa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salut burtici
Gabitza au caruturi pt gemeni la targ. Si cu locurile unul langa altul si unul in spatele celuilalt.
Cosicel fetele au dreptate. Poti lua si Omega 3 pt ca rau nu face. Este chiar f bun. Mie mi-a dat medicul hematolog sa iau. Cat priveste pe dr tau...daca e mai mut asa de felul lui , intreaba-l tu. Eu asa fac Imi scriu pe carnetel
Krelia praji cu prune zici,ha? Pe seara il iau pe sot sa-mi faca cinste cu o amandina ceva. Am o pofta de dulce ceva de speriat
Bafta fetelor care azi merg la eco

Noi am fost de dimineata la Fundeni( pt trombocitele mele) si pe la 4 merg pt rezultate. Sper sa fie ok.
Ma apuc sa citesc si din capitolul trecut

29+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ce as mai vrea si eu sa rezist la ceara...da de unde. Daca ma credeti ca nici de pensat nu am mai suportat si acuma is nepensata din 25 iulie cand am fost la o nunta, deci de 2 luni...arat ca ...nu mai zic cum . Poate pana la uram bag lama si in sprancene, ca acolo ajung singura si nu ar fi nici prima data (in copilarie le-am aranjat asa frumos o data cu lama, de mai mare dragul iti era de mine )

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

sa nu pui lama in sprancene orice ar fi! lasa ca te pensezi dupa ce nasti...nu e problema...ca oricum esti frumoasa ....si pensata si nepensata

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Ma duc totusi sa imi pregatesc baia sa ma bag putin la inmuiat . O sa iau totusi si oglinda cu mine sa vad ce oi reusi pe acolo.
De plictiseala nici nu mai stiu ce sa fac, ca de citit nu am chef si nici ochi pt asa ceva.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput