Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
elenic spune:
Andrecluj, monis, ralia si a patra fata care, spre rusinea mea
si sa ma ierte
, nu stiu care e, multa bafta astazi la dr si sa veniti numai cu vesti bune!

27+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
Ramo, ce zici tu in mesaj nu prea e bine...ai grija sa te odihnesti si daca se agraveaza starea mergi mai repejor la medic...te rog eu frumos! Lavi, 33+ mami de Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
Iubita..eu chiar efort nu fac deloc. Adica ma ridic din pat si imediat ce ies pe usa deschid usa de la baie, si vreo 15 pasi pana la bucatarie si inapoi. In rest...ca o leguma intinsa in pat....si cu degetul pe F5. Ma linisteste faptul ca nu dor contractiile astea, adica nah putin discomfort este ca se intareste burta si parca nu mai pot respira, dar nu sunt dureri. Ca am avut eu si din alea dureroase si acuma le stiu.
Nu stiu cum sa fac sa ma defrisez azi...ca daca e de mers la spital, imi e rusine sa merg cu padurea Letea dupa mine. De 2 zile ma tot gandesc la asta, da solutii ioc. Ca eu de una singura nu cred ca reusesc sa fac ceva bun pe acolo.
(Al meu sot nu vrea, zice ca daca pe dr il deranjeaza padurea mea

, poftim raspuns .)Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
krelia spune:
'elo burtix!
am zis sa intru si eu..asa, pe nepusa masa....sa apuc a raspunde macar fetelor care m-au intrebat una alta, in mod direct
..si apoi sa continui cu cetirea ![]()
ashea....
Camy, era vorba despre Gracco Quatro Tour Deluxe (asta pt ca ma uitai in catalogul lor, ca altfel, nu tineam io minte denumirea..neam...)..cu reducere de 2 mil. ![]()
Cory, da, erau si cei de la Primi Pasi...da' nu ma intreba pe unde, ce si cum..in tot cazul, in partea de jos a expo...dupa ce cobori pe scarile alea mari si multe
..oricum, tin minte ca i-am vazut ![]()
gabitza, parca sa zic ca am vazut si ceva carucioare de gemeni...din alea unul langa celalalt...
din capitolul noutati:
- am facut o praji cu prune...s-a racit deja, asa ca....v-astept ![]()
- am pus hainutele de curand achizitionate ale lui Rares, la spalat..sosetelele si pantalonasii lui arata asa caraghios pe langa sosetele si blugii lu' taica-su
....ieri seara am facut proba
...o sosetica de-a lui Rares e cat o ureche de-a lu' tac'su ![]()
- ne miscam de zor in burtica....si lovim numai prin partea dreapta..
- azi am facut 33s...asa ca, pe langa praji cu prune...dam si o Cola ![]()
- maine, intalnire cu putza nr.2 a familiei ![]()
pupix la fete..ma duc sa bag runda a 2a la spalat..hainele noastre ![]()
krelia
32+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot imi e rusine sa merg cu padurea Letea dupa mine. |

ce tare ai fost
si am mai ras cu placere si la alte "perlute" eu zic sa-ti calci pe inima si cu toata rusinea sa mergi la o cosmeticiana. sa te faca cu lama, daca nu suporti cu ceara. eventual ii lasi un ciubuc ceva si-i explici care e situatia.
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui krelia 'elo burtix! am zis sa intru si eu..asa, pe nepusa masa....sa apuc a raspunde macar fetelor care m-au intrebat una alta, in mod direct ashea.... Camy, era vorba despre Gracco Quatro Tour Deluxe (asta pt ca ma uitai in catalogul lor, ca altfel, nu tineam io minte denumirea..neam...)..cu reducere de 2 mil. Cory, da, erau si cei de la Primi Pasi...da' nu ma intreba pe unde, ce si cum..in tot cazul, in partea de jos a expo...dupa ce cobori pe scarile alea mari si multe gabitza, parca sa zic ca am vazut si ceva carucioare de gemeni...din alea unul langa celalalt... din capitolul noutati: - am facut o praji cu prune...s-a racit deja, asa ca....v-astept - am pus hainutele de curand achizitionate ale lui Rares, la spalat..sosetelele si pantalonasii lui arata asa caraghios pe langa sosetele si blugii lu' taica-su ....ieri seara am facut proba - ne miscam de zor in burtica....si lovim numai prin partea dreapta.. - azi am facut 33s...asa ca, pe langa praji cu prune...dam si o Cola - maine, intalnire cu putza nr.2 a familiei pupix la fete..ma duc sa bag runda a 2a la spalat..hainele noastre krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
kreliutza dar ce harnicuta suntem! Bravo...multumim si de praji si de cola!

ai grija sa nu patesti si tu ca saracuta Anca, cu hainutele!
Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
elenic spune:
| citat din mesajul lui dana.n Elenic, eu am luat carutul Teutonia Cosmo. Landou si carutul sport. Scaunelul l-am cumparat separat. Este Maxi Cosi...la el am luat si un adaptor ptr carut. Hainute am cumparat diverse marimi: incepand de la 50 pana la 62. Ptr dormit am luat pijamalute din alea cu totul,din bumbac. Ziua, in casa, il voi tine in costumas (nicki-strampler sau nicki-overall). Pe dedesupt ii voi da un body din bumbac cu maneca scurta. Le-am spalat cu Persil Sensitive. Mobila am comandat-o pe net. Este Pinolino, seria Ritter Artus. Voi face un album cu cumparaturile ptr bebe. Cum este gata postez linkul aici. |
Buna Dana, mai am cateva intrebari

Cat a costat carutul + landou? Dar Maxi-Cosi? Care model e?
Am vazut pozele, sigur o sa ma inspir din cumparaturile tale

Am cerut si eu un catalog de la Pinolino, abia astept sa-l primesc sa vad ce au... si ce preturi
27+ 
laviniablaga spune:

| citat din mesajul lui RamonaCopot Iubita..eu chiar efort nu fac deloc. Adica ma ridic din pat si imediat ce ies pe usa deschid usa de la baie, si vreo 15 pasi pana la bucatarie si inapoi. In rest...ca o leguma intinsa in pat....si cu degetul pe F5. Ma linisteste faptul ca nu dor contractiile astea, adica nah putin discomfort este ca se intareste burta si parca nu mai pot respira, dar nu sunt dureri. Ca am avut eu si din alea dureroase si acuma le stiu. Nu stiu cum sa fac sa ma defrisez azi...ca daca e de mers la spital, imi e rusine sa merg cu padurea Letea dupa mine. De 2 zile ma tot gandesc la asta, da solutii ioc. Ca eu de una singura nu cred ca reusesc sa fac ceva bun pe acolo. (Al meu sot nu vrea, zice ca daca pe dr il deranjeaza padurea mea ![]() , poftim raspuns .)Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |
Offf...lasa ca toate trec! Si poate pana la urma il convingi pe sotior sa iti dea o mana de ajutor cu defrisatul! Al meu nu are treaba...ma face cand il rog...chiar discutasem de chestia asta cu el! Am zis ca o sa merg zilele astea la cosmetica sa ma fac cu ceara si sa imi ia tot...iar ce creste dupa o sa retuseze al meu sot dupa aia...ca eu stiu ca la spital te fac asistentele cu bicul...dar asa...pentru linistea mea sulfleteasca...sunt sigura ca si al tau sot va ceda pana la urma....asa ca nu te nelinisti...cat priveste contractiile...sunt incomode...dar nu avem ce face pana cand o sa nastem...ne-am pricopsit cu ele

Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
elenic spune:
| citat din mesajul lui dana.n Apropo...poate facem si noi schimb de telefoane. Sa ne anuntam in caz de ceva. Cred ca este mai bine asa. Asta daca esti de acord. Daca ajung la spital il pun pe sot sa iti scrie...sau eu, daca voi fi in stare |
Sigur ca da! Abia astept sa anunt fetele de aici ca ai nascut!!

27+ 
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui elenic Andrecluj, monis, ralia si a patra fata care, spre rusinea mea , nu stiu care e, multa bafta astazi la dr si sa veniti numai cu vesti bune! ![]() |

29+
Chiara Ada
Romanitza_31 spune:
gabitza, am vazut carucioare si pt gemeni la targ!
oricum, se pare ca mai e un targ in noiembrie ....daca mai ramane ceva de cumparat, ii putem trimite cu listuta pe sotii nostri!
29+
POZE+
JUSTIN DAMIAN