Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lalu, daca tine numai de mine.... nu mi-e teama de raceala. Sper ca si celelalte fete sunt de aceeasi parere

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ralia, ce ma bucur pentru prietena ta! Cat despre vestile despre tine...inteleg ca azi o sa fii ocupata, asa ca nu e nici o suparare...insa dupa ce te vei elibera sa intri si sa ne pui in tema! Iti doresc spor la treaba dar ai grija sa nu te obosesti prea tare!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Monis, am citit din urma si am vazut ca nu ai fost incantata de cursul de la filantropia..am citit pe site-ul spitalului sa avem unguent la noi pt bebe ....mi se pare maxima nesimtire sa ceri asa ceva si pe cale oficiala, pe site, si am inteles ca au spus asta si la curs!adica , eu stiu ca tb sa aducem de acasa in spitalele din ro, dar chiar sa declari oficial asta , zau ca m'au enervat....

eu am zis ca ma duc la cursul viitor care incepe miercuri parca, dar daca nu trece raceala, nu ma duc pt ca nu vreau sa le imbolnavesc pe celelalte burtici de la curs...

29+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Referitor la cursul asta de puericultura...medicul de familie al nostru a zis ca nu e nevoie ca sotul sa faca respectivul curs...ii va da atestatul respectiv pur si simplu!deci suntem niste fericiti...si am asigurat cele 10 zile de concediu in plus!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

buna tuturor,

pt fetele care au fost deja la BE,aveau cumva carucioare de gemeni?
eu incerc sa ajung azi sau maine, dar bebeii se bumbacesc intruna si imi simt burta asa de intinsa incat nici nu pot sta dreapta ... ii vad cum se misca din o partein alta...obosesc daca stau mai mult in picioare si parca simt ca un fel de retinere la respirat.
Pt cine mai are gemeni, cam cat de mare e burtica,pt ca mie imi pare a mea cam mica,ma raportezla o colega cu aprox aceeasi varsta a sarcinii si cu un singur bebe....si cred ca a ei e mai mare....a mea e sigur mai tuguiata
cumva trebuie sa ma pun in miscare...nu am luat nimik pana acum, daca nu gasesc ceva interesant la BE, mi-a fost trimis urmatorul link si cred ca voi comanda de acolo

http://bebeshop.wordpress.com/

bafta fetelor care au programate vizite la medic azi....numai vesti bune

28+ Dragos + Eva

Mergi la inceput

Draga gabitza...dintre fetele care intra mai des pe forum numai pe Avalon o stiu mamica de gemeni! CU privire la Baby Expo eu as vrea sa merg, dar distanta e foarte mare! Sa nu te ingrijorezi in privinta burticii...ca oricum mai are vreme sa creasca si depinde foarte mult si de pozitia in care stau bebeii...te felicit pentru faptul ca ai si pereche...fata si baiat...esti o mamica fericita! Te asteptam mai des pe la noi!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Hello fetelor,
azi am vegetat mai mult cu ochii inchisi, ca azi noapte la 2 jumate eu inca butonam telecomanda si toata noaptea am avut contractii. Parca aveam o piatra de moara in loc de burta. Sper sa fie totul bine si sa le fac fata, macar pana joi cand ajung la dr la cabinet.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am vazut si scorul de la vot, pe carnetelul agentului nostru de pariuri si se pare ca e destul de strans rezultatul . Oricum continua votarea .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Hello fetelor,
azi am vegetat mai mult cu ochii inchisi, ca azi noapte la 2 jumate eu inca butonam telecomanda si toata noaptea am avut contractii. Parca aveam o piatra de moara in loc de burta. Sper sa fie totul bine si sa le fac fata, macar pana joi cand ajung la dr la cabinet.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Ramo, ce zici tu in mesaj nu prea e bine...ai grija sa te odihnesti si daca se agraveaza starea mergi mai repejor la medic...te rog eu frumos!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Cristinica - am facut morfofetala in sapt 21 si bebe era in 'limite' chiar mai mare cu o zi, fata de ce calculasem noi.
Dap, problema mare e ca nu mai am incredere in medicul gineco, adica la consultatie, desi ma vedea ecografic, mai mult decat un 'bine' nu mi-a spus niciodata. Partea buna e ca totusi a insistat sa fac eco zilele astea, la altcineva, (probabil ca sa scape de orice grija) si cu ocazia asta am aflat ca IR de la arterele uterine sunt mari.

Monis- Magne B6 am luat din luna a 2, acum probabil c-o sa maresc doza.... diseara o sa sun si la medic, sa vedem daca are vreo idee mai buna... Insa nu stiu daca sa ma sperie intarzierea asta de crestere, sau...pur si simplu, tb sa inteleg ca bebe se dezvolta mai greutz.

Mergi la inceput