Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
laviniablaga spune:
am ramas singura

Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
DORIS_71 spune:
Azi schimbam si noi semnatura, asa ca de baut si papica tot ce va doriti.
Doris
31+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DORIS_71 Azi schimbam si noi semnatura, asa ca de baut si papica tot ce va doriti. Doris 31+ Matteo ......![]() poze AMR 9 SAPTAMANI |
felicitari pentru semnatura...si pentru AMR! Sa dea DD sa fie bine pana la sapt 40!
Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
DORIS_71 spune:
Mersi Laviniablaga, vezi ca nu esti singurica?
Asteptam fetele cu vesti bune de la eco . Eu urmatoarea eco o am pe 5 octombrie si se fac aproape 2 luni de cand nu l-am mai vazut pe puiul meu. Abia astept.
Doris
31+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
ralia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
sA VENITI NUMAI CU VESTI BUNE DE LA MEDIC SI SA NE ANUNTI SI PE NOI CUM A DECURS TOTUL! CE A MAI REZOLVAT PRIETENA TA CU VACCINUL? Lavi, 33+ mami de Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
pai am anuntat.. l-a gasit mama ei chiar la ea acasa in Basarabia, si fara bani.. doar sa doneze sange 2 persoane.. si au fost tatal si fratele ei..
multumesc de grija..
daca nu va povestesc azi de bebelina mea, sigur o fac maine.. azi vine si soacra mea sa ma ajute sa impachetam lucrurile ca ne si mutam.. e cam santier casa unde ne mutam, dar la 01 oct trebuie sa eliberam unde stam acum..
oli
26 +
Ana Theodosia
monis5 spune:
| citat din mesajul lui ralia daca nu va povestesc azi de bebelina mea, sigur o fac maine.. azi vine si soacra mea sa ma ajute sa impachetam lucrurile ca ne si mutam.. e cam santier casa unde ne mutam, dar la 01 oct trebuie sa eliberam unde stam acum.. oli 26 + Ana Theodosia |
hehe, asteptam vesti bune si spor la mutat

Ati absolvit cursul?
Pupi

monis
34cu poze noi
laviniablaga spune:
te cred ca iti e dor dar oricum nu mai e asa mult si o sa il vezi...
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
ralia spune:
citat din mesajul lui monis5
hehe, asteptam vesti bune si spor la mutat ![]() Ati absolvit cursul? Pupi ![]() monis 34cu poze noi |
a fost cam panarama cursul acela, dar macar ajuta sotilor la concediu..
oli
26 +
Ana Theodosia
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monis54! |
29+
Chiara Ada
monis5 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj
Sa stii ca am intrebat-o pe mami, care a fost baby sitter 18 ani, ce se intampla cu scutecele cu kk, a zis ca se pun intr-o punguta, se inchide bine si apoi la gunoi si asa nu pute, deci nu trebuie luati saci din aia. 29+ Chiara Ada |
hahaha, evident ca sunt alte 100 de variante (la mine ghena este la 8 pasi de usa de intrare

monis
34cu poze noi