Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 20
lorelix spune:
CAMY, MONIS 
KATY,

pentru Andrei
PIRELIA,'

UN WEEK-END PLACUT TUTUROR!

LORELIX
DANIEL 33+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Moni Bravo fata draga, ma bucur ca ai dormit ca stiu pe pielea mea cum e sa nu. Apropos de postarea ta de ieri cu cordonul, stii ce am intrebat la eco? "Domn' doctor, da' cordon are?". A murit ala de ras. Cica "de ce, ce-ai mai citit pe net?" 29+ Chiara Ada |

si ce ai vrut de fapt sa intrebi? daca il are infasurat?
monis
34cu poze noi
laviniablaga spune:
Monis, buna dimi! Ma bucur ca te-ai putut odihni! Simonette...s-ar putea sa fie adevarat si ce zici tu...faptul ca cel mai bun remediu a fost aspirina saracului!![]()
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
lucy_28 spune:
cristinica- ir inseamna indice de rezistenta. se calculeaza pe arterele uterine si pe cea ombilicala. cu cat sunt mai mari, cu atit e mai grav, inseamna ca sangele nu circula asa cum trebuie catre copil. efectul de obicei e intarziere in dezvoltarea copilului, care se aliemtneaza prost. sau varianta 2 e ca bebe sa forteze hranirea si sa iti creasca tie tensiunea, iar riscul e de preeclampsie. eu ca masta am inteles din subiect. daca nu ti-a spus de ele inseamna ca nu sunt o problema, asa ca stai linistita.
monis5 spune:
Pana mai ziceti voi una alta si va destepeniti, ma leg sa fac cap nou, ca am tot tras chiulul in ultima vreme de la treaba asta... ![]()
monis
34
cu poze noi
laviniablaga spune:
Bv Monis...asa te vrem! La munca draga noastra!!!!! fa acolo capitol nou...sa aiba saraca Ramonik ce citi luni...ca week-endul asta a zis ca e ocupata cu amenajarile interioare!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
cristinica09 spune:
Multumesc mult de raspuns LUCY,probabil ca e totul in regula daca nu a spus nimic.Dr meu are si specializare in eco,dar morfologia fetala intotdeauna m-a trimis sa o fac la o dr cu care el lucreaza.
Merci inca odata

KRELIA am notat si eu prajiturica cu prune...imi ploua in gura dar nu ma simt in stare sa ma duc sa o fac.Poate sapt viitoare..dar si atunci o sa aman ca incep munca
.Daca aveam prune acasa poate ma incumetam maine dar sa mai merg si la piata...si diseara merg la o nunta si sunt obosita de acum ca n-am dormit din cauza arsurilor.
Va
pe toate si va doresc un week end placut.
28+
laviniablaga spune:
Sa va povestesc ce mi s-a speriat barbatelul aseara! Stateam in pat si la un moment dat m-am atins cu burtica de spatele lui...de fapt il tineam in brate...si incepe Raresh al nostru sa se miste...se misca tare oricum...sotul zice catre mine..."Mai termina cu gadilitul ca ma enerveaza!"...eu va dati seama ca nu faceam nimic...si ii spun ca nu il gadil...cand intr-un final realizeaza ca de fapt feciorul lui misca de zor la mine in burtica...asa a sarit de langa mine...cu o fata din aia de speriat....bineinteles ca eu am ras cu gura pana la urechi...saracul de el a zis ca nu ar suporta sa se miste ceva in el...asa cum se intampla in cazul meu...si a inceput sa ma compatimeasca!
a zis ca pe zi ce trece intelege din ce in ce mai mult ce inseamna sa fii femeie si mai ales mama! ![]()
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monis5![]() ![]() ![]() si ce ai vrut de fapt sa intrebi? daca il are infasurat? |

29+
Chiara Ada