Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

La multi ani, Andrei!

Pirelia, casa de piatra si tot ce va doriti voi sa va dea Domnul!

Monis, a fost frumos in excursie. I-am luat lui Nicholas primele decoratiuni de Craciun. Poate fac poze si le postez. Nu mai stiu daca am zis in mesajul trecut ca urma sa mergem la Bronner's, cel mai mare magazin de Craciun din lume (deschis tot anul). E super. Ador locul ala! Am zis ca data viitoare cand mergem va fi cu bebe la anu', ca deja mi s-a parut asa obositor drumul si e doar o ora de mers cu masina. Sunt obisnuita cu mult mai multe ore in masina (cam 10 mers snur - faceam asta cand am stat in Delaware pt serviciul sotului meu, acum 3 ani), dar vad ca nu ma mai tin balamalele cu sarcina Dar a fost f placut, ca de obicei cand mergem acolo. In afara de mers la magazinul de Craciun, ne-am plimbat f putin prin orasel (deja nu mai puteam, dupa cat am mers prin magazin) si am luat masa la Bavarian Inn, unde mergem mereu cand ajungem in oraselul asta. Ne-am intors pe la 10 si ceva franti de oboseala, ne-am culcat si acum (3:30 AM) vad ca nu mai am somn Adica ma simt obosita, dar nu pot sa dorm.

Laura 33+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

E ceva in neregula la capitolul nou sau face figuri la mine doar? 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata si de la mine,
Cred ca a gresit fata noastra si a pus link tot la cap asta. Asteptam putin sa-l schimbe.
la fetele matinale!

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Andre, cred ca e link'ul pus gresit. Dar daca te duci la pagina principala de odisee, gasesti capitolul nou. Eu ma intorc in patut.

Laura 33+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

gata, gata, reparat

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput