Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 19
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata fetele Lavi yami ce cafelutza buna! Cum stai cu raceala? Cum ai invins-o asa repede? Pirelia eu iti urez casa de lemn, pentru ca piatra nu-mi place, e prea rece! IAr lemnul e caaaaaald! Sa va fie viata senina! ![]() 29+ Chiara Ada |
neatza iubita!Remediul nr 1...compotul recomandat de miany, apoi vreo 5 lamai cu miere de albine....stat in pat la caldurica...si aseara....putina aspirina saracului
...desi mor de cald in ele
Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaganeatza iubita!Remediul nr 1...compotul recomandat de miany, apoi vreo 5 lamai cu miere de albine....stat in pat la caldurica...si aseara....putina aspirina saracului ...desi mor de cald in ele![]() |

29+
Chiara Ada
monis5 spune:
Niatza everybody
Am dormit 

. Parca e mai buna ziua cand nu stai noaptea cu ochii holbati pe te miri unde ![]()
Ia sa vedem bilantul de ieri, inclusiv controalele:
Simonette - tu cand intri draguta in concediu, cum e la voi?
LauraG - cum a fost in excursie? sa stii ca si eu ma simt la fel legat de timpul liber de cand stau acasa ![]()
Lorelix - faina burtica si faine hainute ![]()
Rgagapie - felicitari pentru nunta. Vez, niciodata sa nu spui... ai sa fii mireasa 
nu cum te temeai tu 
Mihamora - ce rau imi pare ca nu le-ai gasit pe burtici.... ![]()
Dankutza - sotul tau are legal 5 zile lucratoare concediu dupa ce nasti tu. Daca urmeaza un curs de puericultura, mai beneficiaza in plus de inca 10 zile lucratoare concediu. Tot ce aveti nevoie este o hartie / adeverinta / atestat de la medic cum ca a facut cursul. Daca aveti medic de familie prietenos, ii da hartia si fara curs. Sunt si medici insa care nu vor s-a dea fara ca omul sa faca acest curs.... so... depinde de el...
Buna metoda Braille ![]()
![]()
Arcadia - moooama ce de-a cumparaturi
. Sa le folositi sanatosi ![]()
monis
34
cu poze noi
simonette spune:
Ce fata cuminte Lavi!!! Cum asculta ea sfaturile altor burtici
Da uite..., la aspirina saracului nu ma gandisem
Cred ca aia a rapus de fapt raceala
Pirelia, inca o data fericire maxima

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
28+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
lucy_28 spune:
cosicel, eu am facut toate ecografiile la iosup si au iesit bine ir-urile. am fost odata, pentru ca renuntase cineva la programare, si la pop, unde au iesit foarte mari. normal ca m-am speriat, am repetat la iosup si la doctorita mea si au iesit ok. acum, e posibil ca aparatele sa fie etalonate gresit si de aceea sa iasa diferente. cred ca cel mai bine e sa repeti ecografia. oricum, cica daca sunt probleme, se tin sub control. se masoara ir-urile periodic, iar daca bebe se dezvolta bine nu e o problema. nu te mai stresa, ca stresul nu e deloc bun. cum spune si camy, vorbeste cu medicul tau. poate ca el nu e ecografist, ca si asta e specialitate separata si de aceea vrea si alte opinii. mie doctorita mea nu imi face ecografii niciodata, asa ca.....
monis5 spune:
Continuare:
Miany - neata? ce faci, pe unde esti?
Ralia - nu fi ingrijorata cu cordonul ala, momentan este irelevant ce face bebe cu el (unii bebelusi il baga f des in gura ![]()
![]()
) si spor la regim, hai ca nu mai e f mult 
Evy - si pe mine ma dor toate alea ceva de speriat. Asta e, ne va trece. Pana la 50-60 cand vom reincepe ![]()
![]()
Lavinia, Andre - si eu la cafeaua voastra ![]()
monis
34
cu poze noi
simonette spune:
Monis ce ma bucur ca ai reusit sa dormi!!!!! Eu in concediu? Nu stiu.....cand nu o sa ma mai lase bb! Am mai zis ca eu sunt liber profesionist si daca stau acasa statul nu-mi plateste decat 8 saptamani maxim.......eun big kk aici!!! Deci.........
inca o luna spersa fiu ok!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
28+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
monis5 spune:
Si special pentru Pirelia

Sa ai cea mai frumoasa zi din viata ta si sa fie prima din multe!!! Casa de piatra si petrecere frumoasa! 

monis
34
cu poze noi
Andrecluj spune:
Moni Bravo fata draga, ma bucur ca ai dormit ca stiu pe pielea mea cum e sa nu. Apropos de postarea ta de ieri cu cordonul, stii ce am intrebat la eco? "Domn' doctor, da' cordon are?". A murit ala de ras. Cica "de ce, ce-ai mai citit pe net?"
29+
Chiara Ada
cristinica09 spune:
Neata fetele!!!
Tot citesc pe aici de IR-urile astea si nu stiu ce sunt...mie dr nu mi-a spus nimic despre ele...doar ca totul e ok...placenta,uter,lichid.Ma puteti lumina si pe mine?
28+