Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Plec sa fac ca-i destul de tarziu si azi la pranz n-am dormit deloc. si las locul schimbului 3.

Doris 31+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Rgagapie casa de piatra iti doresc!

Doris 31+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Ancuta-bro vad ca ti-au raspuns mai multe fete, deci ai de unde trage concluzii.

Doris 31+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

da si va multumesc la toate...acum trebuie sa stau de vorba cu prietena mea si sa vad ce parere are

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata

...sunt matinala rau...iar...dar macar nu mai sunt obosita...ca am dormit de aseara la 23:00 pana la 4:30...deci e ok..
Dar m-am trezit, am papat si am baut un pahar cu pepsi..ca s-a terminat laptele ...si nu mai puteam de sete...si apa asa nu-mi place...

Lorelix foaret frumusele pozele

Cosicel eu nu am fost la Iosup..ci la Pop...acum nu stiu ce sa spun, dar eu nu am incredere in iosup, poate si din cauza discutiilor care au fost pe seama lui...
Totusi cred ca ar fi mai bine sa mergi si la altcineva si sa spui ce a vazut Hergheliu... eu asa am facut cand am mers la emdicul meu din Tg Mures...i-am aratat ce a spus Pop...ca sa-l fac atent la placenta...si a mai chemat un medic sa-mi spuna ca-s ok..desi el s-a cam ofticat ca am mers si la altcineva....dar u ma intereseaza pe mine asta....ci sa fiu eu linistita si impacata.

Arcadia astept pozele

Ralia si eu stiu ca e ok cu cordonul in jurul gatului, atata timp cat esti monitorizata si faci cezariana. Hai ca o sa fie bine, curaj!

Ionelamaria nici nu vreau sa ma mai gandesc la socrela...nu am nici o pretentie de la ea...vreau doar sa nu o mai vad niciodata...

Katy pt Andrei al tau
[b]la multi ani fericiti si sanatosi, sa creasca mare si frumos sa va umple vietile de fericire![/b]

...mai citesc pe aici si apoi merg langa Pustache...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

neata fetelor

va urez un weekend minunat .

Rgagapie casa de piata !

eu ma lupt cu niste dureri de aseara. ma doare burtica cand ma dau jos din pat , si am o durere in spate in dreptul plamanului , pe dreapta, care ma tine rau .nici in pat nu pot sta.

am luat no spa dar nu mi-a facut nimic . noroc ca am adormit .sotul zice ca iar s-au intins ligamentele ,ca burtica s-a marit mult si de aceea am durere , insa ...pana nu ajung la medic ...nu il cred.

Evy 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele, buna dimineata!

Raportez somnic linistit! Sunt o fericita!

In legatura cu intrebarile cu privire al certificatul pentru absolvirea cursului de puericultura! Se obtine de la medicul de familie al sotului! Si depinde de medic...daca are pretentia ca el sa fie prezent...trebuie sa stea si sotul o ora sa ii povesteasca doctorul despre schimbat de pampers...si daca nu, si aveti norocul de un doctor mai intelegator...isi pune parafa acolo...si gata cele 10 zile de concediu!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Azi fac eu ! Andre, Miany, Monis, Camy, RamoC, Lumi, Ralia, Dienutze, Raluci, Simina, Simonette, Katy, Dankutza, Madalina, Rgapie, Katy, Tinonino,Laurairina,Gabitza...haideti la apel!

Sa nu uitam ca azi ni se marita Pirelia! Casa de piatra din partea mea!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!

Lavinia, f buna cafeaua O beau si ma tirez la servici

Zi plina azi, asa ca va urez we placut!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
28+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Buna dimineatza!

Lavinia, f buna cafeaua O beau si ma tirez la servici

Zi plina azi, asa ca va urez we placut!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
28+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Multzam fain de aprecieri! Spor la treaba si tie...ai grija sa nu te suprasoliciti!Pupici!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata fetele Lavi yami ce cafelutza buna! Cum stai cu raceala? Cum ai invins-o asa repede? Pirelia eu iti urez casa de lemn, pentru ca piatra nu-mi place, e prea rece! IAr lemnul e caaaaaald! Sa va fie viata senina! 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput