Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 17
ralia spune:
buna burticutze!
am fost la echo astazi, abia acum am ajuns acasa..
am vesti bune si vesti rele:
- vestea buna etse ca bebitza este ai mare cam cu o saptamana fata de cat este ea dupa CM, e o grasunica adica.. vestea proasta, care pe mine ma sperie ingrozitor, dar dr spune ca etse ok si sa stau linistita, este ca bebele are cordonul omblical in jurul gatului de 2 ori.. dr i-a spus ca sa nu ma sperii, ca este lung, ca ea este foarte activa si ca se va desfasura.. sau daca nu, sunt cazuri in care si la o nastere naturala au avut cordonul in jurul gatului.. iar ue fac cezariana, deci sa nu imi fac griji degeaba..
vestea cea mai proatsa este ca am luat mult in greutate, cam 15 kg, ceea ce dr i s-a parut f f f mult si ca sunt dispusa la preeclamsie daca nu imi supraveghez de acum in colo dieta: fara paine, dulciuri, mancaruri gatite sau prajeli.. realitatea este ca nu mananc grs, nu mananc sarat sau prajit, dar mananc multe dulciuri si paine..
deci de maine regim..
am incredere in Dan si in Domnul Dumnezeu, sper ca va fi totul bine..
ma sperie termenul de preeclamsie.. dr mi-a expliat, dar tot nu am inteles prea bine.. stie cneva mai multe?
mentionez ca analizele sunt ok, mai putin fier, deci trebuie sa continui sa iau, deci l-am intrerupt acum cateva zile ca nu imi place
.. deci revin la fier, si sa mai repet urocultura.. desi mi-a iesit ok, fara infectii urinare..
mai multe povestesc maine, caci este soacra mea langa mine si nu vreau sa o sperii si pe ea..
si ca sa fie ziua super.. am pus toate camasile bune a lui Minu (cele colorate, cele de serviciu) la spalat, si nu am observat ca pe tamburul masinii de spalat ramasese de aseara un tricou rosu, iar acum sunt varza, le-am mai pus o data, tot asa..

sper sa ma inveselesc maine la targ..
oli
26 +
Ana Theodosia
ionelamaria spune:
Buna seara,
Astazi ne-am intalnit in oras 3 burtici si am mers la un suc Ramonika, Dymomo si subsemnata. Am povestit... am povestit... apoi ne-a luat frigul si am plecat spre casa.
Mihamora, imi pare rau ca nu ne-am intalnit... noi am asteptat putin pana dupa si jumatate si am spus ca probabil daca cineva intarzie va suna sa ne gaseasca ( si eu si Ramonika avem numerele pe contul comun) Repet: imi pare rau ca nu ne-am intalnit...
Camy, socrela ta e criminala...
. Cred ca i-as explica frumos ca ma deranjeaza ca se trezeste vorbind si ca daca se repeta ma voi vedea nevoita sa o dau afara din casa... sau sa nu ii mai deschid usa... ca e mai simplu
Noapte buna tuturor
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
dankutza spune:
Dienutze nici o problema ca nu mi-ai raspuns pana acum.
Eu am fost azi la BE. AM ajuns la 4:30 si de la 17 am participat la cele 2 seminarii tinute de o psiholoaga. Au fost interesante pt ca erau acolo si proaspate mamici. Ne-am impartasit tot felul de pareri. Nu pot spune ca am aflat ceva nou. Doar m-a scolit DC la maxim. Probabil ca daca veneam fara cea mai vaga cunostiinta, as fi fost mai incantata, dar asa...
Am gasit pantaloni si salopeta marime mare. Pt cine e interesat, cum intri in cladire, imediat in dreapta, cred ca este primul stand, chiar langa NUK. Pantalon 100 lei in polyester si salopeta de raiat 120 lei. Mi-au dat bonus o bluza de gravida.
I-am cumparat lui Cezarica, o salopetica plusata, roz aprins cu un soricel pe ea. Prima haina pt fi-mea. Eveniment mare. Nu vroiam sa cumpar nimic, dar vazusem o salopeta frumoasa pt nepotel si cat scormonea vanzatoare, m-am indragostit de salopetica roz si a trebuit sa o cumpar.
Nu m-am uitat la carucioare. Am de la nepotel.
Maine mai dau o tura. O sa ajung mai devreme cu vreo ora jumate, doua. Vreau sa "calaresc" bine toate standurile. Poate mai cumpar ceva sau macar sa ma informez. I-am facut ditamai sifonierul si nu am in el decat: un album foto (din ala scump) bineintels primit, o vacuta care canta, salopetica roz si o suzetica (primita de la Nuk). In rest nimic. 
Ancutza recomanda-i pritenei tale sa faca cateva inseminari inainte sa ajunga la FIV. Poate ca se remediaza problema prin stimulare ovariana si inseminare la timpul potrivit sub observatia dr. Eu am reusit prin inseminare. Doua reusite, din pacate prima terminat cu avort menstrual la 8 spatamani. Exista chiar si un capitol de inseminare pe DC. Sa inceapa sa citeasca acolo. 
28+ moi si
Cezara Maria
Trimestrul III
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Ramonika - venim la intalnire, da, numai sa nu ploua, ar trebui sa avem o locatie de rezerva in caz ca vine ploaia... |
Abia acum am gasit confirmarea ta. Nu o vazusem si chiar ma intrebam de ce nu ai mai spus nimic...
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
Katyuscha21 spune:
am aparut si eu pe aici ce ma plictisesc dar cred ca am sa trag o raita pe afara. si poate mai fac ceva prin casa.
Ralia felicitari pt gasunica
si nu iti fa griji ca o sa fie bine imi pare rau ca trebuie sa tii un pic de regim dar asta e ce sai faci or sa treaca toate cat mai e?
fetele eu maine daca nu mai intru ca o sa stau non-stop cu puiul meu Andrei ca e ziua lui si trebuie sa ne facem de cap ca tati nu o sa fie acasa asa ca dam show
in 3
deci facem o mare mare cinste 

acum ma duc ca acusi ma striga
revin mai tarziu
Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
DORIS_71 spune:
Elenic si eu ma confrunt cu acelasi lucru, creste parul mult mai incet, nici eu nu ma supar.
Ancutza-bro ma alatur si eu la ce a zis gabitza35 doar cu mentiunea ca fiecare clinica sau spital are preturile ei, cel mai ieftin e Giulestiul, ca dozarile hormonale se dau in baza fiecarei paciente in parte(sunt fete care au nevoie de doze mici de hormoni ptr. ca raspund bine la tratament si sunt altele care au nevoie de doze mari ca sa raspunda organismul) si implicit costurile tratamentului se schimba. Si ca nu ai o garantie ca dupa X Fiv-uri ramai insarcinata, ci e ca o loterie(eu am ramas a 5 a oara). Lucrul cel mai important este ca viitoarea mamica sa isi doreasca intradevar enorm aceasta sarcina, asta ii va da putere sa mearga inainte si dupa un eventual esec. Daca vrei sa afli mai multe intra la "Asteptand un ingeras in viata noasta" la subiectele "FIV", si acolo afli de pe prima pagina preturile de la mai toate clinicile, de la tratamente etc. Sper ca ti-am fost de ajutor, daca mai ai nelamuriri, intreba.
Doris
31+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Andre, felicitari pt vestile bune! ![]() Ancutza, eu am facut FIV la Kaali Budapesta cu dr. Peter Kovacs si suntem fffffffffff multumiti de el. Am facut de doua ori (prima data s-a terminat din pacate cu pierdere de sarcina f devreme) si il recomandam cu draga inima. Costul e de aprox 2000 Euro (inclusiv medicamentele). Daca vrei mai multe detalii trimite-mi PM, sau email. Pot lua legatura cu prietena ta prin email si o ajut cu toate informatiile pe care le am. ![]() |
Laura o sa vb cu prietena mea si daca vrea detalii o sa-ti trimit un PM

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
DORIS_71 spune:
Ancuta-bro vad ca ti-au raspuns mai multe fete, deci ai de unde trage concluzii.
Doris
31+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI