Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
noapte buna scumpelor! 
...cred ca fetele asa s-au distrat...cele din Iasi...abia astept sa intre sa povesteasca cum a fost...![]()
Noapte buna!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro 'neatza am mai adaugat o ora de somn la cele 3 de azi-noapte ![]() am o rugaminte la fetele cu FIV ... va rog mult de tot povestiti-mi si mie cate ceva despre fertilizarea asta in vitro...procedeul tehnic l-am citit pe net dar nu am gasit nimic legat de costurile ei, cam cat timp iti ia de fapt sa ramai cu bebele in burtica...si nu stiu, alte detalii care vi se par voua relevante... am o prietena care isi doreste un bebe enorm de mult...se chinuie de 2 ani sa ramana graviduta si nu reuseste...are 27-28 de ani, a facut controale, tratamente, etc si tot nu reuseste...i-am dat ideea cu FIV dar pare putin reticenta...mi-a zis ca asta ar fi cam ultima solutie la care o sa apeleze...imi doresc din suflet sa o vad graviduta si sa fie si ea in sfarsit fericita...cum sa o conving sa apeleze la FIV ? va multumesc si va rog din suflet nu ocoliti rugamintea mea... ![]() ![]() Anca 33+ ![]() POZE AMR 7 SAPTAMANI !!! |
La aspirante este un cap. FIV, acolo pe prima pagina gaseste informatii despre clinicile de la noi cu rezultate, dar si clinicile din afara tarii, mai mult, acolo gaseste fete foarte sufletiste care raspund la toate intrebarile, eu as raspunde cu mare placere, ca sunt incercata (a III a inceracre) insa depinde de la clinica la clinica, depinde de ce fel de protocol se adopta si in functie de rezultatele hormonale de la analize se stabilesste tratamentul(medicamente+ dozaj). Sunt multe de zis, daca nu se descurca acolo pot sa mai raspund eu dar la intrebari concrete, experienta mea este de doua FIV-uri si un ET de embrioni criogenati( asa am obtinut sarcina cu bibiloiul). Bafta

33 +
mihamora spune:
ANdre - felicitari pentru vestile bune la eco, tare faza cu mirositul picioarelor 
Betty - multa sanatate lui Mario! Si tie sa te dregi rapid la stomac
rgagapie - felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!!
Fetele din Iasi
Ce s-a intamplat cu intalnirea noastra? E drept ca am intarziat dar nu mai mult de 10 min, nu am gasit pe nimeni,si am stat pana dupa 7 si 10. In 10 minute ati ajuns toate si ati si plecat? Sau nu a mai venit nimeni?
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora ANdre - felicitari pentru vestile bune la eco, tare faza cu mirositul picioarelor ![]() |
Da, a fost pontos, dar restul nu am putut cita pe forum ca primeam avertisment. 
29+
Chiara Ada
cosicel spune:
Mihamora - nu prea stiu cand va fi urmatoarea eco, probabil peste 2-3 saptamani, si banuiesc c-o s-o fac de capul meu, pt ca, dr e plecata la congres. Am sunat-o acum si m-a trimis la Fundeni, la dr Uscatescu - nu prea pricep de ce pt ca toate analizele de sange (coagulograma, T Quick) sunt ok, n-am varice sau tromboflebita,... insa cum vreau un bebe sanatos, saptamana viitoare o sa merg.
Cami_pus - din pacate de dr Iosub am auzit cam multe de rau, in sensul ca sperie gravidele cu indicii aia de rezistenta, dar nu stiu ce sa zic. E drept ca Herghelegiu n-a incercat sa ma sperie, mi-a subliniat sa mananc fara sare, sa-mi iau tensiunea zilnic si sa incerc sa stau mult la pat. Dar cand am cautat pe net si-am vazut ce inseamna IR m-a apucat disperarea...
RamonaCopot - asa cum am scris mai sus, am vb cu gineco, nu parea deloc panicata de situatia mea, a ramas ca ne vedem pe la jumatatea lui octombrie, dar intre timp sa continui cu 4tb/zi de magne B6 si sa merg la Fundeni. Nu's ce sa mai zic, pot sa intreb ce vreau, dar in ce priveste ecografiile mi se pare ca ori ecograful e depasit si nu poate vedea nimic pe el, ori... nu le are cu interpretarile. Ufff, sunt rea, dar si mai mult sunt speriata....
Floricik - probabil c-o sa incep sa iau si omega 3, oricum, colesterolul e usor marit, la fel si trigliceridele...
RamonaCopot spune:
Lorelix faina burtica ta de 33 sapt. Si pe aia de 32 am admirat-o de vreo cateva ori pana acum
. Talentat pictorul!
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Pe aici vad ca a inceput deja atmosfera de weekend, asa ca in loc sa tocesc F5-ul, ma pun sa butonez telecomanda.
Noapte buna!
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
dankutza spune:
Romanitza vreau sa te intreb daca sigur incepe din nou cursul la Filantropia, incepand cu miercurea viitoare? Tot de la 5? Stii cam cat dureaza?
Laviniablaga sa inteleg ca medicul de familie ii poate da sotului un certificat de puericultura astfel incat sotul sa poata sta acasa 15 zile lucrataoare? Sau trebuie sa il tarasc dupa mine la cursuri?
Cosicel eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Bebe are ritmul lui de crestere. Poate acum, pare un pic mai mic, dar poate ca peste cateva saptanmani o sa recupereze si ajunge din nou unde era sau poate depasii.
Sa stii ca sentimente asemanatoare cum ai tu referitor la dr, am si eu. De cate ori ma duc la Cezara, evita sa imi fac eco, pe motiv ca ce rost are sa facem eco tot timpul? Dar nu scapa, macar imi masoara colul. SI apoi are grija sa ma programeze la eco la dr Dinu. Nu-i bai. Ideea e ca amandoua (Cezara si Moisa) sunt super bazate in infertilitate, dar dupa aia, la revedere. Sunt depasite. DE aia, nici nu vreau sa nasc cu ea ci cu Briceag de la Cantacuzino. De asta am si umblat la dublu. 
RamonaCopot eu ma epilez prin metoda Braiile. Ma cracesc, ma spumez si dau cu lama in gol, pe acolo. Nu vad nimic de multe saptamani si nu ma descurc cu oglinda. Ba am oglinda prea mica, ba o ud cu apa, asa ca fara "oglindire". Dau cu lama (Bic for ladies), clatesc, pipai. Nu e bine. O luam de la capat, pana scap de "tufis". Si merge asa. Eu nu suport ceara, este abslout exclus. Creme Veet sau altceva, mi-e cam frica sa pun pe acolo. Totusi nu e pielea picioarului ci mai e si mucoasa, pe acolo. Deci, metoda Braille. ![]()
28+ moi si
Cezara Maria
Trimestrul III
arcadia spune:
inainte sa citesc dau raportul de la be: nu mi s-a parut aglomerat desi ma asteptam sa fie, am targuit o groaza de am facut gaura in buget. 2 combinezoane pt sanzi, caciulite pt afara, suzeta chicco ortodontica (si am primit un breloc cadou
), un dres, bodyuri nu am mai luat ca deja am foarte multe dar am vazut dragute la Z si inca pe undeva in sectorul C, sampon/gel dus bubchen si am primit pix cadou
, cizme de ploaie pt calin, masinute, pista pt masinute de lemn, dvd-uri cu thomas, perie de biberoane, camasa de alaptat, chilotei tigex de unica folosinta (13 lei 4 bucati, acu sa vedem daca am voie sa ii port in maternitate), un bebe anne geddes, miere, polen si fagure
si alte maruntisuri. a mai fost cadoul de la intrare o suzeta nuk de noapte, o tetina si nu mai stiu ce si cutia cadou de la happy.
pun poze maine ca azi is prea obosita..
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
31+
Sanziana Carolina
miany75 spune:
ANDRE ma bucur din suflet pt.asa vesti...bv,mami!
si ms de informatii . Poate ne vedem la o plimbarica scurta dupa 11![]()
Apropo de congrese , sper ca n-o fi unul si pe la inceput de noiembrie ,pe cand trebuie sa nasc...trebuie sa ma interesez..
..
Bettymulta sanatate amandurora!
Rgagapie bine ai revenit si sa fie intr-un ceas bun!

Cosicel colesterolul si trigliceridele pot sa creasca in sarcina..dr.mi-a zis sa nu imi fac griji (si la mine sunt marite)si eventual sa le repet la cateva luni dupa...
Pirelia sa ai parte de o zi minunata maine si fericirea sa se reverse in sufletele voastre toata viata!Casa de piatra si petrecere frumoasa!

va doresc tuturor noapte buna si un week-end placut!va
miany
33+
DAVID ANDREI