Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 15
krelia spune:
fetele, astept sa faceti praji...sa-mi spuneti cum a iesit ![]()
betty, sanatate lui Mario...si tie, ai grija cu stomacelul 
Camy, esti cu prea mult bun simt...je i-as zice vreo 2..3...4...poate o trezesti naiba la realitate...bine, io-s cam sloboda la gura si mi-am repezit si-un coleg care ma calca pe coada (si-acum, daca vrea sa vb cu vreun coleg de-al meu din birou..ii bate in geam si-l cheama afara
)....cu socrela n-am avut probleme...dar, daca a ta are amnezii, poate ii aduci aminte....si apoi, vb lu' monis, ignore...ca doare cel mai tare..desi...daca esti
...nici p'asta nu-l intelegi...
Andre, pai...tu crezi ca eu am gusturi proaste pt fi-miu?
...adek...nu stiu eu ce nora sa-mi aleg?..pt fi-miu, evident
..bravo, sa-ti traisca balerina-manechina!
ah, vroiam sa va zic ceva mai demult...daca mais unt printre noi fete ce inca mai iau utrogestan
....daca maine imi spune dr. ca nu tb sa reiau tratamenul cu el...mai am 3 cutii pe care le donez cu mare drag...ca destul m-am hormonit
..numai sa zica dr ca e ok...
krelia
32+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
simonette spune:
Am revenit ca sa spun :"buna seara la toata lumea" Azi n-a fost chip de palavrageala la mine
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
28+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
BoboMom spune:
Andre, felicitari pt vestile bune! 
Ancutza, eu am facut FIV la Kaali Budapesta cu dr. Peter Kovacs si suntem fffffffffff multumiti de el. Am facut de doua ori (prima data s-a terminat din pacate cu pierdere de sarcina f devreme) si il recomandam cu draga inima. Costul e de aprox 2000 Euro (inclusiv medicamentele). Daca vrei mai multe detalii trimite-mi PM, sau email. Pot lua legatura cu prietena ta prin email si o ajut cu toate informatiile pe care le am. 
Eu abia tin pasul cu voi... Pana citesc tot uit ce voiam sa mai spun... Acum ma duc la niste treburi casnice, dupa care plecam intr-o excursie pana in Frankenmuth - un orasel german din apropiere. Ne intoarcem diseara. 
Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Katyuscha21 spune:
LAURA Gtocmai ce vroiam sa intreb de tine .cum esti?cum e in concediu?
Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitza35 ancutza-bro,eu am sarcina obtinuta prin FIV am facut la medlife in martie,la 35 ani,aveam o trompa infundata si una putin permeabila-amfacut laparo dar tot in o trompa am ramas din fericire pt mine a fost reusita din prima,am transferat 3 embrioni si acum am 28 saptamani cu gemeni despre costuri.... fiv+icsi a fost 70 mil (au toate preturile afisate pe site) tratamentul de inhibare/stimulare a fost cam tot atat- am facut stimulare cu menopur-6 fiole pe zi( doza maxima permisa)....la 2 zile mergeam la monitorizare eco+recoltare sange pt stabilirea valorii estradiolului punctia pt recoltarea ovocitelor se face sub anestezie generala ... la doua ore dupa recoltaream mers acasa ,nu am avut dureri sau altceva transferul de embrioni l-am facut la 2 zile de la recoltare,esteca un control obisnuit,nu simti nimik special...decat disconfortul obisnuit dupa fiv am avut mereu tratament de sustinere utogestan si duphaston .... acum iau decat utrogestan 2/12h si vitamine 28+ [baiatel] Dragos si Eva |
iti multumesc mult pt raspuns

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Andre, felicitari pt vestile bune! ![]() |

29+
Chiara Ada
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui betty78 Ancutza_bro si eu am facut FIV, dar la Med New Life; procedura in sine a costat 3000 euro plus in jur de 700 euro tratament plus analize. De fapt ambele sarcini sunt obtinute prin FIV si au rezultat 2 puisori, unul care are deja 2 anisori si 1 luni si unul in burtica de 34 de saptamani. Camy eu in sarcina asta am bagat cam cate un pahar de pepsi pe zi, dar la prima sarcina nu am baut decat apa si suc natural de fructe...inainte de sarcina nici nu suportam bauturile cu acid. Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Betty78 multumesc si tie pt raspuns, sa-ti traiasca puisorii

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
lorelix spune:
Fetele, am schimbat si noi semnatura.
Daca vreti sa vedeti o burtik de 33 de saptamani va invit sa vizualizati pozele mele din picassa

LORELIX
DANIEL 33+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
BoboMom spune:
Katyuscha, suntem bine, merci de intrebare. Numai ca m-am cam saturat de stat la calculator toata ziua :( Am diverse chestii de facut si tot nu apuc. E bine ca ma pot odihni cand vreau
Dar as vrea sa fac si niste treburi. Nu cred ca va fi cazul de plictiseala, nu e timp de asta. Mereu gasesc cate ceva de facut si chiar daca e vorba doar sa stau pe canapea la tv, tot e bine, nu ma plictisesc. Mi-era dor de asa ceva, sa am timp sa fac ce-mi vine, fara sa tb sa merg la serviciu.
Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
vias spune:
Mada, Monis, Romanitza si Krelia 

...nu am putut sa-mi vars nervii pe Pustache..ca asta e painea lui Dumnezeu... si apoi ce i-ar place ei sa ne vada certati...dar sa-si puna pofta in cui..
Pustache a venit si a inceput sa pupe burtica 

pai cum sa-l mai cert...apoi i-am zis ce zicea maica-sa...si a ras de s-a prapadit...mi-a zis ca eu macar sunt sanatoasa la cap....pai si nu e asa?????![]()
...asa ca o las in plata Domnului...oricum noi facem ce credem noi de cuviinta...![]()
Rgagapie...felicitari si casa de piatra de pe acum...aha deci...inca una care se marita....bravo! Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun...si sa inteleg ca gata...in 2 - 3 saptamani, nu??????![]()

Pirelia pt maine Casa de piatra iubita, sa va dea DD multa fericire, sanatate sa va ajute DD sa aveti un copilas sanatos si sa va intelegeti si sa va iubiti toata viata! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE