Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
MADALINA_T spune:
ROMANITZA- mersi de sfat,am incercat deja tot ce e posibil fara nici un rezultat,nici macar vreo ameliorare.
ANDRE-felicitari pt fetita frumusica si sanatoasa.Daca totul e ok de ce tre sa stai in pat?
CAMY-mersi de incurajari.cat despre soacra...mmm...ce sa zic,varsa nervii pe sot.asa fac si eu,ce sa fac,nu ma pot abtine. tre sa ma eliberez intr-un fel.saracii...
30
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
monis5 spune:
Betty - multa sanatate si tie si lui Mario 

si nu exagera cu munca 
Andre - 

. Ma gandeam sa rezerv deja belete la Johannesburg sau unde or fi astia, dar esti asa vesela ca am renuntat
felicitari 
rgagapie - welcome back 
Camy - stii tu: cu ignore draguta, cu ignore 
monis
34
cu poze noi
rgagapie spune:
Am reusit sa schimb si semnatura, asa k proba de semnaturaaaaaaaaaaaaa:
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+31
Maya Paula
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!!!!
RamonaCopot spune:
Andre 

pentru vestile bune. Moamaaaa...deja are 40 cm?!
pe podium direct o urci. Si vad ca toate is ok, inclusiv placenta, asta inseamna ca a urcat la locul ei si isi face treaba?
.
Numai patutul a dus la rezultatele astea bune, asa ca inca 2 sapt...nu-i bai. Numai bine scapi si de raceala aia intre timp si apoi ai verde la shopping.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
Romanitza_31 spune:
hmmmm Camy ..... ce i-as zice eu vreo doua soacrei tale si i-as arata usa, urgent! femeia asta n'are pic de inima pe cuvantul meu!
29+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
rgagapie spune:
Fetelor daca ati stiu c caut acum p net, mi=am reventi si pana la urma o sa ma casatoresc si eu
, asa k ma uit sa vad d c acte e nevoie pentru asta. Dupa 2 saptamani la soacra
, nu am mai scapat pana nu i-am promis k o sa ne cununam inainte sa nasc 
Camy imi pare rau k ai asa o soacra, daca vrei timite-o la mine k o pun la punct si ti-o trimit p a mea k e pita lui D-zeu si asa poate o sa te linistesti.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+31
Maya Paula
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!!!!
Katyuscha21 spune:
am aparut si eu pe aici dupa o noapte nedormita
m-au durut ft rau picioarele si spatele.

Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monis5Andre - ![]() ![]() . Ma gandeam sa rezerv deja belete la Johannesburg sau unde or fi astia, dar esti asa vesela ca am renuntat |

Placenta nu a urcat cum trebuie, dar nu imi mai acopera acolo chestiile, deci patul isi spune cuvantul. Voi sta foarte foarte cuminte ca vad ca da rezultate repaosul si in final cum stau din mai, inca 2 luni nu or sa ma omoare. Adevarul e ca nu stiu daca voi mai avea copii dupa asta si nu m-as risca tocmai acum, cand perioada cea mai lunga a trecut.
29+
Chiara Ada
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Ma duc totusi sa imi pregatesc baia sa ma bag putin la inmuiat De plictiseala nici nu mai stiu ce sa fac, ca de citit nu am chef si nici ochi pt asa ceva. Ramona, |
Sa iti spun cum m-am "defrisat" eu ultima data!!!!
Am o oglinda destul de mare dar mobila! M-am cracit in canapea pe un prosop, l-am rugat pe tati sa tina oglinda ca sa ma pot vedea fara sa fie nevoie sa o tin eu, ca aveam nevoie de ambele maini.....una cu aparatul si cu cealalta imi ridicam burtile! Parul fiind deja codite, l-am scurtat mai intai cu aparatul lui de tuns si apoi am dat cu lama! Si faza stiti care e? Ca as fi putut sa-l las pe el sa ma faca dar muream de ras ca asa ma gadil cu ala de tuns de mor......cu mana mea parca e altceva!!! Succes si tie!

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in 28+
cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!