Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

inca ceva....

fetelor care ati fost la BE,se poate achiata cu cardul sau trebuie sa trec pe la bankomat inainte?

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

gabitza eu am achitat si cu cardul, dar si cash chestiile mai marunte .... acum depinde, nu garatez ca au toti un pos la stand.

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

inca ceva....

fetelor care ati fost la BE,se poate achiata cu cardul sau trebuie sa trec pe la bankomat inainte?

la toata lumea

29+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ancutza_bro si eu am facut FIV, dar la Med New Life; procedura in sine a costat 3000 euro plus in jur de 700 euro tratament plus analize. De fapt ambele sarcini sunt obtinute prin FIV si au rezultat 2 puisori, unul care are deja 2 anisori si 1 luni si unul in burtica de 34 de saptamani.

Camy eu in sarcina asta am bagat cam cate un pahar de pepsi pe zi, dar la prima sarcina nu am baut decat apa si suc natural de fructe...inainte de sarcina nici nu suportam bauturile cu acid.

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

inca ceva....

la toata lumea

Mmmm, nu toti au POS, ai grija sa ai cash la tine pt ca bancomat nu exista - ofc

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

madalina, incearca sa te speli cu paradontax, la mine a mers... si mie imi sangerau gingiile inainte, mai ales cand ma spalam pe dinti!

Citat:
citat din mesajul lui MADALINA_T

Mai fetelor m-am apucat sa pap un mar si cand ma uit sa musc din nou...sange.muuuuuuuuuuuult.Imi sangereaza gingiile ca la balamuc, de abia pot sa ma spal pe dinti.Cred ca mai am un pic si-mi cad .Ma duk sa il tai bucatele ca bblusi pana nu ma apuk tremuratu de la gynipral.

30+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

29+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monis ms de intrebare ,eu sunt bine si bebe la fel (am fost la medic ieri,am postat pe undeva info...)cu aceleasi dureri ,care coboara si in picior mai nou si azi sunt ff.obosita...
Nu stiam de faza cu certificatul...ms de info...sper sa pot rezolva,amandoi sunt prietenosi...

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu in ultima vreme, am alergat cu Mario pe la doctori sa vedem de unde are petele alea...in rest multa si f multa munca. Cred ca o sa ma mai dusc la birou inca 2 saptamani, dupa care ma retrag. Pot sa ma laud ca kg adaugate care nu au sarit de 9 pana acum, ceea ce este o mare realizare.

Aseara Mario mi-a facut o bronsiolita, respira f des si suiera la greu, asa ca am chemat salvarea iar acum tati e cu el la Medlife internat, iar eu ma dreg cu zeama de orez dupa o criza de stomac de toata frumusetea. Imi este dor de puiul meu de nu mai pot, dar imi este frica sa plec de acasa.

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Raporteaza mami o manechina, ce mai! Cuscro, te-ai orientat bine de tot. Are 40 de cm, 1350 de grame, se tine de nasuc cu ambele maini (am intrebat de ce si a zis medicul ca poate ii miros lui picioarele urat), si are fatza frumoasa a lui tati, ochii mari mari ai lu' mami. Toate bine, col lung, placenta ok, lichid suficient, ma declar arhi multumita. Prevede cezariana (nu am mai intrebat de ce ca iar mi-o baga pe aia ca-s batrana), desi e impotriva cezarienelor, si ca de Mos Nicolae o sa ies din spital (?). Miany l-am intrebat de bagajul de spital, epidurala nu trebuie dusa, absorbante daca avem e bine sa ducem, nu ni se cere dar nu stau foarte bine la capitolul asta, hainutze pentru bebe la fel putem duce. A zis ca daca avem probleme sa mergem in Africa, pentru ca foarte multi ginecologi pleaca pe 2. Cam asta e raportul, eu de luni ma catzar in pat (al meu medic pleaca de luni deja) si cobor in 11, cand se intoarce. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna fetelor,
Foarte harnicute la scris. Eu sunt in concediu si am fost plecat doua saptamani la soacra , azi m-am intors si am ceva d recuperat din urma.
De raportat nu prea e nimic nou, amandoua suntem bine, daer am cam ramas in urma cu socoata si m-am incurcat.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +28 Maya Paula

SI IN CONCEDIUUUUUUUUUUUUUU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am scapat de soacra ...a plecat
Acum a ajuns la noi...si a dat cu ochii de carut...apoi a mers in camera lui bebe...a vazut cate i-am luat si a inceput sa faca galagie..ca prima data trebuie s avem pe cine pune acolo ... femeia asta nu ma ajuta deloc...parca nu mi-a fost suficient cu ce am trait...in loc sa ne incurajeze...
In fine, bine ca a plecat!

Betty ma bucur ca mai scrii..sanatate multa puiului tau, sper sa se faca bine curand sa fie langa tine mereu ..iar de cola..eu beau pepsi..tot aia e..dar eu cateodata beau si jumatate de litru pe zi

MadalinaT hai ca vestile sunrt bunicele...stai cumintica in pat ca nu mai e mult...
,...iar de kg nu mai zic nimic ca eu sunt cat jumatate di planeta asta...am depasit de mult timp China

Krelia te inteleg...asa as face si eu...de fapt cred ca deja fac.. si eu vreau sa am grija de copilasul meu cum trebuie..numai socramea imi zice ca pe copil nu trebuie sa-l resfeti...trebuie sa-l inveti de la inceput cu greutatile...grrrrr...never...never...never...
Pai atunci care mai e rolul meu de mama?????

si acum il astept pe dl sot...sa-mi vars nervii facuti de maicasa pe el...mda...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput