Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
simina_kin spune:
Ralu , Lavinia 
sunt bine, ff obosita, fara vlaga ,cu
de praji si cola 
si fara chef de vorba!!!!
Revin cand o sa fiu mai agreabila!!!!!!
32+ cu
Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
MADALINA_T spune:
RAMO ai dreptate cu marul, dar sincer mi s-a acrit de cat mar ras i-am facut lui david, plus ca mie imi place sa musc ca lumea din el,sa paraie
.Sa inteleg ca nici tu nu te-ai ingrasat cine stie ce.Eu am pus 7 kg pana acum,nu mi se pare nici mult nici putin.Stai linistita ca la mine nu s-a vazut burtica mult timp,nici acum si nici cu david si toata lumea zicea ca o sa fac o mata de copil.Si ecografic arata mai mic cu o sapt. Si s-a nascut cu 3 kg la 38 de sapt.Daca stateam pana la 40 ar fi fost chiar grasun, doar ca nu ar mai fi putut mami naste natural si at dr a decis sa-mi provoace nasterea desi toata sarcina am stat la pat cu injectii si gynipral.
30
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
cristinica09 spune:
RAMONACOPOT
eu am folosit una de la Farmec...acum s-a terminat si mi-am luat inca una iar pe langa, am mai cumparat una de la Gerocosen.Pe asta nu am incercat-o pana acum.Si pe mine ma ustura un pic dar pe acolo pe la suprafata,insa am grija sa nu bag inauntru ca mai trec si cu lama asa .... orbeste ![]()

alexa75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Krelia, da mai e in noiembrie, vad ca a raspuns deja o mamica. scria pe biletul de la intrare parca.... cat priveste preturile, ca ar fi mai mici eu nu am constatat, dar nici nu m'am asteptat la asta ...pt mine a fost ok ca le-am gasit pe toate intr-un loc; iar patutul daca il comandam, plateam transportul 150 ron, asa ca mi-a convenit sa il iau de la targ. aaaaa, uitam, sterilizatorul electric de la chico il vazusem pe un site la 150 ron, iar la stand la chico era la 120 ron ...deci cam asta sa zic ca am vazut ca diferenta de pret ... 29+POZE+ JUSTIN DAMIAN |
Romanitza_31, ce patut ai cumparat?
RamonaCopot spune:
Merci de raspuns Cristinica. Cred ca o sa raman la ciobul meu, si daca nu m-oi mai putea descurca in vana data aviatoare, am de gand sa imi pun niste aleze din alea de la happy in pat, cu lama, ligheanul de apa langa mine si cu oglinda...sper sa ma descurc. Macar lama nu ustura, daca nu ma tai (ca azi
).
Intre timp o sa o sun si pe tipa care ma facea cu ceara, sa vad daca e dispusa sa ma faca ea cu lama si atunci e rezolvata si problema asta, ca ea lucreaza si aproape de spital 
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
miany75 spune:
buna ,fetele! Am terminat cu gogosarii si ardeii...
Monis felicitari pt. noua saptamana! Ce draguta esti tu..ms de
..eu chiar m-am delectat cu un pahar azi..cred ca fost cu adevarat prima pofta pe care am avut-o sarcina asta..so far...Multumim de info!
Lavi ma bucur ca te simti mai bine..

Deci,certificatul pt.curs de puericultura poate fi eliberat de medicul de familie?! Al cui? ca noi suntem la medici diferiti..sau nu are importanta..
Lalu multa sanatate !
Lumi ai tras concluzia buna ..cel mai important e ca micuta Annabelle sa fie sanatoasa..te
Andre multumesc de gand ..o sa studiez site-ul si te anunt....ms de bunele intentii..esti o draguta,ca intotdeauna
Mergi la control azi? Iti tin pumnii...sa auzim de bine!
Ralia succes si tie la echo!
Krelia felicitari pt.noua saptamana si succes la echo!

Ramona C. ai grija cu contractiile alea,daca nu cedeaza la tratament mai bine du-te la medic..
Madalina T. sa-ti ajute DD sa duci sarcina cat mai mult! Multa sanatate si incredere!
cred ca am terminat....
miany
33+
DAVID ANDREI
gabitza35 spune:
ancutza-bro,eu am sarcina obtinuta prin FIV
am facut la medlife in martie,la 35 ani,aveam o trompa infundata si una putin permeabila-amfacut laparo dar tot in o trompa am ramas
din fericire pt mine a fost reusita din prima,am transferat 3 embrioni si acum am 28 saptamani cu gemeni
despre costuri.... fiv+icsi a fost 70 mil (au toate preturile afisate pe site) tratamentul de inhibare/stimulare a fost cam tot atat- am facut stimulare cu menopur-6 fiole pe zi( doza maxima permisa)....la 2 zile mergeam la monitorizare eco+recoltare sange pt stabilirea valorii estradiolului
punctia pt recoltarea ovocitelor se face sub anestezie generala ... la doua ore dupa recoltaream mers acasa ,nu am avut dureri sau altceva
transferul de embrioni l-am facut la 2 zile de la recoltare,esteca un control obisnuit,nu simti nimik special...decat disconfortul obisnuit
dupa fiv am avut mereu tratament de sustinere utogestan si duphaston .... acum iau decat utrogestan 2/12h si vitamine
28+ [baiatel] Dragos si
Eva
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 buna ,fetele! Am terminat cu gogosarii si ardeii... ![]() miany 33+ DAVID ANDREI |
ciao
ce mai faci?????bebe ce face???????cum te simti?????
sa intri si la noi la odisee sa ne mai spui de voi,
astept sa imi raspunzi la noi la odisee
va pup

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
monis5 spune:
Simina - lasa depresia si iesi la interval 
Miany - merci (eu nu am baut pepsi azi
). Tu ce faci?
Certificatul ala il ceri de la medicul de familie cel mai 'prietenos' ![]()
monis
34
cu poze noi