Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 11
Romanitza_31 spune:
monis, va spun clar, numa' sa fiu capabila si in stare sa ajung sapt asta care vine ...cum ziceam nu vreau sa le dau fetelor raceala! am incercat sa vb si eu cu dr meu despre epidurala, dar cica e devreme sa vb acum despre asta...oricum, mi-am notat ce ai spus sa luam kitul pt epidurala, mercic!
29+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
dienutze spune:
Buna gagicute!
Nu am mai reusit sa intru din diverse motive cu neuronul...mici pb pe acasa...pe langa casa...
Am ajuns si eu de la vestitul targ. Concluzii:
Este f bine sa mergi daca nu ai achizitionat nimicut pana acum pt ca sunt de toate acolo, unele la pret bun altele chiar mai scumpute o leaca.
De ex la Primii pasi (la subsol cumva, pe dreapta), era cam omor acolo, carutul pe care eu am dat 350 ron in cora, era 410 ron! Pompa electrica de san 210 ron, iar in sensiblue de la kaufland e 140 ron! Ciudat!
Eu am luat niste bodyuri...nu ca nu aveam..dar iti fac cu ochiul, suzeta, tetine, perie de par natural si pieptene de la nuk, crema de fundulet buchen, pret bun 26 ron 500 ml, si ce ma durea o paturica groasa cu fermoar si capse in care sa doarma puiuta.
Am cautat de nebuna lenjerie de patut cu aparatori, am gasit aproape peste tot dar niste preturi.... 260, 320...si mai mult. Mi s-au parut exagerate. O sa iau de la ikea probabil.
Nu stiu daca s-a meritat efortul, am strabatut tot bucurestiul, sunt franta, dar curiozitatea...
Carut pt gemeni am vazut vreo 3-4 feluri.
Am mai cautat scaun de masina 0-18 kg, ce mi-a placut era 10 mil...
Daca s-a meritat ceva au fost picii care erau peste tot cu parinti, bunici, erau de la proaspeti-proaspeti (o dulceataaa) pana la maricei, 5/6 ani! Cred ca mai mult am cascat gura la ei!
Aglomeratia nu era chiar insuportabila, eu sufar de claustrofobie si agorafobie si nu mi s-a parut asa de rau.
Dankutza, am vorbit cu cei de la CBC, au pe ramuri tei adresa in bucuresti, iar kitul ti-l pot da in cateva zile. I-am intrebat de ce ma durea, evident ca nu mi-au dat raspunsuri concrete... Inca sap daca sa recoltez sau nu celule.
Nu mai merg la prezentare sambata. Imi pare rau ca nu ti-am raspuns pana acum, dar era indecisa.
Va pup fetelor, sper sa va fi facut o miniparere despre targ.
30+ cu
Ingrid Alexandra AMR 7 saptamani
sa fim sanatosi!
RamonaCopot spune:
Monis asa drag am prins de dr ala al tau, din ce povestesti tu despre el, ca imi vine sa ma duc cu el in Africa
. Acuma am tupeu, asa fara padurea dupa mine
.
Ancutza, tot pe DC sunt topicuri despre FIV si acolo ai gasi mult mai multe informatii decat am putea sa-ti zicem noi astea care nu ne-am confruntat cu aceasta problema.
Eu stiu decat ca este destul de costisitoare aceasta procedura si necesita multa rabdare. Am auzit de fete care abia la a 5-a incercare erau cu bebeii bine si au nascut.Intra-adevar trebuie sa te documentezi si sa-i dai argumente precise prieteni tale, dar mai mult ca orice trebuie sa se convinga ea singura ca vrea sa treaca prin aceasta procedura. Pana nu e ea convisa de acest lucru si dipsusa sa faca orice sa fie mama, tu nu prea poti face multe.
Eu stiu un dr ffff bun la Craiova pt probleme de infertilitate si care si FIV.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
MADALINA_T spune:
MONIS sper sa fie asa, am mai facut o cura de gynipral pe la 18 sapt cand mi s-a facut si cerclajul, atunci au cedat contractiile. Sper ca si de data asta sa se potoleasca. Mie nu-mi da voie sa umblu din cauza colului scurt ca si mama asta zgarcita a fost cand m-a facut.Col scurt, uter infantil, bazin mic.
Si dr. mea pleaca pe 2, azi mi-a zis. Bine ca mai am una de rezerva
ca fata asta a mea e copil cu 2 moase.
30
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
monis5 spune:
Ramo si eu am prins drag de el asa... pe traseu... e fiul unui dr tot GO de pe la voi pe acolo.... parca de la Deva sau ceva (nu mai tin minte) - nu ai auzit de taica-su?
Madalina - si dr tau cu ai nostri in Africa?!!?
Pai eu propun ca daca Doamne fereste de ceva cu una din noi, sa ne sunam toate-toate doctorii aflati in Africa sa-si miste fundurile inapoi in RO de urgenta ![]()
![]()
![]()
monis
34
cu poze noi
laviniablaga spune:
Tocmai am papat! Si acum pun burtica la repaos! Kreliutza multumim pentru reteta...am notat-o...imi pare bine ca ai rezolvat treaba cu hainutele! RamoC e bine ca te-ai descurcat cu operatiunea "defrisarea". Camy eu beau foarte mult
,si bebele meu se misca foarte mult...poate ca asta e o consecinta a faptului ca beau aceasta racoritoare...dar de lasat nu ma las
...
Mai...ce vroiam sa va intreb...stiti ceva de Simina_kin...ca nu am vazut-o pe aici!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
MADALINA_T spune:
Mai fetelor m-am apucat sa pap un mar si cand ma uit sa musc din nou...sange.muuuuuuuuuuuult.Imi sangereaza gingiile ca la balamuc, de abia pot sa ma spal pe dinti.Cred ca mai am un pic si-mi cad
.Ma duk sa il tai bucatele ca bblusi pana nu ma apuk tremuratu de la gynipral.
30
+ david 16.01.2005
MADALINA_T spune:
Am uitat sa va mai zic cv.M-a cantarit si am reusit performanta de a luat 3 kg intr-o luna,am ajuns si eu cu chiu cu vai la 56 kg.
30
+ david 16.01.2005
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Ramo si eu am prins drag de el asa... pe traseu... e fiul unui dr tot GO de pe la voi pe acolo.... parca de la Deva sau ceva (nu mai tin minte) - nu ai auzit de taica-su? |
Daca as vedea o poza cu el, poate l-as recunoaste, dar dupa nume....eu nu prea obisnuiesc sa-i intreb cum ii cheama

Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MADALINA_T Am uitat sa va mai zic cv.M-a cantarit si am reusit performanta de a luat 3 kg intr-o luna,am ajuns si eu cu chiu cu vai la 56 kg. 30 + david 16.01.2005http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/ |
Mada, se zice ca de acum incolo incep kg sa se puna pe noi si pe bebeii nostri. Si la mine asa e, acum incep sa recuperez ce nu am pus in 8 luni. Ce mandra o sa ma duc eu la spital cand o sa fie cazul, la bucatareasa aia nesimtita (care la 28 sapt nu a vrut sa imi dea si mie paine prajita ca a zis ca aia e doar pt gravide), sa ii dau cu burta pe la nas
, sa vada ca nu am mimtit si ca eram si atunci gravida, nu numai grasa Marul ala e si mai bun dat pe razatoare cu biscuiti, chiar ca pt bebei.

Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI