Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
fetele hai sa va zic despre vaccinul antitetanos ce mi-a zis medicul de familie "da ce, vrei sa nasti in caruta pe camp" el nu-mi face asa ceva 
simina ce faci? esti bine da?
31+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitza35 buna tuturor, pt fetele care au fost deja la BE,aveau cumva carucioare de gemeni? eu incerc sa ajung azi sau maine, dar bebeii se bumbacesc intruna si imi simt burta asa de intinsa incat nici nu pot sta dreapta ... ii vad cum se misca din o partein alta...obosesc daca stau mai mult in picioare si parca simt ca un fel de retinere la respirat. Pt cine mai are gemeni, cam cat de mare e burtica,pt ca mie imi pare a mea cam mica,ma raportezla o colega cu aprox aceeasi varsta a sarcinii si cu un singur bebe....si cred ca a ei e mai mare....a mea e sigur mai tuguiata cumva trebuie sa ma pun in miscare...nu am luat nimik pana acum, daca nu gasesc ceva interesant la BE, mi-a fost trimis urmatorul link si cred ca voi comanda de acolo http://bebeshop.wordpress.com/ bafta fetelor care au programate vizite la medic azi....numai vesti bune 28+ Dragos + Eva |
Gabi - inca nu am ajuns la final si nu stiu daca si cine ti-a raspuns... dar aveau ceva-ceva carucioare de gemeni, dar parca am vazut mai multe de alea side by side sau cum se numesc... din cele trenulet nu prea am vazut (alea-mi sunt mie dragi tare
a ta e unica 
monis
34cu poze noi
monis5 spune:
| citat din mesajul lui elenic A propos defrisari, eu am astazi programare la cosmetica (am gasit o romanca) pentru ca nu mai vreau sa pun lama, plus ca deja nu prea mai am acces direct in unele zone... Mie mi se intampla ceva ciudat, in ultimul timp nu prea imi mai creste parul nici la "dansa", nici pe picioare si nici sub brat... ma rog, creste, dar mult mai incet ca inainte! Nu ca ma plang, dar parca e ciudat... mai e cineva cu "problema" asta? Cat despre podoaba capilara, se pastreaza mai bine, nu prea mai cade... De ar ramane asa! 27+ ![]() www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Nu am bagat de seama la alte zone, dar din cap nu-mi cade nici un fir. Cica pica tot ce nu a cazut 1 an dupa ce face copilul 4-6 luni
monis
34cu poze noi
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monis5 Fetili, m-am intors la raport de la doctor. Consultatia doar conversationala - adica fara echo |
29+
Chiara Ada
monis5 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot (Al meu sot nu vrea, zice ca daca pe dr il deranjeaza padurea mea ![]() , poftim raspuns .) |

Bine ca ai rezolvat intre timp, chiar asa cu ciobu'
. eu am o parere f proasta despre crema epilatoare - va dati voi seama ce contine ea daca dizolva parul?!?!?! parul este un tesut cornos destul de.... trainic... pana la urma doar pt cateva saptamani poate functiona si lama f bine (epilatul cu ceara e riscant ca poate da contractii - fie de la ceara fierbinte, fie de la durerea smulgerii, fie de la ambele
, iar in saptamani inaintate, poate provoca chiar si nasterea...monis
34cu poze noi
monis5 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Monis....ce vb tu acolo de 3 saptamani..lasa bebe macar 4 sa mai stea...sa va fie bine la amandoi apoi...sa scapati de spital si sa mergeti acasa... |
Da, Camy, evident, doar ca mi-am pus un target minim-minimorum. Dupa 37 de sapt imi pun altul

monis
34cu poze noi
monis5 spune:
| citat din mesajul lui MADALINA_T Fetele m-am intors de la doctor.Situatia nu chiar roz,cum de altfel ma asteptam,dar nici dezastruoasa. In concluzie, din cauza contractiilor Gynipral 1/2 la 6ore, 3 no-spa,iar pt aceasta seara o mare injectie cu nospa, scobutil si diazepam. Ma bucur in schimb ca fetita mea e bine si vioaie sper sa reusesc sa o tin la caldurica inca 6 sapt.Aaaaa...si bine ca nu m-a internat ca as fi plans dupa David in continuu. Am ramas in urma rau cu cititul,nici nu stiu ce ati mai facut. Ma duc sa recuperez ![]() 30 + david 16.01.2005http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/ |
Madalina
. exact ce am "facut' si eu acum 1 saptamana. Dar cu tratament o sa fie ok... mie mi-a zis dr azi sa nu stau sa vegetez ci sa am in continuare o viata activa si... sa nu renunt la Gynipral...

monis
34cu poze noi
Ancutza_Bro spune:
'neatza ![]()
am mai adaugat o ora de somn la cele 3 de azi-noapte 
am o rugaminte la fetele cu FIV ... va rog mult de tot povestiti-mi si mie cate ceva despre fertilizarea asta in vitro...procedeul tehnic l-am citit pe net dar nu am gasit nimic legat de costurile ei, cam cat timp iti ia de fapt sa ramai cu bebele in burtica...si nu stiu, alte detalii care vi se par voua relevante...
am o prietena care isi doreste un bebe enorm de mult...se chinuie de 2 ani sa ramana graviduta si nu reuseste...are 27-28 de ani, a facut controale, tratamente, etc si tot nu reuseste...i-am dat ideea cu FIV dar pare putin reticenta...mi-a zis ca asta ar fi cam ultima solutie la care o sa apeleze...imi doresc din suflet sa o vad graviduta si sa fie si ea in sfarsit fericita...cum sa o conving sa apeleze la FIV ?
va multumesc si va rog din suflet nu ocoliti rugamintea mea... 

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
gabitza35 spune:
multumesc pt raspunsuri..... se pare ca nu voi mai ajunge azi la BE, ramane pe mainne
nu stiam ca mai e un targ si in nov, sper sa ajung si la el
si eu am impresia ca-mi creste mai greu si mai rar parul pe corp, in schimb imi cam cade cel din cap
@naste careva la medlife pana in decembrie?
28+
Dragos si
Eva