Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)
Raspunsuri - Pagina 10
Dana15 spune:
Pentru fetele noastre dragi!! ALEX si RAMONA

m-am intors de la plimbare..nu va mai spun unde am fost, ca banuiti deja
...ma stie toata piata!
Nela ce mesaje dragute ai scris tu astazi! si mi-a placut tare mult cum ai incurajat-o pe Raluk..si cum povestesti cu mare drag de puiutul tau
..abia astept !!!
Ralucule sa nu iti inchipui ca mie nu imi este frica! imi este frica!!! de nastere, de durere, de faptul ca nu voi putea suporta, sa nu plang, sa nu ma isterizez..sa reusesc sa fac o echipa buna cu oamenii aceia si sa aducem puiutul sanatos pe lume;
Dar..imi dau seama ca nu exista drum de intoarcere! imi spun mereu ca rasplata va fi mult mai mare; incerc sa ma incurajez si prefer sa nu ma plang prea mult la cei din jur (sot, parinti), pentru ca asa imi induc si mai mult teama; stii, fac pe viteaza la suprafata, dar numai eu stiu ce-i in sufletel..si pentru mine este mai bine asa!
am in minte o colega de serviciu care pe finalul sarcinii incepuse sa se panicheze f tare; ceva de genul "imi bag picioarele! eu nu mai vreau sa nasc" (vorbea f serios); incepuse cu faze de genul "ce mi-a trebuit mie copil" (bine, eu o suspectez si de ceva labilitate psihica)..toata lumea o compatimea! a avut exact nasterea de care i-a fost frica! travaliu lung, expulzie grea in ciuda faptului ca bebelusul nu a fost mare...efectiv nu a reusit sa colaboreze cu medicul/moasa! conteaza mult starea psihica cu care pleci la "razboi"!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toata lumea!
Dana 38s mamica mandra de 
final countdown... 9 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Alexule drag
..te cred ca esti dezamagita, obosita..dar poate este mai bine asa! mai ales daca zici ca bebelusa este ok si tu nu ai nici o contractie!
si incearca sa te odihnesti putin!
Dana 38s mamica mandra de 
final countdown... 9 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Chiar ca la noi...te doare mintea.
Si ,,proba" cand au de gtand sa ti-o dea?![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Pai ca la noi... Eu l-am vazut doar din spate si nu vreau sa acuz pe nedrept,sunt 2 martori care"n-au vazut nimic",o camera care vede cum coboara in spatele meu si urca apoi in fuga tinand la piept ceva(plasa mea din care se vede un colt) totul in doar 12 secunde, telefonul meu pe care au avut tupeul sa-l dea politiei si care momentan n-a ajuns la mine ca e proba,dar hotului i-au dat drumul tocmai din lipsa de probe. Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"Romania Edith: si o oarecare recunoastere a faptei ca hotul este surdo-mut si cand i-au fost aratate imaginile a inceput sa planga.In acte nu stiu ce a scris. |
36+
Mihnea Costin
suede spune:
Hai mai Alex!!!!
Te apuca rasu'-plansu'...nu-mi vine sa cred.Si cat ti-ai dorit tu sa nasti azi...
Asta este,stai linistita...maine te duci mai relaxata..
Te pup!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Fetele, inca odata va multumes din suflet ptr sustinere. Eu am ajuns acasa, din pacate problema cu apa nu a putut fi remediata, sectia de nasteri este plina ochi, in sala de operatii nu se poate steriliza totul asa cum trebuie, drept ptr care am decis sa nu riscam nimic aiurea, mai ales ca bb avea BCF normale, iar eu contractii 0 ..... asa ca mi-a dat voie acasa ca sa nu imi crape capul definitiv si MAINE DIMINEATA LA ORA 8 ma prezint acolo, dr vine special ptr mine, suntem primele la sala. ![]() Sunt sleita de puteri, am mancat ceva si acum vreau sa ma intind un pic....sunt dezamagita, suparata, scarbita....dar totodata sunt absolut sigura ca asa a fost sa fie si bbelusa mea nu a vrut sa vina pe lume astazi, drept ptr care o asteptam cu sufletul la gura maine. ![]() Va pup si va multumesc inca odata ptr galerie, se pare ca va tin ocupate si maine! ![]() ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina) Bbelusa cea iubita ![]() ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR cateva ore![]() 26 septembrie - ziua minunata ![]() |
36+
Mihnea Costin
uve_got_mail spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Clodute
Dar parca ziceai ca nu mai vrei sa nasti cu el si ca mergi la spitalul de vis-a vis de casa ta. Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
Da, e mai lunga povestea...dr de vis-a-vis vroia pe la 36s sa scoatem bebele, ca nu e lichid si nu i se aude inimioara...H m-a ajutat ft mult atunci si am ajuns sa regret ceea ce spusesem, ca e rigid si neprietenos
. Poate imi spui si mie pe PM cand ai timp cum a fost in spital, tarife mai noi, am vorbit cu Doroteea care a a nascut la Filantropia cu altcineva si mi-a spus de orele de vizita, asa ca nu as vrea sa stau singura in rezerva...mi-e ca innebunesc acolo
38+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Fetele, inca odata va multumes din suflet ptr sustinere. Eu am ajuns acasa, din pacate problema cu apa nu a putut fi remediata, sectia de nasteri este plina ochi, in sala de operatii nu se poate steriliza totul asa cum trebuie, drept ptr care am decis sa nu riscam nimic aiurea, mai ales ca bb avea BCF normale, iar eu contractii 0 ..... asa ca mi-a dat voie acasa ca sa nu imi crape capul definitiv si MAINE DIMINEATA LA ORA 8 ma prezint acolo, dr vine special ptr mine, suntem primele la sala. ![]() Sunt sleita de puteri, am mancat ceva si acum vreau sa ma intind un pic....sunt dezamagita, suparata, scarbita....dar totodata sunt absolut sigura ca asa a fost sa fie si bbelusa mea nu a vrut sa vina pe lume astazi, drept ptr care o asteptam cu sufletul la gura maine. ![]() Va pup si va multumesc inca odata ptr galerie, se pare ca va tin ocupate si maine! ![]() ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina) Bbelusa cea iubita ![]() ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR cateva ore![]() 26 septembrie - ziua minunata ![]() |

38+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
MangaGirl spune:
moni_iulia dreri din alea am avut si eu...alarma falsa. am avut cateva zile razlete cu dureri chiar mari ca la ciclu si in zona lombara. si eu pe bb il simt de ieri foarte jos...ma zgarie...dar vad ca doar atat. cat depsre caldura...asta sufar si eu. desi mie mi-e foarte frig de obicei in orice conditii si dorm cu plapuma si vara.
raluk ce veste minunata. abia astept sa dorm pe burta. 
. intre timp, ca sa treaca vremea, mi-am cumparat niste uleiuri de avocado, grapeseed si castor ca sa ma apuc sa-mi fac demachiante naturale. si pt masti ca sa pot sa imi fac un tratament cosmetic free la mine acasa. dupa cum am gasit pe website-ul ala pe care ti l-am dat. nu stiam ca uleiurile sunt indicate pentru scoaterea cosurilor, punctelor negre, etc. Observi ca sunt foarte ocupata. mai trebuie sa-mi cumpar burtiera si niste niste servete din astea de muselina de la mothercare pt varsatul lui bb. mi-am luat de la ikea, dar nu cred ca-mi ajung.
si sa gasesc o data camera aia de filmat ca ma apuca nascarea si nu pot importaliza momentul. 

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 6 ZILE 
x_ggg spune:
Fetelor, HELLPPPP!!!
Dupa ce luni de zie mi s-a spus ca vaccinul roghma pt rh negativ exista in maternitate sau se gaseste in farmacii, am aflat ieri ca nu mai e, iar la farmacii spun ca ar veni dupa DPN-ul meu!!
Asa ca va intreb pe voi...poate sunt fete care si l-au cumparat si nu au nevoie, sau stiu de unde as putea face o comanda online...
Va rog, ajutati-ma!!
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
37+ cu
- Rares Costin
AMR 3 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
MangaGirl spune:
Alex sunt convinsa ca asa a fost sa fie si ca e mai bine. acum baga un pik de somn si relax. 

Dana esti simpatica rau cu piatza ta. hahaha
MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 6 ZILE 
MangaGirl spune:
uite ca tot intreba Luci de www.babycentre.co.uk/baby/breastfeeding/visualguide/" target="_blank">pozitii de alaptat. am gasit ceva interesant si detaliat.
MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 6 ZILE 

AMR cateva ore
Patrick si cu