Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)
Raspunsuri - Pagina 9
laura78nico spune:
V-am ajuns din urma exact cand tb sa plec ca vine Ramo de la plimabre!![]()
Dar inainte vreau sa va spun ceva:
Aida vazut poze sa-ti traiasca Eric sa fie sanatos!
Miillyy felicitari si refacere rapida!
Monikus
sa te simti bine!
Iulia papusa la fel ca fetele zic si eu nu te stresa! Sa stii ca si Ramo avea perioadele ei in care lua mult in greutate si perioade in care lua 100 de g asa ca fiecare cu ritmul lui.
Monica
si tie si lui Dragos sa-i treaca colicii!
Si nu in ultimul rand
HAI Alex !nastere usoare!

HAI Ramo!

Laura
35+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Fetelor care ati nascut: voi cand ati luat trimitere de la medicul de familie pentru internare-inainte sau dupa ce ati ajuns la spital? Clodute, eu o sa nasc pana la urma tot la Filantropia cu dl dr H, si el mi-a zis ca la internare ai nevoie de BI, adeverinta de la serviciu si trimitere pt spital. Tu cand le-ai dus? 38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
Eu le-am avut la mine BI le-am dat cind am ajuns la camera de garda iar adeverinta si trimiterea le-am dat in ziua externarii cind mi-au dat biletul de externare.
uve_got_mail spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Felicitari pt cele 38 de saptamani! Practic si eu fac azi 38 dupa eco(dpn 9 oct),dar dupa um dpn 12oct. M-ai linistit putin,probleme n-am cine stie ce doar o tensiune pe una dintre arterele uterine,dar atata timp cat tensiunea arteriala e buna nu se pune pb de preeclamsie. Vis-a-vis de epidurala imi spunea ieri o prietena care a nascut acum 10 sapt ca ea a cerut sa i se faca o doza mai mica astfel incat sa poata simti contractiile si ca desi a durat 8 ore o fost o experienta deosebita. Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"Romania |
Aceeasi problema am avut-o si eu cu suspiciune de preeclampsie(de la Ir), tensiunea incepuse sa urce, azi insa aveam 12/7 si e ok. Incearca sa stai cat mai linistita, mai ales ca te-ai suprat zilele astea si nu o sa fie nicio problema, odihneste-te si sa asteptam
cu inimile deschise!
38+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Fetelor care ati nascut: voi cand ati luat trimitere de la medicul de familie pentru internare-inainte sau dupa ce ati ajuns la spital? Clodute, eu o sa nasc pana la urma tot la Filantropia cu dl dr H, si el mi-a zis ca la internare ai nevoie de BI, adeverinta de la serviciu si trimitere pt spital. Tu cand le-ai dus? 38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
Si adeverinta de la servici merge luata inainte?
Iulia
37+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Clodute spune:
Dar parca ziceai ca nu mai vrei sa nasti cu el si ca mergi la spitalul de vis-a vis de casa ta.
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Aceeasi problema am avut-o si eu cu suspiciune de preeclampsie(de la Ir), tensiunea incepuse sa urce, azi insa aveam 12/7 si e ok. Incearca sa stai cat mai linistita, mai ales ca te-ai suprat zilele astea si nu o sa fie nicio problema, odihneste-te si sa asteptam cu inimile deschise!![]() 38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
La mine e chiar micuta 10/6.
Iulia
37+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Clodute dar stii tu cum e lumea in romania si mai ales copii ... si nu vreau sa sufere ca vor face altii misto de ea. Si de baiat ca si el are urechile clapauge sa zic asa ...dar asta e... nu au iesit asa ca am vrut eu ... eu o sa le fiu alaturi oricind ... SPER SA NU SUFERE ATITA IMI DORESC. Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
Doamne, Clodute, cate griji iti faci tu... pai mie nici prin cap nu imi trece sa or face altii misto de ea sau din astea. Pai se poate? Nu te supara ca te cert un pic, dar eu chiar nu vad asta un motiv de ingrijorare! Copila sa fie sanatoasa, ca eu sunt sigura ca e si frumoasa! Cu sau fara petele de care eu sunt convinsa ca sunt aproape insesizabile.
Pupici sa iti treaca suparerea!

Nela, mamica Anei
alex25 spune:
Fetele, inca odata va multumes din suflet ptr sustinere.
Eu am ajuns acasa, din pacate problema cu apa nu a putut fi remediata, sectia de nasteri este plina ochi, in sala de operatii nu se poate steriliza totul asa cum trebuie, drept ptr care am decis sa nu riscam nimic aiurea, mai ales ca bb avea BCF normale, iar eu contractii 0 ..... asa ca mi-a dat voie acasa ca sa nu imi crape capul definitiv si MAINE DIMINEATA LA ORA 8 ma prezint acolo, dr vine special ptr mine, suntem primele la sala.
Sunt sleita de puteri, am mancat ceva si acum vreau sa ma intind un pic....sunt dezamagita, suparata, scarbita....dar totodata sunt absolut sigura ca asa a fost sa fie si bbelusa mea nu a vrut sa vina pe lume astazi, drept ptr care o asteptam cu sufletul la gura maine.
Va pup si va multumesc inca odata ptr galerie, se pare ca va tin ocupate si maine!

![]()
----------------------------------------------
Alexandra
39+ cu fluturasul
Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita 

Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR cateva ore
26 septembrie - ziua minunata 
NelaM spune:
Noi merem sa gatim cina, ca acus se trezeste Ana si avem planuri mari, inca o baita azi. Yupiiiii ![]()
Seara placuta va dorim.

Nela, mamica Anei
NelaM spune:
Alex, asa a fost sa fie, stie Dumnezeu ce face.
Iti tinem pumnii si maine, tare tare, si te asteptam cu drag sa te refaci si sa te intorci cu bebelina acasa!
Nela, mamica Anei

Patrick si cu