Goldie Pants - 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

am preceput treaba cu lustruitu'
despre party seara asta mai subtire ca maine e luni si am trezirea devreme. oricum o debara, doua tot cred ca au ramas neexplorate asa ca nu poci lasa treaba neterminata.

ramane sa vad cu cine.....

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

mey ...eu nush unde v-ati bagat cu toatele......cred ca am sa incep sa iau la rand toate debaralele....ca nu se mai poate asa..
purple....ce metal goldie fara costumatie...ala e BAD-ul meu..nu-mi zi ca te dai si tu la el.....ca nu raspund de factele mele.....chiar asa in casa mea??

"Let Sadness see what Happy does
Let Happy be where Sadness was till now..."
Long live THE KING MICHAEL JACKSON!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

lisa eu sunt aici pe hol, prezenta! debaralele....pe mai incolo.
restu' nus pe unde se ascund. sa iasa la lumina sa ne mai clatim si noi ochii

rall tu mergi cu el la cina? sau el e desertu?

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

noi.....daca tot v-am lasat libertate maxima.....si ati disparut cu toatele prin debarale......am zis ca nu strica sa ne facem un pic de cap.....ca deh.....maine incepem o noua saptamana...

Mergi la inceput

mai.....da'eu nush ce-ati avut voi cu debaralele.....cand eu v-am pregatit camere confort maxim.....data viitoare am sa utilez cum trebe debaralele.....macar sa stiti o treaba......
da sa vezi,.. atunci cred ca va gasiti alte cotloane...ca am observat ca voua asa va place......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Aha...ai dreptate..dar eu nu am stiut ca avem si camere confort maxim. pe astea nu le-ai descris. Doar de piscina, jaccuzi, debarale ai vorbit. Eu in debara asta am gasit, cand am trimis metal la lustruit.

Oana cred ca tace si face...cica azi mai subtire ca maine e luni. Dar mai mult nu am vazut-o. Bine ca isi mai gaseste papuceii.

Iona vad ca nu mai returneaza nimic, dupa nunta, s-a (i-a)ascuns.

Anka...ha ha ha, tot cu buclele la intors e...

Mj...nu mai zic nimic, cine stie ce a facut prin debaraua alocata si acum nu mai vrea sa iasa.

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui purple_blue

Aha...ai dreptate..dar eu nu am stiut ca avem si camere confort maxim. pe astea nu le-ai descris. Doar de piscina, jaccuzi, debarale ai vorbit. Eu in debara asta am gasit, cand am trimis metal la lustruit.

aaaa......deci asa...pai unde credeati ca va culc?...camerele vi le-am prezentat de cum ati venit......da' voi daca numai cu gandul de debarale ati stat......nici nu m-ati bagat in seama...yo ce sa va fac??...v-am lasat libertate maxima..
daca nu va mai amintiti .....intrebati-o pe miss dirty......i-am zis sa incerce baldachinul din camera....insa si ea a preferat covorasul pufos din camera cu jacuzzi...

daca zici ca l-ai gasit in debara pe BAD singurel......iti spun ca nu ai vazut bine...era cam intuneric......da eram si yo pe acolo....cautam putina diversitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

fetelor, dragelor mai iesiti nene care de pe unde, ca tre sa mai plecam si pa la casile noastre
lisa asa party mai rar io zic sa facem si pa 29 tot la tine, ce daca e marti
iona, nasica si ankuta incolonarea de prin debarale, hai ca v-asteapta limuzinili, va tot dadura-ti la fund, da e vremea sa mai si plecati
mrs.purple, ia zi, cum e cu dirty boy, ai facut ce ti-am zis? ca vad ca l-ai pozat repede fara t-shirt, e ca e un dulce si-un finut
noi n-am prins loc prin debarale, da' come togetheru' v-am zis doar... showed me heavenu' pa unde apucaram, locatia a contat mai putin ca na' peste tot era okupat....

Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

sara buna
mai lisa ce debarale,camere confort maxim????noi am ajuns sa dormim in cuscubeta portarului intr-un pat de 1.80/1 m toti 3 nu situ care a inchis usa da' aflu'io....iti dai seama am ajuns istoviti di la nunta unde am facut un show pe cinste,am furat mirilisi nu visam dacat jacuzzi...mama si ce planuri aveam......da' nu-i bai va vine randu'si voua...v-ati mobilizat toate impotriva mea(nu chiar toate),nu trece o zi fara amenitari....tre' sa i-au masuri neaparat
mai purple chir crezi ca mai vezi ceva/pe cineva?ramai cu metal goldie

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

iona....hai mai...in cascaraveta paznicului?...voi erati acolo?...si yo care credeam ca petrece si el cu vreo gagica de s-a inchis acolo....
da lasa, ca sa imi iau revansa.....puteti sa ramaneti la mine pana pe 29 la proxima party.....hai ca am reparat si jacuzzili .......

mai fetele.....da voi vreti sa mai mergeti la sv maine?...eu nu prea.......va propun sa ramaneti la mine si in seara asta...

Mergi la inceput