fiv la cluj 27

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

vin si eu repede cu vestile ca am scapat de sub supravegherea sotului care ma obliga sa stau in pat.
M/am intors azi din ungaria cu 2 blasto la purtator iar altii 2 am lasat la congelat. Am avut 12 ovocite la punctie, 6 s-au fertilizat iar in ziua 5 aveam 4 blastocisti. Revin miine cu amanunte acu ma duc in patut ca vine zmeul dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Fetelor cat v-ati ingrasat cu stimularea pt FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

Ilary eu nu m-am ingrasat deloc dar cred ca e prea repede pentru a vedea efectele tratamentului , cu sigranta in timp ne vom da seama de ele
marafelicitari! doamne ajuta sa fie bine!tu chiar o meriti ai trecut prin destule!iti tiin pumnii!
fetelor!

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!
Profit si eu de absenta sotului care a plecat la serviciu ca sa bintui pe forum ca altfel n-am nici o sansa, ma obliga sa stau doar in pat
Petruta azi te asteptam cu beta maaare, nu te descuraja din pricina singerarilor, din ce am citit eu pe aici pe forum in sarcinile obtinute prin fiv ele sunt ceva obisnuit. Asa ca, sus capul si ramii optimista. Cit despre simptome, eu am avut la fivurile anterioare toata gama de simptome: greturi pofte, somnolenta, nu cred ca am ratat ceva da sarcina tot n-a fost. Si eu sunt de parere ca e prea repede sa apara simptomele
kry eu sper sa va dau o veste buna si peste vreo 10 zile, adevarul e ca sunt optimista si increzatoare ca va fi bine, ma gindesc ca am avut totusi 2 blastocisti grasuti care n-au motive sa nu se dezvolte in continuare. Da stii tu, esecurile anterioare inca ma mai bintuie, ma gindesc citeva fractiuni de secunda ca daca totusi mai e ceva in neregula cu mine, ceva ce a ramas insuficient investigat ? Apoi desigur ca alung gindurile nebune si redevin optimista Astept cu nerabdare culoarea caruciorului tau da eu zic ca e albastra
llary eu m-am ingrasat la fiecare fiv cite 2-4 kg dar le-am dat jos de fiecare data, nu trebuie sa te ingrijoreze aspectul asta. Trebuie doar sa ai un pic grija la ce si cit maninci si totul e in ordine. la fiv-ul asta m-am ingrasat mai putin ca am facut o stimulare mai usoara iar intre punctie si embriotransfer am facut si miscare, adica am avut voie sa merg la strand si sa inot ceea ce mi-a placut la nebunie
brunadria esti tot la baia Mare? Ai mincat castane ? Tebuie sa imi fac si eu ca deja m-au luat poftele( Ca tot vorbeam de simptome)

Mergi la inceput

criadema pupici pentru tine si pitici cum e la gradi ?
georgetani ma bucur sa te vad din nou pe baricade, cind dai startul? Sa fie cu noroc
byti doamne ajuta, sa fie si pentru tine startul norocos
petruta multumesc, toate meritam din plin sa ni se implineasca visul.

Mergi la inceput

cris stiu cum e sa primesti o astfel de veste, imi aduc aminte ca in urma cu ceva ani am primit si eu o astfel de veste, ca din cauza trompelor cu hidrosalpinx singura solutie pentru mine e FIV dar dupa ce imi scot trompele. Mi-au trebuit 2 ani sa accept lucrul asta, ani in care am sperat luna de luna sa se intimple o minune ca oricum, bani de fiv nu aveam.Asa ca stiu cam cum trebuie sa te simti dupa o astfel de veste dar e musai sa mergi mai departe.Eu am facut fiv si aici in cluj si in ungaria asa ca te pot ajuta sa iti spun costurile estimative ale procedurii. Daca pot sa te ajut o fac cu placere
maddutz ai fugit in lumea larga ?
enni ce fac strengarii? cred ca sunt din ce in ce mai dragalasi. Adevarul e ca si eu ma visez mamica de gemeni, inainte de ET ma visam mamica chiar si de tripleti spre disperarea sotului
jovana multumescai avut dreptate, ungurii de la debrecen sunt niste oameni extraordinari, am venit de acolo placut impresionata si increzatoare ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Mara felicitari si de data asta sa fie cu noroc, sa se prinda amandoi si sa stea cumintei la mamica lor timp de 9 luni.
Petruta te asteptam cu beta mare azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Neata fetelor, bea cineva o ccafeluta, noile gravidute(MARA, PETRU) un ceai?
Maruta eu abia martea viitoare(13 oct) metg sa mi se prescrie tratamentul apoi dupa mine cred ca pe 18 oct incep
Petrule hai cu rezultate bune te roooooooog, din ce mai stiu eu se mai sangereaza un pic in momentul nidatiei asa ca Doamne ajuta.
Restul fetelor? pentru toata lumea cea mai frumoasa saptamana sa avetiiii

Mergi la inceput

lilicica si eu sper sa fie bine de data asta

Mergi la inceput

georgetani ma aliniez si eu la o cafeluta ca doar si gravidutele au voie in cantitate mica. ma bucur ca dai startul in curind, o sa fie bine vei vedea
anamy mult mult suces daca te apuci din nou de treaba
turqoise

Mergi la inceput