fiv la cluj 27
Raspunsuri - Pagina 4
criadema spune:
MULT SUCCES FETELOR!!!!!!!!
ma bucur ca ati reusit sa va mobilizati si mai ales ca va impulsionati una pe cealalta, asta e adevarata echipa.
Georgi, eu am facut 3 fiv-uri la Cluj, nu am facut nici o analiza intre ele, in schimb al doilea a mers mai bine, al treilea si mai bine (rezultatul langa mine). La toate cele 3 fiv-uri am facut protocol lung.
Avantajul la al doilea fiv este ca medicul stie cum reactioneaza organismul la stimulare. Primul meu fiv dupa cum v-am mai spus a fost catastrofa, nu a mers bine deloc, m-i s-a propus sa renunt si nici n-am vrut sa aud, si cu chiu cu vai cu doza maxima de stimulare am obtinut 2 ovule. La al doilea fiv am primit doza mai mare de la inceput, tot 2 ovule am obtinut dar mai de calitate decat la primul, cand in 17 zile de stimulare de-abia au ajuns la marimea optima. M-am incapatanat sa lupt pana la capat si la al treilea fiv din 2 ovule recoltate, am gemenii.
Bafta si voua si astept sa ma urmati.
Cris_25 spune:
Bine v-am regasit, fete dragi!
Eu tocmai am ajuns acasuca din spital, din pacate fara vesti bune. Mi-a facut histeroscopie si laparoscopie ... dar trompele mele nu pot fi desfundate. Diagnosticul final a fost: trompe cu obstructie proximala. Nici nu am mai intrebat prea multe, pentru ca nu mi-a venit sa cred. Am mers super optimista pentru laparoscopie.
Asha ca ma inscriu si eu pe listutza pentru FIV. Din pacate, deocamdata nu se pune problema de FIV in strainatate, din motive financiare. Probabil vom incerca un FIV la Cluj pana una alta, intre timp mai strangem banuti... Sincer, nici nu stiu de unde s-o apuc... nu ma asteptam la asta... Trec iarasi prin faza de deceptie...si dezamagire ... dar o sa treaca
Eu sunt inca la inceput cu tot ce inseamna FIV ... am multe semne de intrebare ... asha ca o sa va mai intreb pe voi una alta...
Stie careva daca Puregon, Menopur sau Gonal F pot fi gasite in strainatate mai ieftin decat la noi?
Lilicica spune:
Cris nu fi dezamagita... pana la urma se va rezolva intr-un fel, vei putea sa faci FIV si poate va fi cu succes, sanse sunt.
Mara te asteptam sa vii cu vesti bune.
Anamy vad ca esti hotarata sa incepi......
Kry cand ne spui ce culoare are caruciorul tau?
Va pe toate si va doresc numai bine.
petrutaf spune:
buna dimineata! va multumesc de incurajari! inca nu am vesti(nu am sa va povestesc ce simptome am ,nu vreau sa ma iau dupa tot felul de simptome care pot fi si pshihice) asa ca luni o sa-mi fac analiza de sange , initial am vrut sa o fac astazi dar inca nu as fi avut 9 zile ''pline'' asa ca mai astept un pic!
imi pare rau dar nu reusesc sa intru foarte des pe forum ca sotul ma obliga sa stau doar in pat mai ales ca de joi m-am reintors la serviciu asa ca va raspund la intrebari cu putina intarziere !scuze!!!
bytziintradevar am endometrioza, LH si FSH-ul meu sunt ok dar am probleme cu estradiolul e foarte mic!dr meu se numeste Bernard Artur si am fost f multumita de el ( dr Kovacs era f ocupat cd am vrut eu programarea, nu mai vroiam sa astept deoarece deja se refacuse endometrioza si nu vroiam sa mai creasca, si mi l-a recomandat pe acest dr),oricum sunt sigura ca toti dr de acolo sunt profesionisti adevarati si tot personalul clinicii mi-a facut o impresie f buna!
eu am luat marvelon inainte de inceperea stimularii, si din Z2 de ciclu am luat 5 zile cate 2 pastile de clostilbegyt si din 2 in doua zile cate 150 merional (5 zile) iar apoi mi-a marit doza la 225 merional, am mai luat spre finalul stimularii in 2 zile cate o inj de citrotide si la final ovitrele
in ceea ce priveste costurile am acasa lista de preturi care am primit-o de la clinica si weekend am sa revin cu preturi exacte, acum nu imi amintesc exact cat a costat fiecare procedura
mara,brunadria si tuturor care se pregatesc de FIVmult noroc!si cat mai putin stressss!acum cd am trecut si eu prin asa ceva va inteleg si va admir ca aveti puterea de a nu va da batute!va tin pumnii!
uraticasunt sigura ca vei avea puterea sa mergi pana la capat , nu-mi fac probleme in ceea ce te priveste !
pupici tuturor!
georgetani spune:
Petrule -Doamne ajuta luni sa facem un chef mareeee
Fetelor mi-am luat analizele si am urmatoarele valori in z 2 a cm:
estradiol-208.5
FSH-8.3
LH-5.5
prolactina-353 ce spuneti sunt ok nu?
Bruni tu ce mai faci fetita
Uratica noastra frumoasa ce mai face?
Cris nu te descuraja intrun fel mai bine ca sti ce ai de facut
pup toate fetele
bytzi spune:
petruta,merci,cit am asteptat mesajul tau
da,aceeasi schema cu closty la inceputul stimularii,am inceput sa o aud din ce in ce mai des,dar se pare ca merge,sa dea dumnezeu sa vii cu un bhcg mareeeeeeeee
eu voiam doar sa aud ce schema de stimulare ai avut,incep si eu fiv-ul la Sibiu pe 16 oct,voi avea o stimulare usoara cu 150ui puregon(fiindca si la doze mari tot la fel raspund)
si eu am endometrioza,dar si un FSH de 20,care anul trecut era de 10 si cu citiva ani in urma si mai bun,dar asta e,laparoscopia pe ovare si-a aratat fata
pupici si un bhcg mareeeeeee
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
kry spune:
Petruta, te astept cu vestea cea mare. Nu cauta semne, nu apar inca. Eu chiar am plans inainte pentru ca aveam aceleasi simptome ca de obicei.
Mara, da-ne o veste buna
Georgetani, sunt f bune analizele, asa faceam si eu la Cluj, doar estradiol, prl, fsh si lh . Iti tin pumnii.
Cris, nu-ti pierde speranta, si cu fiv se poate reusi. O sa strangeti banuti, la ce bun altele daca nu e bebe, nu? medicamentele nu sunt mai ieftine in strainatate, doar ca din experienta mea, puregonul sau gonalul sunt mult mai comod si usor de administrat cu pen, ceea ce nu am prea gasit la noi, desi acum am vazut ca este gonal pen la sensiblu, deci daca primesti gonal, sa-ti iei pen, e mai simplu sa te intepi o data. Nu dispera, suntem aici si te indrumam daca ai nevoie.
Bruni, Anamy , va apropiati de startul norocos.
Lilicica, mobilizeaza-te si tu, haideti, va fi o toamna bogata.
Eu sper ca saptamana viitoare va spun si culoarea caruciorului.
Pupici tuturor fetelor si fiti tari, cand o sa fiti gravidute nu va mai conta prin ce ati trecut.
17+
bytzi spune:
mai fetelor,tot ziceti ca anamy,va incepe in curind,ce??? IA sau FIV caci eu nu am citit ce face,am sarit vre-o pagina???
care imi zice si mie?anamy?????iti urez mult noroc ,dar nu stiu la ce????te pup
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct,doamne ajuta!
petrutaf spune:
mersi de incurajari!
am revenit cu preturile(toate sunt in forinti)
analize(toate,dar se pot face si la noi) 58.000
foliculometria(evolutia pe parcursul stimularii) 105.000
punctia 105.000
ET 112.000
icsi 110.000
aha 50.000,
etc mai am si alte preturi dar sunt in maghiara si nu inteleg ce reprezinta toate,daca vreti mai amanuntit pot sa va trimit scanata lista de preturi
kry sper sa ai dreptate, nu vreau sa fiu pesimista dar din pacate eu deja am ceva sangerari(am avut in ziua 10 si 11 de la et), dar maine vom stii siguri,sunt nerabdatoare sa aflu culoarea caruciorului