fiv la cluj 27

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Bine, bine, dar cu lapteeee
Fetelor voi in timpul tratamentului mai repetati ceva analize?ce si cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

cu lapte cu lapte am un espreso nou care face un capucino grozav, sa/ti bati copii nu alta
la cluj nu se face nici o analiza pe parcursul stimularii, iti fixeaza doza in functie de hormonalele pe care le-ai facut apoi ti-o ajusteaza pe parcurs in functie de cum raspunzi la stimulare si in functie de ceea ce vede doctorul la ecograf. La unguri am facut estradiolul in a 3-a zi de stimulare iar doza mi-a ajustat-o in functie de rezultatul analizei. Alte analize n-am mai facut pe parcursul stimularii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

nu a fost sa fie de data asta! data viitoare va fi mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Salutare la toate fetele.
Marasa fie intr-un ceas bun si sa se lipeasca amandoi!!!
Tare ma bucur ca ai blasto si pe deasupra ti-au mai ramas 2. Hai fa repede 2 copilasi ca sa ii poti transfera si pe urmatorii.Te asteptam cu vesti bune.
Eu saptamana viitoare stiu cand am unda verde la un nou Fiv. Abia astept, dar sunt si inspaimantata de zilele de asteptare de dupa Fiv si de rezultate. Sper sa fiu totusi mai optimista cand incep sa ma intep.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Petrule- Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste , plangi,descarcate, stiu prin ce treci, am trecut si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

petruta,atit am asteptat o veste buna...cuvintele nu-si au rostul,multa putere sa treci si peste aceasta suferinta
oare sa fie si endometrioza o cauza...

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Petruta cuvintele sunt de prisos.... te rog fii puternica si incearca sa mergi mai departe, nu te da batuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Petruta draga, din pacate stiu asa de bine prin ce treci...am trecut si eu de 3 ori prin asta, plus 5 inseminari nereusite. Dar pana la urma am reusit. Asta trebuie sa-ti ramana in minte. Ranile se vindeca si pana la urma va fi bine. Si eu am un inceput de endometrioza, si mi s-a spus ca nu afecteaza o sarcina. Deci se poate. Hai, e si maine o zi, mai buna, mai senina. VEI REUSI!!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetelor

saboupetrutaimi pare sincer rau,DD sa-ti de-a putere sa te aduni,sa treci mai departe si sa nu renunti,pt ca intotdeauna exista o speranta!!!

bytziscumpa eu data trecuta cand am vb cu dr spunea sa mai incercam o IA cu stimulare clomi+menopur,varianta asta n-am incercat-o,cei drept nici poliovulatie nu am avut la nici o IA.sper sa fie ultima IA si sa reusesc.ma gandesc ca daca am facut acum pauza asta,din mai,poate am sanse,nu stiu nici eu.tu ce mai faci,incerci un FIV la sibiu am inteles,da DD sa reusesti!!

mara72de data asta vei veni cu test pozitiv ne-am inteles,cu gemeni,o fetita si un baietel,asa sa te gandesti!!!tin pumnii stransi stransi pt tine!!!

lilisorvin sa povestim la o cafeluta cand termini serviciul,tu ce te-ai mai gandit sa faci?

restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

multumesc de incurajari!stiu ca sunteti alaturi de mine!deja am facut demersurile pentru urmatorul FIV ieri i-am scris doctorului si acum astept raspunsul!doar asta ne ramane speranta ca data viitoare va fi mai bine !
Bytzi cu siguranta endometrioza are partea ei de vina ,din pacate asa cum stii nimeni nu poate sa ne spuna ceva concret ,in ce mod actioneaza,asta e crucea noastra probabil !asa cum spunea doctorita mea "endometrioza e o batjocora a naturii asupra femeii"asa ca cred ca am spus tot!dar sunt sigura ca vom reusi , mai greu decat altele dar vom avea si noi colipasul nostru!

Mergi la inceput