Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Sophiphica e mortala

Felicitari pentru bulinuta rosie, la mai multe ! Zimbarete toate, desigur... Vezi ce fericiti sinteti amindoi acuma, si ce terminata erai acum o saptamina? Si nu vorbi de dat la gradinita, ca eu de mult timp ma tot oftic ca ajung copiii astia sa asculte ceasul desteptator de mult prea mici. Bine, nu cred ca va fi cazul Pisilincai, ea are un desteptator setat pe ora 7 care cred ca o s-o mai tina muult si bine. Imi seamana, si eu pina in facultate nu aveam somn dimineata, ma trezeam singura....din pacate mi-a trecut , acu as dormi...pina la 12

Multa sanatate copiilor cu mucishori, sa le treaca repede!

Denisa, eu am renuntat sa ma oftic cind constat ca m-am bagat ca musca-n lapte - ca nici nu pot sa ma abtin

A, si cu fiertul laptelui. Eu v-am zis ca in 30 minute de fierbere se distrug crocobaurii aia de temut, nu ce rezulta in urma procesului de fierbere. Dar daca e cantitate de macar 1litru nu se arde oala. Oricum, si laptele ala de-l cumparati in cutii de prin magazine e tinut la temperatura cu foarte putin sub temperatura de fierbere muult timp, ca sa reziste cu lunile. Asa ca ... Dar am zis si ca nu stiu cine sta sa fiarba laptele juma de ora acasa; eu nu as reusi pentru ca mie imi da in foc

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Io ma duc la fiert suzete si ce alte treburi mi-or mai iesi in cale. Maine in IOR pe la 16, da? In dreptul bisericii, langa lac? Sun daca intarzii.
Apropo, unde sunt leagane cu chilotzel? Sunt si la locul de joaca de langa plasa?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
M-a intrebat cineva-annemarie si saby- la capitolul trecut despre Medlife. Raspuns scurt si la obiect ca intru la baie....am dadaca pt o ora-sta sotul cu micuta1.schema de vaccinare2 luni-infanrix hexa4 luni- infanrix ipv-hib6 luni -infanrix hexa1 an - priorix13 luni- infanrix ipv-hib2 ani-varilrix2.doctori pediatri Noi am fost la Marcu Cristescu-o dna mai in varsta si cam repezita-impresia mea, apoi la Bidiga Raluca. De Georgescu Miruna nu stiu nimic doar ca am vazut-o si mi s-a parut blanda. e tinerica.Pupam fetelemami de Silvia Ioana
Cativ, tu de schema de vaccinare ai zis? Ca nu stiu de ce, dar eu am inteles ca de diversificare era Oricum, buna si asta, chiar eram interesata, asa ca a picat la tanc.Ce e priorixul? Si se face la interval de numai o luna IPV+HIB? Ca eu stiam ca tb doua luni de la un vaccin la altul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

denisa + uite asa si noi, la inceput ma certa ca dureaaya prea mult sa reumplu linguritya si acum...vai de noi. fructe simple mananca bine, adica cam 100ml, dar daca ma pune dracu sa+i pun branya e in stare sa mi+o dea in cap(si chiar mi+o da)

aaaaaaaaaaaaaaaaa mi+a facut praf tastatura, a trantit+o pe jos de 10 ori si uite ca imi bate y in loc de z si invers, tastelele de sus sunt decalate si incurcate

fetelor, sacul de dormit e maaaree..poate prin decembrie o sa+i vina.

monica ' glumeam(uf nu mai am nici liniutza..cratima adica).daca tot o admira pirandele pe strada...

mi+a bagat si diacriticeeu habar nu aveam sa le bag. sper sa se inteleaga ceva din mesajele mele...pt ca nu cred ca o sa reusheesc sa repar ce a aranjat el

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumim de aprecieri.
Hihi, Bogdana, tin minte ca pusesesi o poza cu gemenii si suzetele lor gigantice si se citea clar pasiunea pentru suzi in ochii lor! Sophiphi adoarme seara numa mufata, de cele mai multe ori dupa ce adoarme mancand o pun in patutz si tot doarme, alteori tresare si-si mai suge degetele vreo 2 minute cu ochii inchisi. Cand ii mai dau suzeta o ia ca pe o jucarie, o bate de manutza, o suceste, o rasuceste si apoi se plictiseste.
Of, inca o luna si incepe si la noi nebunia cu diversificarea!! Ce-o sa mai rascolesc eu capitolele astea atunci, pe cand voi veti fi deja experte!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Sophiphica e mortala

Felicitari pentru bulinuta rosie, la mai multe ! Zimbarete toate, desigur... Vezi ce fericiti sinteti amindoi acuma, si ce terminata erai acum o saptamina? Si nu vorbi de dat la gradinita, ca eu de mult timp ma tot oftic ca ajung copiii astia sa asculte ceasul desteptator de mult prea mici. Bine, nu cred ca va fi cazul Pisilincai, ea are un desteptator setat pe ora 7 care cred ca o s-o mai tina muult si bine. Imi seamana, si eu pina in facultate nu aveam somn dimineata, ma trezeam singura....din pacate mi-a trecut , acu as dormi...pina la 12

Multa sanatate copiilor cu mucishori, sa le treaca repede!

Denisa, eu am renuntat sa ma oftic cind constat ca m-am bagat ca musca-n lapte - ca nici nu pot sa ma abtin

A, si cu fiertul laptelui. Eu v-am zis ca in 30 minute de fierbere se distrug crocobaurii aia de temut, nu ce rezulta in urma procesului de fierbere. Dar daca e cantitate de macar 1litru nu se arde oala. Oricum, si laptele ala de-l cumparati in cutii de prin magazine e tinut la temperatura cu foarte putin sub temperatura de fierbere muult timp, ca sa reziste cu lunile. Asa ca ... Dar am zis si ca nu stiu cine sta sa fiarba laptele juma de ora acasa; eu nu as reusi pentru ca mie imi da in foc

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

ceas desteptator???hahaha.radeam azi de andrei pe drum spre gradi..acum o luna..ma trezea cu noaptea-n cap..ca nu avea somn..si la 6 jumate..acum..cand il trezesc la 7 jumate...e terminat..i-am adus aminte..cand il rugam sa doarma..ca va merge la gradi...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

deci ce fac eu cand mutzu face 6 luni in curand????? scriu povestea nasterii ...cum m-am priceput mai bine; simina e de vina, m-a facut sa-mi aduc aminte de tot si sa termin de scris ce incepusem de mult; n-are rost sa va spun ca-mi tot aduc aminte si tot editez pe acolo;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

M-a intrebat cineva-annemarie si saby- la capitolul trecut despre Medlife. Raspuns scurt si la obiect ca intru la baie....am dadaca pt o ora-sta sotul cu micuta
1.schema de vaccinare
2 luni-infanrix hexa
4 luni- infanrix ipv-hib
6 luni -infanrix hexa
1 an - priorix
13 luni- infanrix ipv-hib
2 ani-varilrix

2.doctori pediatri Noi am fost la Marcu Cristescu-o dna mai in varsta si cam repezita-impresia mea, apoi la Bidiga Raluca. De Georgescu Miruna nu stiu nimic doar ca am vazut-o si mi s-a parut blanda. e tinerica.

Pupam fetele

mami de Silvia Ioana

Cativ, tu de schema de vaccinare ai zis? Ca nu stiu de ce, dar eu am inteles ca de diversificare era
Oricum, buna si asta, chiar eram interesata, asa ca a picat la tanc.
Ce e priorixul? Si se face la interval de numai o luna IPV+HIB? Ca eu stiam ca tb doua luni de la un vaccin la altul.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

a spus si de una de diversificare..doar ca..nu o fi apucat s-o scrie

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

denisa + uite asa si noi, la inceput ma certa ca dureaaya prea mult sa reumplu linguritya si acum...vai de noi. fructe simple mananca bine, adica cam 100ml, dar daca ma pune dracu sa+i pun branya e in stare sa mi+o dea in cap(si chiar mi+o da)

aaaaaaaaaaaaaaaaa mi+a facut praf tastatura, a trantit+o pe jos de 10 ori si uite ca imi bate y in loc de z si invers, tastelele de sus sunt decalate si incurcate

fetelor, sacul de dormit e maaaree..poate prin decembrie o sa+i vina.

monica ' glumeam(uf nu mai am nici liniutza..cratima adica).daca tot o admira pirandele pe strada...

mi+a bagat si diacriticeeu habar nu aveam sa le bag. sper sa se inteleaga ceva din mesajele mele...pt ca nu cred ca o sa reusheesc sa repar ce a aranjat el

25 martie 2009

vezi ca ti-e setat in romana..de aia..jos drepta ai...optiune sa setezi in engleza...

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Multumim de aprecieri.
Hihi, Bogdana, tin minte ca pusesesi o poza cu gemenii si suzetele lor gigantice si se citea clar pasiunea pentru suzi in ochii lor! Sophiphi adoarme seara numa mufata, de cele mai multe ori dupa ce adoarme mancand o pun in patutz si tot doarme, alteori tresare si-si mai suge degetele vreo 2 minute cu ochii inchisi. Cand ii mai dau suzeta o ia ca pe o jucarie, o bate de manutza, o suceste, o rasuceste si apoi se plictiseste.
Of, inca o luna si incepe si la noi nebunia cu diversificarea!! Ce-o sa mai rascolesc eu capitolele astea atunci, pe cand voi veti fi deja experte!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

lasa..ca te facem si pe tine experta..cu ajutor

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput