Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Cum am mai spus, piureul de piersici mi-a rezistat bine. Nectarine n-am pus, ca nu au "nectarin" la tara. Pere nu pun, ca a zis socra-miu ca au pere care tin si peste iarna. Dovleceii taiati cubulete si opariti rezista sigur, ca puneam si inainte pentru noi.
Nu m-am suparat pe tine... scuze ca a iesit asa. M-am ofticat ca am raspuns la niste intrebari (care ce-i drept nu-mi erau adresate), dar nu s-au luat in considearare raspunsurile... in fine, nu vreau sa insist. Nici pe persoanele respective nu sunt suparata, e vina mea ca ma bag sa raspund neintrebata cand ma consider eu "avizata". Eh... mi-a trecut. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

ai fost chiar simpatica.Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
Intelesesem schema de vaccinare Facem si rotarixul dar intra la optionale Schema cu mancarea o bag in word si o pun pe mailul comun dar maine. tocmai ce-am iesit din baie si am speriat copilul ![]() ![]() nu ma cunoaste cu turban pe cap sau cu parul ud...si nici zgomotul uscatorului nu-i e pe plac...![]() Ne vedem maine ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
ai inteles bine, ca de vaccinare a scris... chiar m-am mirat, cum de vrea schema de vaccinare.... dar la cum e de obosita, o iertam noi, nu-i asa? da' lasa, ca in curand o sa fie muult mai bine bebelina andreea si atunci sa vezi ce o tragem de urechi cand greseste... deocamdata ii dam niste pupi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Off-topic de bebei, e cumva cineva in domeniu bancar sau stie mai multe despre creditul asta "prima casa", cam ce conditii ar fi? Mie mi s-a cam pus pata sa ne luam casa, sa scapam odata de problema cu socrii, dar cred ca in perioada asta nu e o decizie tocmai inteleapta... |
Am 2 prietene care au aplicat si s-au impotmolit dosarele la Fondul de garantare. Adica "sunt in lucru".
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
dyana27 spune:
tu' ilinca da ce scumpa e sophiphi!!!!!!!!!!!

; bai nu stiu ce sa zic, ii iese rahitismul printe cutisoare alea de la manute si bulanase

doctori cretini, eu in locul tau as face ceva bascalie, si data viitoare la vaccin m-as preface ingrijorata ca e rahitica soph

.. asa, sa vad ce mai zice
; pupam fetita cu freza bestiala

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui aris26 am vazut-o pe sofifica si tot nu imi vine sa cred cum ii sta parul..e criminala. auzi ilinca?! asta e fata rahitica????sau prea slaba sau ce bazaconii iti mai zicea...acum nu pe bune, trebuia sa o batzi cu copilul in cap poate se mai deshtepta. |

Nu, nu cu Sofifica,e prea frumi si finuta pt atata prostie!Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Of, da! Noi incepusem asa bine si... nu-sh ce s-a intamplat. Ieri a fost rau, azi si mai rau... acum seara a inceput sa urle de cand am pus-o pe scaunel. Si cerealele erau preferatele ei! Am mufat-o si acum e bine-merci in brate si trage pumni in tastatura. Programator o fac! Sa castige si ea un ban, nu ca mine. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

Si noi am mers greu in prima luna. Au si ei nevoie de timp pt adaptare.
A, si cred ca scaunul de masa li se pare booooring. Si al meu face scandal cand il pun, da' vine imediat linguritza si-i trece.
Io am reusit azi sa-l balonez un pic cu conopida. Dar cred ca m-a iertat, ca s-au batut turcii la gura lui.
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Tufete cu tucopilasi cu tusuzete, facem un fan club? Al meu e bun de presedinte, cum o vede pe suzi se intinde dupa ea. Asa mi-a si cazut din pat, am lasat o suzeta la marginea patului
. Oricum, nu mai stie sa adoarma fara.
Am fost azi la Baby Expo... pentru o ora
ca l-am lasat pe Chiscutza cu tata in parc si a inceput sa faca scandal. Am apucat sa agatz niste bulendre faine... si am ramas fara bani 

pentru comanda de hainute de pe net. Deci io ma retrag.
Mariana parca tin minte ca si pe mine ma mai durea "dansa". Dar la catamai dopu' eram, nici nu stiam bine "s-o arat pe harta".
Bogana ce sunt bulinutzele rosii?
scuzati ignoranta, nici macar nu m-am prins daca sunt de bine sau de rau.
De Monica&Alex mai stie cineva ceva?
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
petrean spune:
Bulinutele rosii..se dau drept "rasplata"pentru faptele bune.Unele gradinite le au si pe cele nerge pentru fapte rele..insa la Andrei sunt tot rosii..insa cu fatza care plange
lasa..ca vezi tu..mai putin..dc iti dai copilul la gradi![]()
suzeta..ai mei si-o arunca singuri in gura..de la 4 luni..noapte nu o cauta..insa adorm mereu seara cu ea..si apoi o scuipa
Alex e bine..Monica e in Ungaria cu copiii
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Multumim pentru felicitari si uram La Multi Ani! si "colegelor" Ariana si Ana Katherina! Va invitam sa vizionati si noua semnatura Petrean, se mai poarta bulinutzele rosii? Maaamaaa, cate-aveam si eu de la gradi, maica-mea le prindea cu acul de sigurantza pe perdeaua de la bucatarie, asa mandra era mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |

frumos ariciul !!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:

Of, al meu noaptea o mai cauta... Cand ma culc i-o scot si in max. 2 ore se foieste dupa ea (daca i-o las la indemana/indegura si-o ia singur). Cateodata plange prin somn daca nu o gaseste. Am reusit mareata performanta sa nu i-o dau decat la somn. Daca nu i-ar indesa-o tac-sau in gura cand il las cu el chiar l-as lasa mai des cu el.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

, chiar m-a amuzat faza aia, nu am spus-o cu nici o rea intentie. Chiar zilele astea rideam cu sotul de noul limbaj de net, cind i-am zis ilincai brb=be right back (pe YM). El a continuat cu asl pls = age sex location please de pe vechiul si uitatul mirc, cu lma=la multi ani si nb = noapte buna....ma rog, si am ajuns si la plm
fericita de