Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(74)*
Raspunsuri - Pagina 5
aris26 spune:
he he...buna idee![]()
cu filtrele am oricum grija. le schimbam o data pe an
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 aris - ai probat sacut de dormit cu bebe in el de-abia astept sa ne arati si sa ne povestesti lasa dulapurile ca pana la botez ai timp si le stergi atunci proaspat ca doar n-o sa te agiti de 2 ori, nu? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |

25 martie 2009
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 cativ - nu ne uita cu schema de diversificarerotarix-ul nu-l faceti?Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |

nu ma cunoaste cu turban pe cap sau cu parul ud...si nici zgomotul uscatorului nu-i e pe plac...
Ne vedem maine

mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
fi-miu a descoperit suzeta la batranetze acum
dar eu sunt f incantata. deja mi-a oferit peste 30min de linishte azi

asa ca i-am mai cumparat 3
25 martie 2009
Gianina34 spune:
aris - nu era aia care-i placea lui, de aia nu a vrut pana acum![]()
Liniste zici? stai sa vezi cand o pierde cum va tipa![]()
![]()
![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
aris26 spune:
azi l-am pus in masina si avea suzeta legata de guler. eu am inceputs a bag caruciorul in portbagaj si cand ma urc la volan ce sa vezi, el isi bagase suzeta in gura si dormea deja
25 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Aris, din cauza frezei si cum nici nu i-am pus inca cercei e luata drept baiat de multe ori, mai ales cand o imbrac mai sport sau cu albastru. Azi, desi era in jeansi cu florcele, sosete rosii si hanorac alb cu auriu, vreo 3 persoane au exclamat:"ioi, ce baiat dragutz!" "sa-ti traiasca fecioru'!" si cand le zic ca-i fata se mira ca atunci de ce are asa freza, de parca ar fi freza de baiat:))). Unii cred ca i-o fac intentionat asa, da' io nici n-am desigilat peria si piaptanul, cum o sterg cu prosopul dupa baie asa o las si asa i se face
. Oricum io-s indragostita de freza ei
Pai tufete adevarul e ca abia are 6 kile 200, deci nu-i la categoria grea...dar io zic ca are destule falcutze si carnociori (chiscutze:))) de pupat.
Azi am dus-o in sling si m-o sorbit o tiganca din priviri, zambea tamp cu gura pana la urechi, o fi crezut ca suntem de-ale lor:))
Gianina, pai pune si tu poze cu ghiocica mititica.
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat...vorba lui Schwarzenegger:"I'll be back!"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
Gianina34 spune:
nu... eu ma refer la situatiile cand ajunge pe sub el sau cine stie unte prin pat
a mea o scoate de pe inel si zboara cat colo
cand o aduc in bucatarie si sta in scaunel, tb sa fiu atenta ca numai ce ma trezesc ca e sub picioarele mele![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 luni trebuie sa chem pediatra la vaccin si sa vedem ce idei imi mai da, ca ne mishcam cu viteza melcului cu diversificarea asta |
Of, da! Noi incepusem asa bine si... nu-sh ce s-a intamplat. Ieri a fost rau, azi si mai rau... acum seara a inceput sa urle de cand am pus-o pe scaunel. Si cerealele erau preferatele ei!
Am mufat-o si acum e bine-merci in brate si trage pumni in tastatura. Programator o fac! Sa castige si ea un ban, nu ca mine. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ilinca_M. spune:
Sophiei nu-i mai place suzeta de pe la 3 luni jumate. Chiar ma distram uitandu-ma la pozele chatonelei din croaziera cu cata pasiune se vede ca trage din "suzi"
Pentru Sophiphi degetele au inlocuit-o pe suzi, nimic mai bun decat degetele, de la maini, de la picioare, nu conteaza...suzeta nu mai are niciun farmec.
Bai, este puseu de crestere de 5 luni, ca m-a innebunit azi cu suptu'?!
Nici noi n-am scapat de cosmonaut, ca i-a luat soacra-mea
Albastru, sa fie iar baietzel...59 de lei, ieftina Baia Mare, nu?:))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
petrean spune:
am admirat o sophiphi..baimareanca superba:)cred ca luati ochii cu freza cool prin parcuri![]()
sa-i vezi pe ai mei..cum drag din suzete..de-i vede vreo doamna..care se da mare cunoascatoare in ale cresterii copiilor..o sa spuna ca sunt nemancati de luni intregi![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006