Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 6
puisorul spune:
Alina, e superba Alexandra . Cum a spus si Adriana, pt rani cel mai bun e Garmastanul si sa stai cu sanii cat de mult dezgoliti. Sa ai grija si cum prinde fetita, adica sa prinda cat mai mult din areola mamara, nu numai sfarcul.
Adriana, acum vroiam sa comanda dar daca zici ca gasesc in Real, mergem pana acolo sa luam.
Ioana, mie imi place foarte mult Cristian(problema e ca toata lumea ii va spune Cristi) si Tudor. Astea ar fi fost numele preferate de noi daca Stefi ar fi fost baiat
Alex, sper sa poti ajunge sa mai povestim. Cum a rezistat Tiadris la scosul capselor?
Co, pai daca traim in Romania , pierdem timpul pe drumuri fara sa rezolvam nimic. Sper sa scapi si tu de raceala pana luni si sa veniti la intalneala
Lili, cu cat mai multe cu atat mai bine
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
mami_alexia spune:
Ani, asa a zis cineva, tot aici pe forum, la subiectul cu "Mami. si printesele au parul moale"(sau ceva de genul asta). Eu maine ajung in Real si iau daca gasesc. Daca mergi azi sa imi spui daca ai gasit, te rog.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
ALEX29 spune:
ALINA ai o fetitza superbaaaaaaa ,felicitari mamico
ANI maine ma duc cu Tiadris sa i scoata capselesi C nu i in Cj off ,sper sa no doara
cum is unghiutele?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
elenuta23 spune:
salutare
eu acuma m-am trezit , ca a sunat telefonul , roricum nu mai puteam dormi din cauza sanior care rebuie mulsi ca deja imi explodeaza
alina superba piscotica
si mie mi-a facut putina rana al sani si m-am dat cu spray de la forever cu aloe pe titi si mi-a trecut, cu garmastan nu a avut nici un efect
e un sray tare bun pe care il poti folosi in nnn cazuri
ioana s care eprimul nume ca nu am citit????
mie imi pace Daris de la Darius , asa ii puneam daca era baietel sau Tudorsau o prietena are baietel si il cheama Davis
abia astept sa ies afara, credeam ca pot azi insa preotul numai maine poate veni sa ne citeasca , asa ca mai asteptam o zi
alex tinem pumni sa nu o doara pe Tiadis cand ii scoate firicelele
ic mare mare
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
carla,jocurban sanatate multa si vezi ca sunt medicamete homeopate pe care le poti lua in caz de gripa, osciocoscium....si alele
CASA DE PIATRA!!!!!!! DISTRACTIE PLACUTA
FELICITARIIIII!!!!!! PT BEBELUSI
ce mult mi-am dorit gemeni si nu a avut sansa asta , e greu dar si frumos pe cand vor creste
gaby la mine se potriveste calendarul
acuma nu ma mai interseaza dar e bun parerea mea
ici la fetite
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
magdutza24 spune:
Ioana mie imi place Theodor, Ionut, David si Victor(desigur)
Clara casa de piatra si felicitari ptr gemeni
Alina ai o minunatie de fetitaElenutza ce de lapte ai sa o ti tot asa.
miany75 spune:
Elenuta in primul rand ,felicitari pt.printesa,sa creasca mare si sa fie sanatoasa... e tare dulce ,la fel ca dragos (ti-am admirat pozele,dar nu am fost in stare sa postez)!! Sa ramaneti o familie fericita si implinita !
Eu sunt bine ,la fel si bebe ..ieri am fost la control are 1900gr si e in prezentatie craniana ( e asa de pe la 6 luni si jumate)...probleme mari nu am,decat niste dureri de spate,care imi coboara prin picior..si ma simt mai obosita..dar astea le privesc ca pe lucruri normale..
Scz ca nu am mai scris ,dar nu prea fac fata si plus de asta voi va stiti mai bine ,iar eu ma simt un pic ciudat..si nu din vina cuiva...poate doar a mea...
miany
33+ DAVID ANDREI
katiapam spune:
Alina-foarte scumpa e Alexandra
o minune de fetita
cind vad numai bebei mici si dulci si gravidute zau ca as vrea si eu inca un pui asa mic si dulce
Ioana-care e numele debaietel primul? si mie imi place Cristian
ce bine ca mai veniti cu copilasi,sper sa pot ajunge in timp ca am de mers si la dentist si a mea se trezeste destul de tirziu...
Mami de Giulia
anca.b spune:
Ciao fetele, azi am fost la control, se pare ca e totul ok, mai continuam tratamentul pina duminica, de luni mergem din nou la cresa.
Alte noutati - -mi-am luat masina....saptamina viitoare mai bibilim la ea si gata...mai lipseste curajul sa ma urc la volan.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...