Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 5
Victo spune:
gabi, f frumoae numele. si noi ne gandim la Sofia de va fi cd va fi fetita :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
dariandra spune:
IOANA - Felicitari pentru micutul din burtica ta.Interesant nume ai ales.
Eu tot cu Daria vin, ca nu am cu cine s-o las.Se va distra in mod sigur si cand isi va pierde rabdarea vom pleca.
LILLY - Eu zic sa vii linistita.Abia vom fi mai multe si sper sa reusim sa ne cunoastem mai bine.
NICO - Nu ne strica inca o prezenta masculina sa aiba putin grija de cei mici.
bex spune:
Buna-dupa-masa, fetelor!
Deci ati pus la punct intalnirea, sper sa nu ploua si sa ne vedem cu bine, in caz ca imi trece raceluta asta a mea, Carina a tusit putin azi-noapte, dar dupa stodal, vad ca s-a oprit, urmaresc ce se intampla si in functie de asta, venim sau nu!
Gabi, cred ca def\lfinasului ii e dor de gradi, azi la grupa noasta au facut ceva artcraft, si-au imprimat palmutele si s-au afisat fiecare palmuta+numele pe usa, mi se pare dragut :)
Vad ca deja unii copii care pana acum nu dormeau au ramas la somn, sper ca si Sara se va acomoda si in varianta de program lung la fel de repede ca la scurt
In rest, eu mare alegatura dupa nimic,vreau sa imi fac si dosaraul pentru stimulent, azi trebuia sa imi ridic si cartea de munca, dar nu era gata etc, din astea...pierdere de vreme de mare clasa, dupa mine!
Paula, succes cu bebelusul asteptat, mare curaj ai cu un asa program incarcat sa te mai bagi la un bebe...eu ma tot gandesc, acum am stat apropae 2 ani si tot mi se pare putin, Carina merge ok la gradi, dar tot nu sunt inca linistiat ca e acolo, clar ca daca ar mai fi un bebe, nu as mai sta asa de mult....ma gandesc ce as face cu el la 1 an sau mai repede...ofof, complicat!
Elena, Alina, fetitele sunt superbe, sunteti norocoase, Elena unau dintre pozele cu ingerasii tai a absolut impresionanta
Nico e buna ideea ta cu tati, mai ales ca am vazut ce li[pici are la pitici;P
Ioana, Sara, mie mi se pare fain numele, deosebit, sunt curioasa de al doilea nume!
Fetelor, nici mie nu mi-a iesit programarea chinezesca, dupa ei as fi avut baiat:P
Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
dariandra spune:
GABI - Imi place tare mult numele ales.Este cu ecou, un nume ce reflecta o personalitate puternica, o mica "sfintisoara" (cum imi place s-o numesc si pe Daria) - Sf. Mucenita Sofia sarbatorita in data de 17 septembrie.
mami_alexia spune:
Alina, am vazut printesa, mica si frumoasa! Da-te cu Garmastan pentru rani.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Sa veniti la expo sa vedeti www.turdafest.ro/" target="_blank">TURDA FEST si cel mai mare cos impletit din lume (vor sa doboare recordul). L-am vazut, e mare
ABSOLVENTE!!!!
sara2007 spune:
ADRIANA pe-acolo am trecut dar nu mi-am dat seama ce este..am vazut ceva panou cu ceapa rosie dar nma gandeam ca e iarasi acel festival de agricultura.
STITI ca vine iarsai circul?am auizt la radio.la mall,din 1 oct si costa parca doar 10 lei si pt parinti si pt copii.poate mergem mai multe.ce ziceti?
MA bucur ca v-i se pare interesant numele,sper numa sa nu se confunde intotdeauna cu ALEX.POATE VENITI SI VOI CU CEVA IDEI PT AL DOILEA..SA-MI SPUNETI CAM CE NUME DE BAIETEI VA PLAC VOUA.EU m-am gandit pt al doilea primadata la DAMIAN,sau DARIAN.APOI la CRISTIAN daca v-a veni in jur de CRACIUN.taica-so spune ca primele doua sunt de tigani iar urmatorul zice ca nu.lui de fapt i-a intrta in cap al doilea AUGUSTIN,ca asa il cheama pe el al doilea nume si pe bunicu-so.mie sincer nu-mi placenu-i destuol ca poarta numele barbatilor de familie?mai trebe sa le poarte si prenumeleglumesc,dra chiar nu stiu care ar fi al doilea nume.SI la ANDREI m-am gandit ca este pe 30 noi si ar fi mai apropiat.sau ceva ionut,ion ca poate vine pe langa boboteaza......I-as pune ceva nume deosebit dar romansec cat de cat,sau daca nu ,nu f strainez.ca e destul primul mai putin romanesc..
se vede ca ma plictisesc....toata ziua
ioana...mami de sara si graviduta in 27 saptamani
sara2007 spune:
AS pune la semnatura carucior albastru....dar n-am gasit cum.
ioana...mami de sara si graviduta in 27 saptamani
mami_alexia spune:
Din meniu, contul meu, profil personal, si scrii la semnatura [-baietel-] (stergi liniutele)
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Ioana, mie imi place numele RARES. Sau, mai apropiat de ceea ce ziceai tu - DARIUS.
ABSOLVENTE!!!!