Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 7
anca.b spune:
Carla, wow!!!! GEMENI!!!!!! Felicitari!!!!! Si casa de piatra!
Elena, ce dragutz ca Dragos e atit de grijuliu cu surioara lui! Bravo mami ca ai crescut un copilas atit de iubitor si atent.
Paula, sanate multa tizului nostru! Daca vezi ca face febra si hiriie in gitutz fuga la dr. Tin pumnii pt bebe doi!
Ioana-Sara, felicitari pentru “ciucurel”. Eu am facut analizele de doua ori in timpul sarcinii. Gratuit. Cu bilet de la medicul de familie.
Miany, ma bucur sa aud ca merge bine sarcina. Iar legat de simtitul in plus…bataitza! de ce nu vii la intilnire sa ne cunoastem mai bine?
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
dariandra spune:
IOANA - Mie imi plac tare mult numele Darius (normal), Andrei, Flavius, Alexandru, Luca, Daniel .
ALEX29 spune:
ANCA felicitari pt masina si treci la condus
MIANY 75
pupici si o seara frumoasa
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
elenuta23 spune:
mianybataita, nu trebuie sa te simti in plus deoarece toate fetele sunt dragute si foarte calde, asa ca vino la intalnire chiar daca nu cunosti pe nimeni, vei avea posibilitatea sa le intaalnesti si apoi nu vei mai avea complexul acesta
asa am fost si eu la inceput pana le-am cunoscut
ma bucur ca sunteti bine, iar bebele e deja marisor , sa crestetii mari
anca sa o stapanesti sanatoasa, fara incidente
ce amsinuta ti-ai luat????
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
apropo mai fetelor, voi ati avut probleme cu constipatia la bebei??????
cu Drgaos nu am avut aceasta problema insa cu IUlia se pare ca o avem, face o data pe zi si o deranjeaza tare saracuta
ati folosit ceva sauaveti ceva idei????>
noapte buna mamicute si pitici
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
adab spune:
Buna seara fetelor,
tocmai mi-am culcat "mamarutza" (nu mai stiu daca v-am spus, asa se cheama si grupa ei la cresa). Mi-a adormit in bratze in pat si destul de usor si devreme fata de obicei. Doar cand era bebelica mica mai imi adormea in bratze, de fapt la san. Si mi-e dor si mie de acele momente, mai ales cum va citesc si vad poze cu bebei noi. E o dulceatza mica si Alexandra.
Ioana, mami de Sara ce frumos ca vei trai si experienta de mamica de baiat. Mie imi place f. mult numele Antoniu, ca sa-l alint "Tony". Cu analizele acuma vad ca-s cam probleme legate de fonduri. Nu prea ai ce face. Eu de exp. am facut char pre multe analize. Nici nu mai stiu cate ture, dar cel putin 3-4. Am medic de fam. in Grigorescu si e o dragutza d-na dr. Tu la cine esti?
Gaby imi place si mie numele Emma , dar si Sofia cu accent pe a doua silaba. E super proiectul propus pt. gradi. Sara va merge de luni la program cu somn?
Carla felicitari pt. gemeni...e o surpriza care nu trebuie sa te socheze. Cred ca e super emotionant mai degraba. "casa de piatra" sa aveti si fericire!
Anca succes cu sofatul, felicitari de masina si fara evenimente rutiere!
Paula cat a dormit Stefan azi la amiaza? A mea s-a trezit cam dupa o ora jumate. Ieri a fost bine ca a bagat 2 ore bune. Oricum sunt super fericita ca s-a adaptat atat de usor si cu somnicul acolo.
Elena pt. constipatie nu ai intrebat neonatologul? pe cine ai avut? SI eu cu Sara am avut probleme dar dupa 1 an. Si as sti ce fel de lapte sa-i dai in caz de formula sau este Milchzucker....un indulcitor pe baza de lactoza de la Humanna dar care trebuie adaugat la lapte. Iulia doar din san bea , nu? Mananca tu cat mai laxativ. Eu de exp. am ramas constipata imediat dupa nastere. Mi-a fost recomandat sa iau dimin. pe stomacul gol ulei de parafina si si-a facut efectul. F.laxativ este si mustul....ca tot e sezonul.
In rest noi suntem bine relativ....ceva mucusori au aparut la Sara destul de aposi, ca ne distram de ea cum facea balonase la nasuc. Dar sunt tare mandra ca stie sa-si sufle acuma bine nasul si nu mai recurgem prea des la aspirator. Si a fost mai maraita azi la gradi. Iar eu sunt cu dureri in gat si infundata. Daca a fost tati sapt. trecuta cu raceala, acum se pare ca e randul nostru. Sper sa fim ok pe luni si sa venim la intalnire.
adab spune:
Adriana merci de pontul cu Turda Fest. Chiar nu aveam nimik in program pe maine. Asa ca maine in jur de 11 vom fi prin zona. Ce interesant...festivalul de la Turda se tzine la Cluj... Cum a iesit freza Alexiei?...ceva poze?
Alex pe marti dimineatza intentionez sa ajung la tine la salon. Parca s-a mai intrebat....ce vopsele de par se folosesc? Vreau putin tuns si neaparat vopsit. Succes maine la scosul firelor!
Victo spune:
ada, nu l-am dus azi pe S la cresa ca a tusit toata noaptea si avea nasul infundat. a facut si un picut de febra (38) asa ca am mers la dr.ai grija si cu Sara, sapt trecuta Mara era cu febra, din cate stiu.acum nu il mai aud tusind, iar nasul si-a dat drumul, ceea ce e bine, din punctul meu de vedere.
acum, om vedea dc pe luni e bun de dus la cresa. eu asa zic, ca e o forma usoara. de mancat mananca bine, tonusul e bun.
anca, voi ce trat. ati luat pt bronsiolita?bine, al noi nu e decat faringita, dar de curiozitate.
apai na, cum am vrut sa merg la dr taman azi, am mers si noi la cine am gasit loc. la dr Militaru. asta cica are amigdalele inflamate un pic si ca s-ar impune antibiotic. eu zic dar nu putem incerca si fara, sa vedem cum evolueaza? el, ba da, putem, dar dc se agraveaza febra, sa mergem din nou la dr.
si tot eu intreb..dc dupa 3 zile de trat pt febra, nu mai face, inseamna ca e vindecat? si auziti aci raspuns de dr. da, inseamna ca a fost infectie virala si nu e nevoie de antibiotic! pai si la ce naiba imi propui tu dr, mie parinte sa ii dau antibiotic dc tu nu esti SIGUR ca trebuie?
pe weekend il tin la cura de lamaie cu miere , ceai...
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
adab spune:
Paula insanatosire grabnica va dorim. EU la fiecare raceala am amigdalele inflamate. Dar nu iau antibiotice. Sper sa nu fiti nevoiti nici voi si sa ne vedem cu bine luni.
Ioana13 spune:
SAlutare
azi nu amavut net, s-au rupt niste stilpi in cartier care sustineau si ceve fire UPC.
Ioana, e fain numele Ales. Din ce zona vine? Augustin nu imi place deloc. Mie imi placeau Sergiu, Serban cind eram la vremea de a alege nume de baieti... dar astea nu i-au placut lui tati.
Victo, si eu am o interbare zilele astea..cum stiu dr cind e viral si cind bacterian?(sau cum s-o zice)....dupa analize banuiesc, exudat faruinguan, dar ala tine 3 zile, daca e ceva nasol se cam lungeste durerea copilululi degeaba si se poate si agrava. + ca nu te trimite nimeni la analize cind ai puroi in git..asta e medicina romanesasca.
Imi spune o prietena din CAnada ca in primul copil(avut in RO si gradinarit tot aici) a bagat la antibiotice, iar la al doilea, in CAnada, nu i-a dat deloc... acolo se considera virale aproape toate bolile astea de gradinari... dar cred ca acolo in caz de ceva complicatii ai pe cine te baza, ca dr si tratament.
GAbi,planul ala de gradi tu l-ai facut? Ca nu inteleg? Sau vi l-au propus ei?
Eu am tuse seaca, daca nu trece pina luni nu venim, ca asa behai!
Patrick e bine, numai ca in seara asta si-a facut greata si a vomitat cind i-a,m dat medicamentul. MAi este o zi, sa se faca 5 de tratament, sper sa gasesc o solutie sa ii mai dau de 2 ori.
Edit: mie mi-a iesit fata, dupa calendarul ala pt cind cu PAtrick,dar am tras o concluzie, nu stiu daca e reala: calendarul ala e valabil pt anul 2009.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)