Gravidutze si mamici de Cluj -135

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ah, Ioana, stai ca am intrebat si eu de exudat, ca l-am facut ieri. zic, ne va ajuta la ceva rezultatul. cica nu, ca la ala se cauta streptococ, care oricum nu exista la copii sub 3 ani, deci il facem (platim) degeaba. si eu ma intreb cum se depisteaza, prin ce analiza dc e viral sau bacterian.
nu serios, nu ne interesam de un homeopat bun?
Andreea (daria,)parca tu stiai pe cineva, nu ne dai detalii,pls?

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Mie mi-a placut mult de dr. Nitu, homeopat, am fost doar o data la ea, dar am mai auzit aprecieri la adresa ei, parca Ramonella a recomandat-o, tel ei e 0744-832667

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Anca b.,Alex29,Elenutasunteti niste dragute..as veni la intalniri cu voi ,dar momentan sunt prinsa cu tot felul de treburi:gimnastica ,zugravit ,mobilat,cumparaturi ,drumuri etc..simt ca imi fuge timpul printre degete..:)

Apropo ,stiti vreun pediatru bun in Manastur?! sau puteti sa mi recomandati pe cineva ,nu neaparat din zona..

va si poate reusesc sa intru mai des..

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!!!

Pun poze azi cu Alexia cu noua coafura, a stat foarte cuminte, doar la inceput s-a marait putin. Dar toti cei de la salon sunt de nota 10 iar Alex e un manager desavarsit!

Anca, felicitari pt masina! Ne dai mai multe detalii despre ea? Ti-am trimis un PM

Miany, te asteptam la intalnire

Elena, nici noi nu am avut probleme cu constipatia, si eu zic sa intrebi dr. Cat despre laptic, ce bine ca ai atata! Si eu aveam mult, insa nu chiar cat tine! (cam 250 ml in fiecare seara scoteam, dar fara pompa, cu mana, bineinteles ca il aruncam ca nu aveam ce face cu el. Primele 3 luni a fost asa, apoi s-a reglat)

Ani, ai gasit spray? Eu merg azi sa vad. Am vazut si ieri la Alex un spray de genul asta dar am uitat sa intreb de unde l-a luat.

Multa sanatate bolnaviorilor

PS : si mie mi-ar place sa stiu cum depistam daca e viral sau bacterian. Sigur exista analize, nepotelului meu i-au facut la Iasi insa nu mai stiu parintii ce fel de analize i s-au facut.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata
ADA lucram cu vopsele de la WELLA -profesional
sa mi spui la ce ora sa ti fac programarea mersi mult
ADRIANA multumesc
de ce spray vorbiti ?pt descurcarea parului ?
mai am o buc. pt copilasi ,este f bun

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Da, Alex, de spray-ul pt copii vorbim, acela galben.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

helllo si de la noi
ce harnicute sinteti
Alex-de trec prin zona in oras intru sa vad si eu salonul,pina atunci cred ca ne vom cunoaste la intilnire
Elenuta-ai incercat cind face sa o stimulezi cu termometrul? fara sa ii dai supozitoare, mititica
Antoni-cum a fost la scos firele
sper ca nu a suferit mult
Miany-dac poti treci la un suc la intilnire
nici eu nu cunosc pe nici una dintre fete si nu locuiesc in tara dar acum daca m-am potrivit cu intilnirea mi-ar face placere sa le cunosc
poate reusesti sa ajungi
Mami-alexia-ateptam pozici cu tunsoarea
Victo-sa va faceti bine sa ajungeti la intilnire
Ada si Sara-sanatate si voua
va pup pe toate,nu reusesc mereu sa tin pasul cu voi

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare si pupici la toata lumea. masinuta e VW Golf4, alba, din 2002.

Elenuta, eu zic sa maninci tu chestii laxative. se vor transmite prin lapte Iuliei. Sau, daca ii dai deja ceai, poti incerca cu baby calm sau baby drink. oricum, sa stii ca un sugar alaptat la sin nu se considera constipat nici daca face kk o data la 4 zile. lapticul de mama se asimileaza aproape tot.

Paula, tratamentul pentru bronsiolita a fost nurofe si panadol alternativ la 3 ore, aerius o data pe zi si aerosoli cu ser fiziologic si flixodine de trei ori pe zi. fara antibiotic, desi avea un pic de rosu in git. si a trecut. sincer, ar trebui sa se dea antibiotice numai dupa ce se face antibiograma, daca nu cedeaza febra cu antitermice. dar la noi...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

scumpelor si eu vreau la intalnire dar din pacate eu doar pe 6 vin in cj ptr 2 zile ptr ca pe 7 am proces si sper sa se termine ca ne lalaim de 5 luni.
Anca sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa nu ai incidente in trafic.
Bolnaviorii sa se faca cat mai repede bine si sa mearga la intalnire ca sa vad cat mai multi in pozici.
Va pup pe toate si pe toti copilasii frumosi care ne lumineaza chipurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

VICTO - Noi tot la doamna dr. Nitu Simona.Este intr-adevar o profesionista si am vazut ca avea multi copilasi-pacienti.
Sanatate multa lui Stefan cel cuminte.

Mergi la inceput