Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 19
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni fetelor, unde mergem se poate si papa?asa as manca niste papanasi... |
Din cate am citit eu pe net, da.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Gabi, ma termini cu dansatul prin burtica...dupa ce am nascut-o pe Alexia avem o semi-depresie ca mi-era dor de miscari in burtica
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
Meli se si papa acolo, da! Eu sint o gravida atipica, fara pofte! ![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
21 +
mami_alexia spune:
Eu cred ca ar trbui sa ne schimbam numele in Gravidutze, mamici si papanashi de Cluj!!!!
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_alexia Gabi, ma termini cu dansatul prin burtica...dupa ce am nascut-o pe Alexia avem o semi-depresie ca mi-era dor de miscari in burtica ![]() MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte... ABSOLVENTE!!!! |
ma crezi ca si mie asta imi lipsea cel mai mult?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
21 +
antoni spune:
na, ca am ocazia sa fiu prima care comenteaza![]()
deci, n-am mai papat papanasi, hihi, dar a fost foarte buni si cartofii cu ciupercute!
Elena-felicitari pt printesa frumoasa!si pentru linistea si calmul de care dai dovada, eu sigur m-as stresa de numai cu doi, hihi.
Lore-tare ma bucur ca te-am vazut, imi pare rau ca treci prin atatea greutati si ca esti singura, fara mare ajutor.un
pt tine si multa sanatate lui David.
Nico-vai mamico, ai un flacau in adevaratul sens, hihi, maneca scurta, inghetata, offf, daca ar fi si Timea asa...
Gaby-ma bucur ca te-am vazut, ai o burti care creste din ce in ce mai mare, hihi, inca putin si apari si tu ca si Elena cu inca o buburuza mititca!
Ioana,mami de Sara-ai o burtica tare frumoasa, tare bine iti sta graviduta!
Co-ce mai face fata mami?s-a mai dezlipit de tine macar acasa?![]()
Katiapam-ma bucur ca te-am cunoscut personal!
Ada-ai o frumusete de fetita, si ce mai personalitate, cu cata hotarare zice ea ca nu daca nu vrea! si are niste ochisori...
Anca-ce relaxare pe tine,inca putin si si noi putem sta mai linistite, ai fata mare deja, nu mai trebe sa fugi dupa Sorana.e timpul sa te apuci de bebe 2, hihi.![]()
Alex-esti tot mai subtirica mamico, sexoasa ce esti, vorba lui Gaby.
ma bucur ca v-am vazut pe toate, ca am apucat sa pove si daca putin, si sper sa fie cat mai curand urmatoarea intalnire!
Lilly79 spune:
Nu de mult am ajuns si noi acasa pt ca am venit cu troleul si-apoi pe jos din statie si mai facea Julia un pas, se mai oprea, se uita dupa masini, mai cerea un pufulet, etc ![]()
Pana la urma am ajuns si noi la intalnire chiar daca am ajuns mai tarziu si-am plecat mai repede ![]()
Eu am nevoie de timp sa ma integrez intr-un grup si cred ca mai am nevoie de cel putin o intalnire de genul asta sa intru si eu in vorba
Si oricum eu trebuia sa stau dupa pitica ca ea nu sta cumintica intr-un loc.
Mi-a parut tare bine ca v-am vazut chiar daca nu va stiu pe toate.Ar trebui sa ma uit la pozele voastre si sa va stiu data viitoare (tema pt acasa
)
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
katiapam spune:
buna seara fetelor
ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc personal
am nimerit bine de data asta cu intilnirea ![]()
toate sinteti minunate,mame frumoase si copilasi superbi
imi pare rau ca nu am putut vb cu fiecare mai mult
cind va mai fi o intilnire o sa mai creasca si piticotii si poate nu mai ne fugaresc ![]()
Gabriela-ai o burticuta mica tare,la urmatoarea intinire vi cu 
Ioana(Sara)-esti o graviduta tare frumoasa si ai o fetita minunata
au ajuns cu zmeura?
Antoni-ce bine arati si tu
,poate data viitoare aduci 
Elenuta-esti o mamica tare in forma,ai doi copilasi minunati
Bex-sinteti doua frumuseti si voi,are scumpa e Carina
Ani-multumesc ca ne-ai luat cu tine,data viitoare poate vi cu Stefana
Andreea-ce dulce e micutul Eric curajos cu ochi albastri
Redai-ma bucur ca te-am vazut si bafta in continuare sa stai cit mai bine si relaxata,poate o sa-l iei si pe David data viitoare
Alex-ce tipa bine esti tu,sa iasa petrecerea cit mai frumoasa de ziua micutei
Kitzy-in sfirsit ne-am vazut ochii live,e mare Diana si o scumpa
Soanso-se vede ca te-ai simtit minunat si ca te-ai relaxat,Sorana a fost cea mai mare din trupa
Dariandra-pe cind sa pecam s-a imprietenit Giulia cu Daria si Sorana de le tot striga si in masina tita tita-fetita
astept sa imi salvez si eu poze cind le puneti
ma scuzati ca nu raspund la fiecare in parte ca nu-mi amintesc toate numele si nick-urile,sper ca nu va suparati,cu timpul sper sa va cunosc mult mai bine
eu m-am simtit bine si ma bucur ca am avut ocazia sava cunosc,va pup de toate cu drag si pe copilasi
Mami de Giulia

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007