Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Paula, felicitari pentru bicicleta!!!!!
MAMI(Adriana) &
![](chitara.gif)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
soanso spune:
SALUTARE,
e vreme buna...deci ne vedem pe terasa!!mesele sunt rezervate pe numele meu anca chira -langa spatiul de joaca.nr de persoane nelimitat cu cat mai multe cu atat mai bine
eu o aduc pe Sorana!
mami-alexia,am remarcat freza dar manichiura scumpicei Alexia, bestiala poza in care e inbracata haotic.
noi in weekend am avut pb cu o maseluta -a durut-o pe Sorana,maine dimineata o duc pt prima data la dentist sa vedem cum se comporta, am emotii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soanso SALUTARE, e vreme buna...deci ne vedem pe terasa!!mesele sunt rezervate pe numele meu anca chira -langa spatiul de joaca.nr de persoane nelimitat ![]() eu o aduc pe Sorana! mami-alexia,am remarcat freza dar manichiura scumpicei Alexia, bestiala poza in care e inbracata haotic. noi in weekend am avut pb cu o maseluta -a durut-o pe Sorana,maine dimineata o duc pt prima data la dentist sa vedem cum se comporta, am emotii. SOSO (20 dec 2005) |
Da, Anca, manichiura a fost un bonus(2 stelute)
![](olala.gif)
MAMI(Adriana) &
![](chitara.gif)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Victo spune:
aaa..si eu m-am distrat copios vazand noul look al Alexiei :0
Stefan ami nou, imi cere, fara nicio legatura..se trezeste asa zicand..mami, ate sosete, mai cuate.. sau sa ii dau alta bluza, din acelasi considerent, sa fie mai curata..:)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Multumesc fetelor, ce ma bucur ca si voua va place numele ales, tare ne-am gandit si inca nu e definitiv parca…Andreea, ce bine au cazut explicatiile tale despre Sofia, nici nu stiam ca e un sfintisor, asta era o rezerva de-a mea, as fi vrut sa fie si un nume de sfant. Si mai am o rezerva legata de Emma, imi place numele mult, dar deseori ma gandesc la Emma Aidei si tare ma intristez, pe mine m-a marcat rau povestea ei…pe de alta parte, probabil exista atatea Emma si Sara si Sofia si alte suflete nevinovate care trec prin drame…
Altfel, ne-am revenit perfect, atat Sara cat si eu, azi a plecat voioasa spre gradi, abia astepta sa intre la copii, deci nici vorba de plans, abia astepta sa ajunga.De joi, suntem la program lung.
La Multi Ani, Andreea! Sa fii sanatoasa si fericita!
Ioana, mie la baieti imi plac clar Luca, David, Marc, Tudor, Rares.
Ada, din 1 oct, va merge Sara la program lung, felicitari pt acomodarea Sarei la gradi.
Ioana, nu eu am propus proiectele, sunt cele propuse de gradinita pt anul in curs, nu am nici chiar atat timp liber!hehehe
Clara, ce minunate sunt mamarutele tale!
Magda, mult succes si sa mergi cu bine mai departe!
Meli, ce m-au intristat vestile tale. Totusi, zic eu, minuni au fost mereu. Pacat ca neglijenta unui medic poate provoca uneori pagube inestimabile!Noi avem 12 kg la 2 ani si 1 luna, deci piti e superok.
Adriana, adorabila Alexia. Despre concert, ce sa mai zic, o artista zace in ea…
Elena, ce frumoasa a fost vremea pt prima voastra plimbare ! Bravo pt fratiorul grijuliu!Nu te mai necaji cu buricul ca si asa nu poti schimba nimic acum. Eventual vorbeste si cu un neonatolog sa vezi ce poti face, eu stiu ca am folosit si ceva spray, dar e drept am avut mare noroc, buricul Sarei e perfect.
Victo, am ghicit personajele, sa intelegem ca se infiripa ceva?Foarte bine ca ai fost cu el la dr, sa fii linistita. Cu bb cand stim ceva? Felicitari de premiu, ce surpriza!
Anca, si pe mine m-ar fi deranjat comentariul soacrei, ce ciudat ca nu apreciaza bucuria de a sta cu nepotii. Si eu m-am convins de a mea, numai pe mama m-am putut baza la nevoie!
Alex, ce bine ca ati scapat cu firele, of, de ce trebuie sa trecem prin asa ceva?Noi, cu siguranta venim la petrecerea lui Tiadris!Nu pute, lipsi de la aniversarea surorii de suflet!
Anca, multumim de rezervare! Eu voi ajunge, dar nu stau f mult, ca vreau sa imi vad mamaruta!
Va pup, o zi buna, azi cam aglomerata la birou!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
20 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Paula felicitari pt bitza! Ce fain!
Alex eu tare as veni la party sambata, da nu pot ca o sa fiu prinsa printre oale si cratite ca duminica am musafiri.
Am vb si cu Andree27, s-ar putea sa vina si ea azi.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
salutare
azi a fost prima zi singurica acasa si cu copilasi mei , m-am descurcat bine spr sa fie tot asa sa nu mai fim nevoiti sa il ducem pe D la tara, cu toate ca ii place mult aoclo si mai ales se ocupa si fff bine socrela de el, eu am noroc de o soacra tare buna
, in schimb mama e prinsa cu muca si nu prea are timp de nepotei, e tanara comparativ cu soacra care e la pensie .
ajungem si noi insa pe la 6 jumate-7 suntem acolo, va rog sa ne asteptati sa facem o poza de grup
acum mi-au adormit piscotei si merg sa ma intind si eu
abia astept sa va revad
paula frumos acdou sa il stapaniti cu folos
gaby itr-adevar povestea Emmei a fost ceva care ne-a marcat pe mai multe, dar asta e viata cu bune si rele
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Gaby-si eu am retinere la Emma tocmai pt scumpica de Emma de pe DC, era un ingeras de copil, intotdeauna numele Emma imi va aduce aminte de ea...
piti ramane cu mama pe dupa-masa si pe la 7.30 va trebui sa fiu acasa ca mama nu poate sta mai mult, si pe piti n-o duc sa nu ia ceva si alti copii.parca e mai bine, dar nu vreau sa risc...
Gabriela77 spune:
Mie imi placea numele Emma cu mult inainte, dar acum ca va aud si pe voi...
Elena, ce bine ca ajungi si tu!
Noi am fost duminica la Gradina Botanica, asa frumos a fost!Ce dor mi-e de Sara...Asta mica danseaza prin burtica...Ce frummoasa e senzatia asta!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
21 +