Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Ieri am fost la un botez cu petrecere dupa, urmata de nesomn toata noaptea, m-a durut capul, rau si altele... nu stiu daca ma invrednicesc sa ajungem azi.
Patrick e bine, relativ (mai are o tuse din git, dar azi nopate a dormit fara sa tuseasca, deci cfred ca e spre bine). Ieri a plins dupa mine, aseara zicea "am pins dupa mami si tati", deci a fost ceva deliberat si contient facut.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
eladea2005 spune:
neata!
zi frumoasa se anunta...
Katia, eu il aduc pe Eric, Nico zicea ca-l aduce pe ANdrei, Elena vine cu copilasii...vom mai fi probabil si altele...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
magdutza24 spune:
Scumpelor va doresc o zi frumoasa cu soare ca sa va bucurati de intalnire.sa faceti poze multe multe sa am ce viziona.
va pup pe toate si din ianuarie incolo nu voi pierde nici o intalnire
Victo spune:
magda, sry, dar nu ma ajuta deloc messengerul cd sunt la serv. :(
meli, pai am tot schimbat dr pt ca ba trebuia sa merg urgent, ba vreo 2 nu mi-au placut..pe Campean ultimele 2 dati efectiv nu am gasit-o..era in concediu.am mai fost al o dr ok, Lucia Cinezan, dar ea face numa garzi si tot asa.controalele de rutina si vaccinurile le-am facut la dr de fam.
stiu ac ar fi cel mai indicat sa ai un dr permanent care sa stie istoricul copilului, dar dc asa a fost sa fie..
de Dr Bizo iti zic sincer ca mi-a placut.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
sal
tu fetelor la ce ora e intalnirea ...scuze
RAMO felicitari pt kg micutei ,bravo papacioasei
LA MULTI ,MULTI ANI ANDREEA SI TOT CE TI DORESTI
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
ALEX29 spune:
FETELOR dragi va invit sambata la ora 17 la HAPPY PARTY ,mamaruta mea implineste 2 anisori asa ca trebuie sa chefuim
pt cele care puteti veni va rog sa mi trimiteti un pm pana cel tarziu marti seara
va multumesc si sper sa fiti cat mai multe
ALEX29 spune:
IOANA draga te asteptam ia un advil -gel ,e super bun si si face efectul imediat
bine ca puiu e ok
katiapam spune:
Alex-intilnirea e la ora 18
Ioana-poate te simti mai bine si reusesti sa ajungi
eu daca nu profit acum sa va cunosc cine stie cind mai am cazia asa ca nu vreau sa ratez
Mami de Giulia
Victo spune:
wwow..alex..doi ani deja..parca ieri eram cu burtile din dotare la Sinaia la papanasi :)
Nico, ce ma distrezi tu cu tati lui Andrei..cica.."suntem certati"..nu stiu exact de la ce va certati voi dar si noi ne ciondanim des.
ieri am castigat si noi un premiu! o bicileta la tombola de la Iuliuus! si-a recuperat sotul o parte din chletuielile nesabuite facute sambata, cd a fost la cumparaturi singur..e mai ceva ca o dra cand scapa asa..:):)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)