Gravidutze si mamici de Cluj -135
Raspunsuri - Pagina 20
dariandra spune:
Fetelor, imi pare bine ca ne-am intalnit si regret ca a trecut vara si n-am stiut de aceasta terasa in cadrul careia copilasii se pot juca in voie.
Daria s-a simtit tare bine si este acum pe punctul de a adormi.A fost in largul ei alaturi de prietena Sorana, de Sara, Giulia si nu in ultimul rand de Andrei.
IOANA - iti sta tare bine cu burtica si Sara se pare ca e pregatita pentru aparitia fratiorului ei.
GABI - esti o graviduta tare frumoasa si ne pare rau ca nu am vazut-o si pe Sara (de altfel ai vazut ca Daria i-a simtit lipsa).Oricum sper sa ne vedem cat de curand.
ELENA - am in minte tabloul unei mamici pline de iubire;este momentul cand te indreptai spre noi - cu micuta Iulia in brate si Dragos cel cuminte de mana.
ALEX - eleganta ca intotdeauna.Pupici pentru "geamana" noastra.
ANI - imi pare bine ca am reusit sa vorbim mai mult, desi privirea mi-era mereu spre scumpica mea.
ADRIANA, draga - desi era seara ta libera, starea de spirit te-a tradat; nu puteai sa nu te grabesti spre papusica cea carliontata.
KATIA - ma bucur ca ne-am cunoscut si ca am vazut-o si pe minunata ta fetita.De acum sper sa ne vedem mai des in parculetul cu pricina.
CO - N-am prea avut timp de discutii, asa cum aveam in alte dati.Oricum se cunoaste ca draguta de Cari nu-si petrece prea mult timp alaturi de tine - se agata ca o maimutica.
ANCA - Daria o tot pomeneste pe Sorana si-mi spune ca "Sorana a tinut de manuta in casuta".Sper ca ati ajuns cu bine si v-ati savurat portia de cereale cu laptic.
kitzy spune:
Fetelor ma bucur tare mult ca am reusit sa va cunosc personal chiar daca n-am putut sta la povesti de Diana, dar macar v-am vazut.
Abia astept si pozele ca toanta de mine am uitat ap foto acasa.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
elenuta23 spune:
salutare gagici
am ajuns si noi acasuca, sunt franta se vede ac nu am prea fost afara asa mut timp
ma bucur nspus de mut ca am avut ocazia sa va vad chiar daca nu am avut un dialog cu toate
lyli tare ducica e fetita ta , v-am admirat de departe , nu iti fa giji asa am fost si eu la prima intalnire
meli mai dat gata cu aparatul, asteptam pozele
se pare ca eu am adus degeaba aparatul , poate data viitoare voi putea sa ma ocup mai mult de poze, acum cu 2 puisori e mai greu daca nu am ajutor
gaby o mamica cu burtica tare vesela
ioana,s tare duce ii Sara, sa nu o recunosc ,
iar tu esti o mamica tare frumoasa , imi place mult cum iti sta cu burtica
cu sara erai inca odata atata
alex esi tare cocheta
pacat ca nu am vazu-o si pe TIADRIS
asteptam pozele
lore sanatate multa la David
andreea daria doua fetite atre elegante
co nu stiam ce e cuu CARI de sta asa lipita de tine
eleade frumos baiatu mami
nico faci km multi pe zi dupa andrei tare dulce ii
ani
raluca ce schimbata e Diana, tare matura pare pt varsta ei , imi pace mult cum ii sta asa cu parul scurt
anca sunteti deja domnisoare , repedere timpul,chiar bb2 pe cand?????
adrianabafta pe maine, pacat ca nu mi-am vazut cretulina, tare dor imi e de ea
andreea27 pt ochisori albastri , ma bucur ac v=am cunoscut
katia te mai asteptam a intalnire cu rusinica ta
a avut Dragos pereche la rusine
cand am ajuns la masina ii spunea la tati ca nu o salutat gagiciele, apoi pe masina numai de voi ii povestea la tati
daca am omis pe cineva sa ma iertati
noapte buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
ce placinta mare am facut, sa ma scuzati dar nu am vrut sa omit pe nimeni
pozeeeeeeeeeee dorimmmmmmmmm
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
sara2007 spune:
buna seara fetelor...ce ma bucur ca am ajuns si ca v/am vazut
KATIA imi pare f bine ca ne/am cunoscut,sper ca data viitoare sa vb mai multe.da..a ajuns intr/un final cu zmeura,cam dupa vreo 15 min de plimbat prin fata pe la taverna.JULIA e o scumpica si ii multumim de pizza
ELENA si pe mine m/ai incantat.si eu ma in minte cum veneai cu amandoi.sunteti niste scumpi toti trei.abia astept sa venim la voi sa vb mai multe
NICO si pe mine m/a surprins ANDREI cu maneca scurta si cu inghetata...ce mai,ai barbatel deja.
ALEX noi cu siguranta venim sambata
ANI imi pare bine ca ne/am vazut si sa speram ca vom fi prin parc data viitoare cand veniti
GABY iti sta super bine cu burtica.eu tot am vrut sa/ti spun ca am o prietena care are 2 fetite.pe una o cheama SOPHIE si pe cealalta EMMA.pt micuta dansatoare din burtica si pe SARA pe care n/am reusit s/o vedem azi
MAGDA cu siguranta nu vei rata intalnirile viitoare
LORE imi pare nespus de rau pt tine..eu zic ca v/a fi bine pana la urma.imi pare rau ca n/am reusit sa vb pana la urma,am vrut sa vin cand erai la masa alaturata dar n/am prins momentul potrivit.poate vb mai multe odata pe mess.ai grija de tine..si pupici si la DAVID
ELADEA e un scump ERIC...si f bine ca te/ai putut si tu relaxa cat de cat
ANDREEA cu intarziere iti doresc un sincer si calduros La MULTI ANI si tot binele din lume...ai un baietel cu niste ochi minunati
DARIANDRA e o scumpete DARIA cum vb ea...si o frumoasa.imi pare bine ca am mai putut schimb adoua vb
SOANSO multumim pt rezervare,esti o draguta.SORANA e o adevarata domnisoara,suscces la dentist maine
ADRIANA am uitat sa/ti spun ca e superba ALEXIA in poze,speram ca data viitoare sa poti veni cu ea sa/i auizm perlele
VICTO si noi ne ciondranim f mult....f mult pe tema banilor,responsabilitatilor si ideilor lui incapatanate de mascul.felicitari de noua achizitie.e de copii?
MELI mi/a parut f bine sa te vad,arati minunat ca de obicei.imi pare rau ca n/am putut vb mai multe...poate data viitoare.
LILLY imi pare rau ca nici macra n/am facut cunostinta,sa mia vi pe la intalniri.e o scumpa JULIA
KITZI pacat ca n/am reusit sa vb mia multe...asa e la intalniri cand esti si cu copilasii.
ADAB aratati si voi f bine.e o frumoasa SARA mica,m/a fermecat cu pupicii ei
SPER CA N/AM UITAT PE NIMENI..SI SPER CAT DE REPEDE SA MIA FACEM O INTALNIRE.VA MULTUMESC PT LAUDELE ADUSE BURTICIISOMN USOR SI NE AUIZM MAINE
ioana...mami de sara si graviduta in 27 saptamani
nrl spune:
Buna dimineata
M-am gandit ca dupa chef pprinde bine o
Tare ma bucur ca v-am vazut pe toate si pe puiutii care au fost. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la povesti, dar dupa cum ati vazut am un adevarat spiridus si trebuie sa fiu mai tot timpul cu ochii pe el.
Oricum, mie mi-a placut tare mult intalnirea, si cred ca si copilasilor, sper sa ne organizam mai des
Va pup si va doresc o zi minunata.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
bex spune:
Neatapentru fetele mele:)
Dragelor, asa ma bucur ca v-am vazut, chiar si asa scurt, dar mai ales ca am apucat sa schimb cu toata lumea cateva cuvinte. Maimutica mea s-a desprins dupa poze, prin transfer in bratele lui Ani, care "relaxata" fiind fara Stefi repede a intrat in jocurile ei, cat sa mai salut 2-3 fete
Sunt foarte mandra de noi, parca ne-am ales "pe spanceana", gravidutele fruntase Gabi si Ioana sunt tare frumoase cu burticile lor, iar restul fetelor care mai de care. Ce mai mult m-am bucurat ca am vazut pitici, care intre timp au crescut foarte tare, si de asemenea ca le-am cunoscut pe Katia si pe Kitzy. Si sa nu uit, am felicitat-o pe Adriana noastra preminata pentru toate reusitele din vara asta
Sper cu cateva sa ne vedem sambata la petrecerea lui Tiadris
Pupici la toata lumea, din pacate eu nu am facut poze, ca nu am mai luat aparatul stiind ca voi sta ata de putin.
Va pupam
Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
katiapam spune:
neata
am intrat sa-mi beau cafeaua cu voi
fetele care ati facut poze le asteptam cu mare drag
cu asa aparate sigur ies minunat
abia astept sa ne luam unul digital asa performant,am avut cu film nikon si anul asta in concediu pe cind ne-am intors nu il mai gaseam nicaieri,sigur l-am uitat acolo in casuta ca altfel nu are unde sa dispara asa....a fost si f scump dar sanatosi sa fim
ce ma bucur ca v-am intilnit
Mami de Giulia