Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Multumesc Floricik .Daca e bataie pe acolo ,mai fac un pas inapoi,adica ma gandesc daca e bine sa vin.Oricum eu vreau promotii adevarate ,nu asa.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Ok, in cazul asta sa-ti zic mai clar: nu au promotii adevarate . Sry, nu vreau cumva sa te sucesc din drum, dar asta e realitatea... vezi si tu ce mai zic fetele maine...

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Am fost si noi azi la eco... Vesti asa si asa... Toate bune si frumoase pana la circumferinta abdominala care e multicel in urma... In rest fluxuri prin artere bune, placenta ok, doar minunea asta... Si prin urmare i-a iesit si greutatea micuta, doar 1600g. Cezariana probabil prin 10-12 noembrie daca rezist pana atunci. Nu-s chiar in cea mai buna dispozitie, sper sa fie totusi bine! Urmeaza monitorizare saptamanala, eco la 2 saptamini si tot asa.Mi-a recoltat si ptr cultura de col, placerea mea absoluta. Intreba careva daca doare, nu doare, dar nici nu lesini de placere, nu ma dau pe spate dupa examenul cu valve...
Mie nu mi se pare la 1600 gr. Sau nu ti-ai actualizat tu semnatura? sa-ti treaca 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lauradi

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

DianaR, vroiam sa spun ca nu mi se pare mica. Scuze. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

Fetelor , o cunostinta mi-a spus ca dupa cezariana , trebuie sa iei sau sa ti se injecteze .. un medicament ca sa poti alapta ,sau sa provoace lactatia ...cica fara el ...nu ai lapte ...nu am inteles clar , ca mi-a aruncat asa in fuga la plecare . ne-am intalnit intamplator la cumparaturi .asa este ? oare mi-o fac ei automat la spital si ma stresez degeaba?
de fapt cum se procedeaza ? adica daca fac ceza pe la 10 sa zic... stau la terapie , apoi noaptea alaptez ? sau a doua zi dimineata ? anestezia cand trece ? ma cheama doamnele de acolo la alaptat ?
intrebari simpatice nu ? multumesc
sunt in ceata rau

Evy 32+

Injectiile sunt cu ocitocina (oxiton)si nu se fac peste tot. Mie mi-au facut la greu si poate ca a ajutat, dar prietenele mele care au nascut aici la Arad n-au primit si tot n-au avut probleme cu lactatia. La Timisoara se da pentru a se contracta mai bine si mai repede uterul dupa nastere. Oricum ocitocina nu declanseaza in sine lactatia ci stimuleaza eliberarea laptelui. Daca e pus copilul la san si se goleste bine bine sanul dupa supt n-ar trebui sa fie probleme.
La cele 2 cezariene ale mele aduceau primele 24-36 de ore copilasii la alaptat in salonul de postoperator tot la 3 ore, cu pauza de 6 ore noaptea. Apoi ne mutau impreuna cu copilasii in saloane normale.

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Diana dupa greutate nu as zice ca e mic bebe. E chiar in grafic. Sper ca la urmatoarea eco sa afli ca e in grafic si ca e totul bine, sa te linistesti.
si .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Multumesc, imi pica f bine vorbele tale!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Am fost si noi azi la eco... Vesti asa si asa... Toate bune si frumoase pana la circumferinta abdominala care e multicel in urma... In rest fluxuri prin artere bune, placenta ok, doar minunea asta... Si prin urmare i-a iesit si greutatea micuta, doar 1600g. Cezariana probabil prin 10-12 noembrie daca rezist pana atunci. Nu-s chiar in cea mai buna dispozitie, sper sa fie totusi bine! Urmeaza monitorizare saptamanala, eco la 2 saptamini si tot asa.
Mi-a recoltat si ptr cultura de col, placerea mea absoluta. Intreba careva daca doare, nu doare, dar nici nu lesini de placere, nu ma dau pe spate dupa examenul cu valve...

Mie nu mi se pare la 1600 gr. Sau nu ti-ai actualizat tu semnatura? sa-ti treaca

29+ Chiara Ada

Ai dreptate, am uitat sa actualizez semnatura, azi am 32 fix. Multumesc si tie un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Eu sunt pe aici dar tot citesc din urma
Stephy si eu tot promotii din alea sanatoase caut
Ziceai de Bubchen...de la ei am avut produse pt gravide si sunt ok. Am luat de la targ si pt bb. Un sampon de ex-10 ron.
ng

Am avut o "mare" experienta la targ cu produsele Bubchen: tubul de pudra, pe care l-am deschis f simplu ca nu e izolat nicicum (poate fi orice inauntru ) era doar jumatate.... A sarit vanzatoarea ca daca vrem ni-l cantareste... fuck off, cine crede ca un producator face un ambalaj cu dublul volumului fata de continut?!?!?!? Si samponul era intr-adevar 10 ron... dar ieri l-am vazut in Cora cu 9.98 lei... so, asta ziceam, promotii... ciuciu

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Am citit tot din urma si nu mai stiu nimic... nici cine... nici ce

DianaR, nici mie nu mi se pare ca trebuie sa te ingrijorezi... mai ales ca e fetita... o faci manechin daca nu are burtica mare

Camy, de ce nu vrei tu sa astepti printisorul optimista si cu zambetul pe buze? Trecutul e trecut..... e cazul sa privesti optimist spre viitor... macar cateva saptamani sa nu iti mai acopere cerul nori negri. Flavius vrea sa vina intr-o casa vesela Si iti mai trimit pana iti trec grijile

Dymomo, deci ne vedem maine

Sigur am mai vrut sa scriu ceva.... dar ce?

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis, tare frumos ai tricotat. Eu nu ma vad sa am asa rabdare...

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput