Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

CAMYo Doamne imi pare ft rau pt prietena ta.sa dea Domnul ca toti bebeii sa se nasca bine si sanatosi

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Shtephy in ultima vreme vad fff rau. Nici ochelarii nu mai stiu pe unde i-am pus si nu i-am mai purtat de muuulta vreme. Iar la cat de mic scriu astia pe creme, in ultima vreme....sigur nu reusesc sa vad ce scrie acolo. Dar am o lupa la indemana si le dau eu de cap pana o sa trebuiasca sa le folosesc. Faza nasoala e camd is in magazine, ca la unele chiar nu reusesc sa citesc hartiuta aia ce e scrisa mic de tot in romaneste si e lipita pe te miri unde.
Dupa ce nasc...trag o vizita la Cj la ochiulistul meu sa vad ce zice...imi pune fund de sifon, sau mai am sanse sa mai vad si eu normal.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Ramona - si eu vad dcic mai rau... am constatat asta de vreo luna, dar cica dupa nastere ne revenim. Oricum, inainte de asta nu prea are sens vizita la oftalmo... Eu sper sa fim toate ca noi... dupa....

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am fost si noi azi la eco... Vesti asa si asa... Toate bune si frumoase pana la circumferinta abdominala care e multicel in urma... In rest fluxuri prin artere bune, placenta ok, doar minunea asta... Si prin urmare i-a iesit si greutatea micuta, doar 1600g. Cezariana probabil prin 10-12 noembrie daca rezist pana atunci. Nu-s chiar in cea mai buna dispozitie, sper sa fie totusi bine! Urmeaza monitorizare saptamanala, eco la 2 saptamini si tot asa.
Mi-a recoltat si ptr cultura de col, placerea mea absoluta. Intreba careva daca doare, nu doare, dar nici nu lesini de placere, nu ma dau pe spate dupa examenul cu valve...

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Salutare!
Tare m-am mai chinuit sa recuperez,dar am reusit;am si ceva teme facuteAm vazut ca sunt mai multe fete care nu mai reusesc sa ajunga la zi;adevarul e ca ati prins o viteza
Azi sunt mai bine si ma bucur,deja sunt mai optimista.
Bun venit noilor fete!
La multi ani,Cosminik!

Camy,ce putin mai ai…trebuie sa ramai optimista,da?Si nu te stresa ca sigur vei fi gata cu totul,am vazut eu ce calculata esti.
Monis,am grija,desigur,ca mi-e teama; si tu sa faci la fel.E rau cu nopti d-astea nedormite,stiu.Bine ca recuperezi ziua. A iesit tare fain puloverul.Imi place;iar nastureii sunt bestialiTe pricepi,e clar.
Tifon gasesti la metraje sau fasa lata la farmacie.
Termometru eu am digital pt masurat intrarectal,dar si cu mercur(mai verific cand si cand cu el).
Astept raportul de la BE
Cristinica09, nu iti face griji pt circulara,se intampla frecvent;al meu a avut tripla,am nascut prin cezariana si a fost ok.Tensiune mica am si eu inca de la inceputul sarcinii,tot 8 cu 4 sau 5,dar cu o cafeluta zilnic,in general, am rezolvat problema,mai ales a durerilor de cap cauzate de tensiunea asta.Si bb al meu sughite toata ziua,chiar si in momentul asta.
Stephy, multumesc de grija,incerc sa stau cat mai linistita.Cum zic si fetele,tu esti atenta cu toate Ma intrebai de ce am fost cu Ducu la dr…ei bine,control de rutina,sa vedem daca mai are nevoie de Ca,Vigantol – ii voi da cam 4 luni,deocamdata mai sta la soare;si i-a dat Broncho-Vaxum pt imunizare,dar asta doar fiindca sunt eu gravi,ca altfel a zis ca nu-i trebuie,daca nu-l duc in colectivitate.Nu-ti mai face griji ca o vei neglija pe Stefita,ca sunt sigura ca nu va fi asa,cum au zis si fetele.Il veti ingriji amandoua pe bb;la mine,cel putin ,asta va fi planul,ca sa nu se simta Ducu dat la o parte: il voi implica cat se poate.
Laurairina, felicitari!Sa stapaniti sanatosi apartamentul!Ce fericire pe voi.
Douradoudou, ma bucur ca ai vesti bune;sa creasca mare, sanatoasa Nabila!Lapticul e de la tine?
Cory_B, si eu am sangerari nazale,dar le pun pe seama sarcinii si nu ma panichez.Multe chestii care ni se intampla acum or sa dispara ca prin farmec dupa ce nastem,asa ca : relax!
Andre, pt arsuri poti incerca si Maalox suspensie.Insanatosire grabnica!
Felicitari,Suzyca!Mai ai f putin si iti vei tine bb in brate
MadalinaT, ce mi-ar fi mie greu fara Ducu,dar nu stiu ce-ar face el fara mine,saracutul,ca numai cu mine sta.Dar nu mai vreau sa ma gandesc la asta,fac tot ce se poate sa mai stea pitica acolo;daca e nevoie merg la Buc,stau la perfuzii,iau Gynipral…tot ce zice dr;cum prind cate-un moment ma tolanesc in pat si vad ca sunt mai bine,nitel.Tu stai numai la orizontala?
Arcadia, nu stiu cum e cu reteaua aia…eu am avut placuta externa wireless,dar s-a frant fiindca mi-a trantit Ducu laptopul de vreo cateva ori si am renuntat sa mai cumpar alta,de frica sa nu ajunga ca si prima.Solutia ar fi sa ma mut la laptopul sotului;o vrea chirie?
Ce ma bucur ca mai scrii si tu.Am si eu situl ala la favorite;bine ca stiu ca acolo gasesc Infacol,ca il aveam pe lista de comandat pe net,ca de altfel si crema cu lanolina pura de la Medela pt sani(ca acum au site si la noi)si sling sau wrap,nu m-am hotarat.
Stiu ca doar sanatatea conteaza,dar stii cum e omu’: trebuie sa se gandeasca el la toate.
Ancutza, incearca si Ariel pt pete.Sper sa reusesti…si ,da,spala-le de 2 ori ca mirosul de clor e tare. sa treaca supararea.
Pup fetele.
Mai vin mai incolo,sper.

Laura29 Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

lauradi saru mana de raspuns 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Mai astept si alte pareri de la targ ca vad ca Lorelix nu a fost multumita.Daca toate parerile sunt asa,n+as veni atata drum in aglomeratia aia.Sunt curioasa daca sunt promotii la carucioare.

Mda, cam asa, multa lume, toate produsele la un loc, putine scaune pt gravide , accesibilizare la anumite scari - ioc - adica erau niste baieti care pazeau scara si te urcau / coborau cu copilul pus in carut - vai, vai ce tara , reduceri de max 10% fata de magazinele mari sau chiar de farmacii (multe produse erau la acelasi pret) - la carucioare poate iti spune Krelia ca eu nu m-am prea uitat ... nu stiu ce sa mai zic

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Monis nu am vazut geanta desfacuta a celor de la Sanosan, dar am vb la tel cu cei de la fabrica (fabrica e aici in Brasov) si mi-au zis ca este mare, incapatoare, primesti si un scutec dint-ala pe care poti schimba copilasu in deplasari...si aici costa doar 85 ron.
Daca vrei, iti cumpar eu de la sursa si-ti trimit prin posta

Camy - sarumana de oferta. Ma gandesc si daca e sa ma hotarasc, te anunt... merci mult

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Fetelor , o cunostinta mi-a spus ca dupa cezariana , trebuie sa iei sau sa ti se injecteze .. un medicament ca sa poti alapta ,sau sa provoace lactatia ...cica fara el ...nu ai lapte ...nu am inteles clar , ca mi-a aruncat asa in fuga la plecare . ne-am intalnit intamplator la cumparaturi .asa este ? oare mi-o fac ei automat la spital si ma stresez degeaba?
de fapt cum se procedeaza ? adica daca fac ceza pe la 10 sa zic... stau la terapie , apoi noaptea alaptez ? sau a doua zi dimineata ? anestezia cand trece ? ma cheama doamnele de acolo la alaptat ?
intrebari simpatice nu ? multumesc
sunt in ceata rau

Evy 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
1. folosim saci menajeri si GATA
2.nici nu stiam ca exista asa scutece....da nu vreau sa ma complic
3.Geanta nu am vazut, dar mi-am cumparat produsele sanosan din Cora de pe raft
4.termometru si pt bebe si pt apa...alea pt apa sunt fff haioase

Simina mercic de raspunsuri, dar vroiam sa adaug ca utilitatea sacilor speciali pt scutece este ca poti izola fiecare scutec folosit cand il arunci, pt ca daca pui 2 scutece cu kk in sacul tau mare menajer, faci clabuci de la miros . Exista desigur varianta sa mergi de fiecare cu scutecul murdar la ghena.... . Asta ca sa stii de ce ma intrebam eu de sacii aia...
Cu Sanosanu m-am cam linistit, ca spuma de baie si sampon sau ce mai au ei sunt cu parafina (parabeni) si doar gama senzitiv e fara. A, si uleiul de corp e fara. Deci.... ma mai gandesc mai studiez . Plus ca am auzit si ca e bine ca - daca ii merge ok copilului - sa nu schimbi marca proselor cosmetice in primul an de viata. O fi, n-o fi, ma gandesc sa aleg cu atentie....

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Diana dupa greutate nu as zice ca e mic bebe. E chiar in grafic. Sper ca la urmatoarea eco sa afli ca e in grafic si ca e totul bine, sa te linistesti.
si .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput